Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 799
  • 872
  •   1
Отговори
# 165
Някаква идея какъв е този тракинг SK1H7EG5400004QW1E ? За първи път ми дават такъв.

# 166
  • София
Някаква идея какъв е този тракинг SK1H7EG5400004QW1E ? За първи път ми дават такъв.
Словашка колетна служба
Скрит текст:

# 167

Някакви Slovak parcel service, пише, че в България работят със Спиди и Експресуан!

# 168
  • Ловеч
Явно сте заменили кредита с купони. Многократно го коментирахме и имаше снимки. Ако имате зареди купони в профила, най-вероятно това е станало.
Нищо не съм заменял, но явно нещо се е бъгнало покрай нова оферта за кредити. Ще видя утре как ще е.

# 169
Става неусетно. Много се оплакваха. Имате ли налични купони в профила?

# 170
  • Ловеч
Става неусетно. Много се оплакваха. Имате ли налични купони в профила?
Само пакет купони на стойност до 200лв, но той си стои там от седмица.

# 171

Някакви Slovak parcel service, пише, че в България работят със Спиди и Експресуан!

Дано не е Express One само, че такива ядове брах с последната поръчка от Алито с тях…. Пратиха я на 120км от мен и 10 дена чакам да я трансферират до друг офис.

# 172
Нали като се натисне бутона "заяви" (който сте показали на скрийншота), може да се събере дневният кредит?
При мен по начало си е така, това е нормата. Няма значение, че излиза нова оферта.

# 173
  • Ловеч
Нали като се натисне бутона "заяви" (който сте показали на скрийншота), може да се събере дневният кредит?
При мен по начало си е така, това е нормата. Няма значение, че излиза нова оферта.
Да, така е явно. Утре ще видя дали ще излиза все още тази оферта или директно ще отива в страницата за дневен кредит.

# 174
Ако и утре нямаш бутон да си събереш кредита, явно си ги заменил с купони.

# 175
От месеци не бях поръчвала, получавах в Бокснау. И днес гледам тракинг от Бгпощи. От кога е това и може ли да се смени?

# 176
От доста време. Не може.

# 177
А с Бокснау ще мога ли да върна, или с който е дошло с него се връща?

# 178
С който ти даде опция.

# 179
А с Бокснау ще мога ли да върна, или с който е дошло с него се връща?
Избирате от приложението с кой куриер да върнете.

Общи условия

Активация на акаунт