Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 273
  • 872
  •   1
Отговори
# 270
Поръчах някои неща с отстъпка 14 лв над 25лв.

И аз я имах днес тази оферта, но ме можах да я завърша. Мога ли да я потърся и как?

# 271
  • На изток от Ада
Ами да . Всъщност 26 лв направих за плащане.
Anonimen Simple Smile, виж в съответния

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 20:35 от nasito8988

# 272
  • София
Скоро не съм имала офертата с -14 лв., но тя не беше ли със срок 4 часа?

# 273
Аз нямам никакви оферти, ама абсолютно никакви от около 3 седмици. Съответно не поръчвам. Имах и предишен такъв епизод за около месец. Натрупаният ми кредит тихо и кротко си чака по-добри дни...

# 274
Всички казват че в Тему има много магнитни калъфи за електронни четци, аз търся ,търся и нищо не ми излиза.
Изписвам PocketBook Basic Lux 4 (PB618)
Трябва да е точно за този модел.

# 275
  • София
Скоро не съм имала офертата с -14 лв., но тя не беше ли със срок 4 часа?
Случвало се е да ми изтече оферта, от  бутона в имейла понякога се активират с нов час. Не мога да открия никаква логика.

Да похваля и аз едни покупки уреда за гладене по препоръка от форума и едни зелени танкини.

# 276
Преди 3 дни върнах с Бокс Нау. За първи път в приложението не отрази поставянето на пакета в кутията. Днес ще им звъня, защото Тему веднага ми възстановиха парите и се притеснявам. Тъпото е, че пратих мъжа ми да върне пратката и той твърди, че всички било наред, не връща за първи път, ама...Чела съм, че и при някои от вас се е случвало. Появи ли се изобщо някаква информация в приложението за връщането на стоката?

# 277
Проблема е в Box now ,явно не ги прибират веднага,а си стоят 2-3 дни.При мен се отрази на третия ден.Даже им звънях.Например преди в нашия град доставяха и в неделя,сега почиват.

# 278
Винаги ми е така. Аз от приложението отбелязвам, че съм оставила пратката. Парите - след 5/7 дни.

# 279
Проблема е в Box now ,явно не ги прибират веднага,а си стоят 2-3 дни.При мен се отрази на третия ден.Даже им звънях.Например преди в нашия град доставяха и в неделя,сега почиват.
Нашият бокс е много оборотен. На централно място, не вярвам да отлежават там нещата. А и на статус пише "намери най-близкия бокс", т.е., че не е оставена въобще. Иначе да си виси в процес на обработка колкото си иска, не е моя работа. Ама така ми е неспокойно. Хиляда пъти питах мъжа ми дали е затворил кутията и накрая чак се обиди.

# 280
Нашият бокс е много оборотен. На централно място, не вярвам да отлежават там нещата. А и на статус пише "намери най-близкия бокс", т.е., че не е оставена въобще. Иначе да си виси в процес на обработка колкото си иска, не е моя работа. Ама така ми е неспокойно. Хиляда пъти питах мъжа ми дали е затворил кутията и накрая чак се обиди.
Не се притеснявайте,просто отразяването става много бавно.На края всичко е точно.Не го мислете изобщо.

# 281
От бокса е
Същото ми се случи скоро
По някое време се размърда

# 282
Аз преди си бях поръчала магнитна корица за Киндъл, изписах модела и уж беше верният, но като дойде се оказа малко по-малък и от тогава не смея да поръчам друг. Върнаха ми парите, но на мен ми трябваше корицата.

# 283
На 6 направих поръчка, днес вече е минала митническа проверка. Пътува с експерт Уан. Някакъв шанс утре да я получа, че има нещо, което ще ми свърши работа за понеделник?

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 11:57 от Mama Ru

# 284
На мен в момента три поръчки ми се бавят - т.е. не са тръгнали. Има още 4-5 дни до крайния срок, да видим дали ще успеят.
От друга страна, поръчки, които са направени след тях, са почти готови и ще дойдат до ден-два. Включително една с пощата.

Общи условия

Активация на акаунт