Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 251
  • 872
  •   1
Отговори
# 285
Аз преди си бях поръчала магнитна корица за Киндъл, изписах модела и уж беше верният, но като дойде се оказа малко по-малък и от тогава не смея да поръчам друг. Върнаха ми парите, но на мен ми трябваше корицата.

Да си дойдем на думата.
Аз съм с Киндъл Пейпъруайт 10-то поколение, а майка ми със 7-мо или 8-мо.
Миналата година поръчах за нея калъф (корица) като най-внимателно потърсих модела на самото устройство и го сравних с информацията на продавача в Тему. Дойде супер малък. Тогава нямах навика да връщам и си отлежава.
Сега съм поръчала и за нея, и за мен. Все повече се опасявам какво ще дойде като се има предвид, че уж гледах да има отзиви и реални снимки.
pppqqq, може ли линк към твоята корица, за да видя и продавача кой е?

На 6 направих поръчка, днес вече и манала митническа проверка. Пътува с експерт Уан. Някакъв шанс утре да я получа, че има нещо, което ще ми свърши работа за понеделник?
Утре едва ли. Работят с офиси на Изипей, а Изипей офисите май не са отворени в събота. Поне този, от който аз съм получавала.

Благодаря на всички за отговорите по моя въпрос с Бокс Нау.

# 286
Как връщате стока с box now. Само номера които ви изпращат ли пишете, и трябва ли да е в плика с ,които сте го получили?

# 287
Как връщате стока с box now. Само номера които ви изпращат ли пишете, и трябва ли да е в плика с ,които сте го получили?

Малко по-назад в темата е писано. Иначе има информация и в сайта, както и в приложението. Hands V

# 288
Аз връщам само с прозрачния плик,на който е баркода и пиша на ръка кода за отваряне на кутията отгоре.После те си го слагат в непрозрачен плик.

# 289
Аз връщам само с прозрачния плик,на който е баркода и пиша на ръка кода за отваряне на кутията отгоре.После те си го слагат в непрозрачен плик.

Е, това като е едно нещо… поне аз никога не връщам само едно, а гледам да обединя от различни пратки. Абсурд да връщам всеки път по 1 артикул.

# 290
В момента не мога да намеря в коя поръчка беше, защото е от миналата година и имам доста неща в старите поръчки.

# 291
  • В Града на липите
Що се отнася до кейс за Kindle Paperwhite в началото на годината поръчах и дойде доста по-малък. От тук:
https://share.temu.com/zBX6Gmp3TYA

# 292
Еее, значи им е редовен номер да пращат малки от тези калъфи...

# 293
  • софия
Поръчвала съм този кейс за Киндъл 6. Съвсем точен е.
Тази калъф също.

# 294
Аз съм поръчвала калъф от този търговец и съм много доволна.

# 295
  • София
Поръчах някои неща с отстъпка 14 лв над 25лв.

И аз я имах днес тази оферта, но ме можах да я завърша. Мога ли да я потърся и как?

Ако си активирала да ти изпращат офертите по имейл, може да пробваш от имейла.

Иначе и аз за първи път върнах с бокса в неделя. Все още нямам нищо в приложението. Ако в понеделник също няма ще питам бота.

Забелязах, че ако пусна поръчка с 2-3 неща идва по-бързо. Имах една с десет, и цяла седмица си писах с бота, докато изобщо тръгне. После дойде бързо, но явно от жегата едната тубичка с боички за поправка се беше спукала и разляла. Добре че нямам други жертви. Някой поръчвал ли е лепила от Тему?

# 296
Аз съм поръчвала два пъти лепило В-7000 и си го изразходвах, беше добро.

# 297
Някой с препоръка за преносима колонка?

Аз взех тази и съм много доволна.Вади страхотен звук.  https://share.temu.com/kJJcGM8ZxiA

Здравейте , а може ли се слуша музика от флашка

# 298
Двете слушалки горе в ляво ли са бота за извикване на купони? Опитах няколко пъти с описаните от вас варианти, но нищо не се случва. Днес трябваше да дойде плажен чадър, но тъй като не влиза в бокс нау кутия го върнаха. Тук четох за идентичен случай.
Доядя ме, защото го бях платила с купон и сега нямам купони, за да поръчам отново. Дори се чудя, има ли смисъл да поръчвам или историята ще се повтори.

# 299
  • София
Изгоден сет куфари  https://share.temu.com/ZLB1cQwbOUA

Общи условия

Активация на акаунт