Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 077
  • 872
  •   1
Отговори
# 480
  • Асеновград
Не, имах предвид, че изчезва възможността за проследяване - няма ги бутоните, както и дати на които се очакват и са поръчани (цялата история на движението им), корекция на цена и т.н. - все едно че поръчката е била напълно отменена. Даже информацията за самата поръчка - номерът в Бокс нау, е изтрит.
Да така се получава. Моята с Пощите дойде, след месец, но преди това нямах даже номер. До тогава не се беше случвало, и не ги копирах. После започнах да ги копирам и вкарвам в приложението за проследяване, там не могат да изчезнат, а и веднага показва куриера ако се съмнява човек.

# 481
Аз свалих приложението на Бокс нау, за да видя какво се случва, обаче последната пратка, за която ми показва, че не е доставена и предстои, е от преди 10 дена. Нямам недоставени пратки, а и очевидно не би могла да стои толкова - така че явно актуализациите им нещо не са наред.

# 482
Ясно, значи сигурно няма надежда да дойде нещо.
Аз също имах такава пратка,за която ми върнага парите.Нищо не дойде,а от бокса ми звъннаха да се извинят ,че са загубили някъде пратката.

# 483
Здравейте,дали има някакъв сайт,или посредник.На който да изпратя някой неща,които съм си харесал в тему и той да ми ги поръча?Да не се занимавам аз.

Пожелавам ви някой да ти пише. Аз ползвам подобен "посредник" за другата, конкурентна на Тему верига. Доволна съм и посредника ми също.

# 484
Нали знаете, че Тему няма да ви източи парите от картата?

# 485
Е, явно наистина има хора, "на които не им се занимава". Само дето посредникът ти взима обявената в сайта цена, печели и от отстъпки, които не са ти обявени, а също така си и плащаш за услугата. Точно с Тему не бих се навила. Но знае ли човек, може пък, който е необходимо, да забележи въдичката в темата...

# 486
Аз поръчвам на близки, на непознати не. Близките ми наистина не искат да си дават картите. Но пък и после не ме занимават с връщане

# 487
Е, явно наистина има хора, "на които не им се занимава". Само дето посредникът ти взима обявената в сайта цена, печели и от отстъпки, които не са ти обявени, а също така си и плащаш за услугата.

Когато купувам сирене от магазина съм наясно, колко е себестойността му. Може да ви е чудно, но ви уверявам че не ям доматите с колците. За услуга не плащам. Плащам цената, обявена от търговеца. Какво печели посредника ми - си е негова работа. Носи ми ги до вкъщи.. . И редовно ми дава отстъпка.
Тогава запитах в другата тема  има ли някой да се занимава с подобна услуга и ми писаха. Дамата ми поръча продукта и не ми взе пари авансово. После ми донесе поръчаното и така минахме "бойното кръщене".  Това, че на вас ви се струва лишено от логика, не го прави такова.

Нали знаете, че тему/шийн няма да ви източи парите от картата?

Само това ли може да е причината да предпочиташ някой друг да ти поръчва от подобен  търговец?

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 20:01 от _re_ge

# 488
Е, явно наистина има хора, "на които не им се занимава". Само дето посредникът ти взима обявената в сайта цена, печели и от отстъпки, които не са ти обявени, а също така си и плащаш за услугата.

Когато купувам сирене от магазина съм наясно, колко е себестойността му. Може да ви е чудно, но ви уверявам че не ям доматите с колците. За услуга не плащам. Плащам цената, обявена от търговеца. Какво печели посредника ми - си е негова работа. Носи ми ги до вкъщи.. . И редовно ми дава отстъпка.

Нали знаете, че Тему няма да ви източи парите от картата?

Само това ли може да е причината да предпочиташ някой друг да ти поръчва от подобен  търговец?
Без да съм pppqqq, Ви отговарям. Да, им доста хора, които поради някаква причина не разполагат с карта за разплащане или считат, че пазаруването от "китайски сайтове" крие риск от нерегламентираната употреба на разплащателно средство.
Хубаво е, че давате приоритет на, да речем, нежеланието си да се занимавате с подобни дребни казуси като поръчки, получаване и изпращане. Това си е Ваше право.
Просто тук, ние сме, в по-голямата си част, хора, които харесваме да пазаруваме в Тему, с всичките му привилегии и недостатъци.
В тази връзка, Вашият пример със сиренето в магазина не в релевантен, с оглед на това, че сирене не си купувате онлайн и чрез посредник.
Пожелавам Ви ползотворно посредничество с избраното от Вас лице. Blush

# 489
Разумно е написаното, но примерът ми със сиренето си е точно на място. В магазина до нас сиренето Х е 18 лв, а в по-далечния магазин   същото сирене Х е 13. Само дето, купуването от далечния  магазин  за мен е съпроводено и с други неудобства, затова цената 18 мен ме устройва. Тук е същото. Цената на търговеца ми е ок. А пък отстъпки програми купони - това не е моето. Но имам интерес да пазара някои неща, които трудно мога да купя от съседния супер и съответно балансирам. Както и искрено се възхищавам на ентусиазма ви в темата!

# 490
Разумно е написаното, но примерът ми със сиренето си е точно на място. В магазина до нас сиренето Х е 18 лв, а в по-далечния магазин   същото сирене Х е 13. Само дето, купуването от далечния  магазин  за мен е съпроводено и с други неудобства, затова цената 18 мен ме устройва. Тук е същото. Цената на търговеца ми е ок. А пък отстъпки програми купони - това не е моето. Но имам интерес да пазара някои неща, които трудно мога да купя от съседния супер и съответно балансирам. Както и искрено се възхищавам на ентусиазма ви!
И аз на Вашия! Дерзайте и успешен пазар!

# 491
  • На изток от Ада
⁷А йой ще се занимава да ти търси най -евтиноъо от тему или да въвежда кодове ,ако с посресник?

Иначе вижте с код acx361719  какво излиза

# 492
Не опира само до източване на карти.Имам приятелки,които не могат да се справят с пазаруването в Тему ,защото казват,че им е прекалено сложно и предпочитат някой друг да им поръча това,което са си харесали.

# 493
Не опира само до източване на карти.Имам приятелки,които не могат да се справят с пазаруването в Тему ,защото казват,че им е прекалено сложно и предпочитат някой друг да им поръча това,което са си харесали.

То е толкова елементарно, че не виждам кое би ги затруднило. Основният мотив е " Ще ми източат картата" 😉

# 494

То е толкова елементарно, че не виждам кое би ги затруднило. Основният мотив е " Ще ми източат картата" 😉
И аз мисля,че е елементарно,но за доста хора явно не е така.

Общи условия

Активация на акаунт