Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 814
  • 872
  •   1
Отговори
# 180
Не е вярно напълно това. Евентуално може да даде избор между БГ пощи и БоксНау (няма други опции), но много се оплакват, че имат опцията само за връщане чрез БГ Пощи

# 181
Не е вярно напълно това. Евентуално може да даде избор между БГ пощи и БоксНау (няма други опции), но много се оплакват, че имат опцията само за връщане чрез БГ Пощи
Така е. Имаше и дискусия по въпроса, ако веднъж си се съгласил на връщане с БГ пощи, дали за в бъдеще ще ти даде опция за Бокснау после. Аз винаги съм връщала само с Бокснау, не са ми ограничили възможността да избирам.

# 182
Да. И аз винаги избирам Бокса, но и не поръчвам обмени неща, за да имам вариант само за пощата.

# 183
Възглавниците от мемори пяна добри ли са, мисля да си поръчам?

Имам една от Метро, която взех още преди години за 50-тина лева, след това поръчах и една от Синсей - доста по-евтина, но качеството не е същото (мемори пяна е, но е някак по-твърда и неудобна). Отделно имам една пътническа, която също се води мемори пяна, но като легнеш на нея, се сплесква като палачинка (и след това се възстановява напълно)...

# 184
Това въобще възможно ли е, за първи път виждам слънцезащитен крем с толкова висок фактор - 90+ Rolling Eyes

https://share.temu.com/4DSOV4FaSWA

# 185
Аз съм чувала, че в Корея, Китай и Япония има кремове с много висок фактор, заради мания по белотата, но и на мен ми звучи странно. Обаче може и да е истина.

# 186
  • София
Доколкото помня в ЕС фактор над 50 е забранен, защото вредата надвишава ползата, та не бързайте с високия фактор. Ако въобще е такъв, разбира се.
Иначе La Roche Posey имат и фактор 100 - https://www.laroche-posay.us/our-products/sun/body-sunscreen/ant … inmilkspf100.html

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 23:58 от milenaka

# 187
На Тему не мога да се доверя за козметика.
И друго ми прави впечатление. Аз ли не намирам не знам ,но очаквах да има повече артикули от коприна. Все пак са меката на коприната , а всички дрехи които ми излизат за лятото са полиестер .

# 188
Извинявам се, ако е коментирано.Имам пристигнала поръчка, която беше с връщане на кредит. Обаче, има един артикул, който не ми допада. Ако дам връщане на сума за него, кредита ми ще изчезне ли?

# 189
  • София
Това въобще възможно ли е, за първи път виждам слънцезащитен крем с толкова висок фактор - 90+ Rolling Eyes

https://share.temu.com/4DSOV4FaSWA

В България има и 100 Фактор на Юсерин мисля, че беше

# 190
Извинявам се, ако е коментирано.Имам пристигнала поръчка, която беше с връщане на кредит. Обаче, има един артикул, който не ми допада. Ако дам връщане на сума за него, кредита ми ще изчезне ли?
Ако не се върне цялата поръчка, а само един артикул, няма да спре офертата за кредит точно на това основание.

# 191
Някаква идея какъв е този тракинг SK1H7EG5400004QW1E ? За първи път ми дават такъв.

Някакви Slovak parcel service, пише, че в България работят със Спиди и Експресуан!

Дано не е Express One само, че такива ядове брах с последната поръчка от Алито с тях…. Пратиха я на 120км от мен и 10 дена чакам да я трансферират до друг офис.
Експрес Уан, поне на мен така ми пише. Цъкни на "свържете се" и ще ти покаже кой е куриерът.
Един път получих две поръчки наведнъж с тях, малко далеч ми ги оставиха, но тогава нямаха друга опция. Уцелих обаче много любезно момче-куриер.
Най-неудобни и нежелани са ми бг пощи. С тях съм брала и най-големи ядове.

# 192
Малко отзиви от последни поръчки, които не съм споделяла.

Детска муселинова рокличка. Много е сладка. Носи я с боди отдолу, че е много разголена:

Много готинки чашки, обаче стъклото е много тънко. При лек сблъсък с друга повърхност, ще се счупят.

Бели обувки, имам същите черни. Както и преди казах, много картонени и бързо ще ги хвърля, но за повод да ги сложиш 1/2 пъти - стават. Удобни са.

Пиличка и нокторезачка. Пиличката е ок, нокторезачката все забравям да я ползвам

Пак детска сладка рокличка, но я пуснах на сушилня и нещо й се загуби чара 🤣 Трябваше на ръка да я изпера. Тук е непрана още и изглежда добре. Става само за снимки, защото тюла дразни при продължително носене

И тази рокличка е сладка с болеро и панделка за главата

Поздравителни 3Д картички

Раница. Някой тук я похвали, но не съм впечатлена. Оставих я за допълване за багаж на някое пътуване. Според мен и няма да издържи голямо натоварване и продължително използване, но предвид, че нещата ми идват почти без пари, става.

Топер One. Детето го счупи за части от секундата 🤣

Дъгичката топер ви я показах, но топките не. Ето ги в завършен вид. От сладкарницата добавиха белите, защото нещо не прецених броя на топките и излезнаха малко. Трябваше да поръчам два комплекта, но като се усетих, нямах вече време. Поне успяха да ме спасят с белите топки 🥰

Кутийките. Доста добро качество. Само от сладкарницата ми направиха маааалко по-големи меденки и едва влезнаха в кутийките. Имаше и по-голям размер, но пак нямах време да чакам.

Тези попивателни гъби бях ги нахейтила, че изглеждат тънки, но при ползване не се забелязва и бих казала, че попиват много по-добре от другите на пазара. Добавих още едни и чакам връщането на кредит да се завърне и да започна да поръчвам отново 🤣

# 193
  • София
Тези попивателни и у нас се харесаха, наистина са тънки, но попиват и издържат по-дълго от Лидълските.

# 194
На Тему не мога да се доверя за козметика.
И друго ми прави впечатление. Аз ли не намирам не знам ,но очаквах да има повече артикули от коприна. Все пак са меката на коприната , а всички дрехи които ми излизат за лятото са полиестер .
И аз не купувам козметика от Тему, въпреки че си поръчах едно червило, чакам да пристигне... Но иначе козметика за лице, коса и прочие, не бих. За дрехите и на мен ми прави впечатление, че повечето са от полиестер, има само някои тениски, които съдържат памук. Ама то честно казано много трудно вече намирам, където и да било дрехи от естествени материи. Явно трябва много да се търси, я аз нямам това търпение вече.

Общи условия

Активация на акаунт