Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 182
  • 872
  •   1
Отговори
# 375
Това са три отстъпки по 10 лв при поръчки над 10,01 лв. Може да се ползва при поръчки над 35 лв. реално.

# 376
Пуснаха ми кредита. След повече от месец
  Звучи толкова обнадеждаващо😃

# 377
  • На изток от Ада
Ахаха . Нали се питаше . Не поръчах всъщност,  след 00ч беше.
70 %беше. Сега е.55%

Иначе ми тръгна и пратката от 10 юли.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 21:09 от nasito8988

# 378
  • Ловеч
Може да се ползва при поръчки над 35 лв. реално.
Ако се вярва на написаното в купона може би е над 30.01лв или има и друго?

# 379
Както съм го написала. Спорих с бота, оплаквах се, дадоха ми % отстъпка (? 20 може би).
Не само, че не е 30 лв., ами след отстъпката трябва да останат за плащане 25 лв. минимум. Е, ако имаш натрупан кредит, плащаш с него.
Всъщност, никак не са лоши тези отстъпки от по 10 лв. Сега поръчах с последната десетка.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 16:13 от alys

# 380
  • София

Вярно са ви го написали, 10лв. отстъпка при поръчка над 35лв., все пак минимума за доставка е 25лв.

А купоните са 3х10лв., от тук и 30лв.

# 381
Аз вчера пуснах поръчка. Нямах никакви промоции. Надявах се днес да ми пуснат кредита или поне -14 лв, но уви Не

# 382
  • in Wonderland
Здравейте,
Искам да върна няколко неща от една поръча, но като ги извадих и сега ме зная коя стока в коя торбичка ( съответно на кой баркод отговаря.). Някакви идеи и съвети как да разбера?

# 383

При мен изведнъж се разбързаха с пратките, защото ще трябва да ме компенсират за закъснения. Една изтича утре, две вдругиден, а имам и такива, на които срокът им е до 18-ти. Да видим дали ще успеят Simple Smile

Алоууу, другарке, по-спокойно бре! Изкупихте го туй тему Laughing

Сега сериозно - и аз вече се чудя кое къде да сложа...апропо - пуловерите са на добри цени сега Wink

# 384
След два месеца ми върнаха офертата с връщане на кредит.
Ето тази раница
Скрит текст:
и аз си я бях поръчала. Не съм доволна. Материята е евтина, циповете засичат. Единият от малките ципове се счупи след една седмица ползване, а самата раница се скъса след месец и половина ежедневно ползване. Не препоръчвам. Като цяло,  колкото пъти съм поръчвала раници от Тему, толкова пъти съм удряла греда. Накрая си взех една Dakine и се родих.
От обувките Hobibear и аз съм много доволна. Взимам за себе си и за малкия. Много удобни и издържливи.

# 385
  • Асеновград
След два месеца ми върнаха офертата с връщане на кредит.
Ето тази раница
Скрит текст:
и аз си я бях поръчала. Не съм доволна. Материята е евтина, циповете засичат. Единият от малките ципове се счупи след една седмица ползване, а самата раница се скъса след месец и половина ежедневно ползване. Не препоръчвам. Като цяло,  колкото пъти съм поръчвала раници от Тему, толкова пъти съм удряла греда. Накрая си взех една Dakine и се родих.
От обувките Hobibear и аз съм много доволна. Взимам за себе си и за малкия. Много удобни и издържливи.
Точно с такава раница, младежа изкара цяла учебна година. Освен ципа на долния джоб за обувки, не е мръднала.

Издържа на над 20кг. тежест всеки ден. https://share.temu.com/PqJRST8Y8YA от този търговец

# 386
Знам, Panayotu, помня, че я беше похвалила, затова реших и аз да си взема тогава, но при мен беше несполучлива покупка. От друг търговец е моята. Може би има значение.

# 387
Здравейте. В първи пост под "премахване на картата" ми излиза празно, не виждам как може да се направи. Аз мисля, че дадох еднократно плащане и въобще не ми е запаметена, но как мога да проверя? За първи път поръчвам.

# 388
Знам, Panayotu, помня, че я беше похвалила, затова реших и аз да си взема тогава, но при мен беше несполучлива покупка. От друг търговец е моята. Може би има значение.

Може би не е до търговец, а до партида. Едните нацелват добро качество, има търсене, пускат пак производство и греда… така си обяснявам уж едно и също, а различно качество.

# 389
VaniaK, мда има нещо такова. Забелязала съм също, че при един и същ продукт, но в различни разцветки може да има коренна разлика в качеството. Бях си поръчала три еднакви рокли в различни разцветки - една с една не си приличаха, ни материя, ни кройка, а уж, нали...

Общи условия

Активация на акаунт