Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 312
  • 872
  •   1
Отговори
# 555
FreakOnLeash, твоят профил май е като моя - дава ти отстъпки на много неща, сигурно от там се е получила разлика в цената. На мен вече ми излиза и съобщение, когато има нещо с оферта, а аз съм сложила с нормална цена в количката.

Тази пратка, за която питах Бокс нау, уж не е при тях. Тя вече е пресрочена. Стои си на митницата и това е. Аз все се надявах да се появи.

# 556
FreakOnLeash, твоят профил май е като моя - дава ти отстъпки на много неща, сигурно от там се е получила разлика в цената. На мен вече ми излиза и съобщение, когато има нещо с оферта, а аз съм сложила с нормална цена в количката.

Тази пратка, за която питах Бокс нау, уж не е при тях. Тя вече е пресрочена. Стои си на митницата и това е. Аз все се надявах да се появи.
Ако е от онези, за които ти възстановиха парите, може и да не дойде. Аз не бих се надявала прекалено. А ако дойде, още по-добре.

ПП: Хич вече не знам какъв ми е профилът. Само си знам горе-долу какви отстъпки официално ми дава - 30%. Всеки ден има нещо ново.
Установих, че ако продукт с карта за отстъпка, но не онази с ???, а такава, на която само пише карта за отстъпка, е в кошницата, като кликнеш на продукта и има секция в оранжево "карта за отстъпка", която може да те заведе "обратно на страницата на промоциите". От тази страница, колкото и неща да си избереш (по една бройка от всеки), всички отиват в кошницата. Това преди също го нямаше.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 20:22 от FreakOnALeash

# 557
Идвам да докладвам, че направих корекция на цена при поръчка с връщане на кредит и сумата за връщане на кредит не ми се намали при още дни за събиране. Също така можах да комбинирам discountcode777 с връщане на кредит. Бях си избрала артикул в кошницата с намалената цена и после при влизане на страницата за връщане на кредит съответния артикул беше сред предложените продукти отново с намалената цена.

# 558
Камера за външно наблюдение да препоръчате?

# 559
  • На изток от Ада
Аз рядко втъщам. За кешбека не мисля че кари върнеш ще итчете някъде там.
Мен ме подразни че не ми отговориха как да потвърдя кеша. Иначе pay pal ваведох.
Още стоят непотвърдени..

# 560
Някой да знае действащ код за някоя оферта ?
frm227354   опитай. Оферта с две за 0 лева

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 22:17 от sny

# 561
Здравейте, някой купувал ли чадър за плаж който може да препоръча? Търся стабилен чадър с непрозрачен плат.

# 562
  • на морето
Здравейте, някой купувал ли чадър за плаж който може да препоръча? Търся стабилен чадър с непрозрачен плат.
Този взех. Не е от най- големите, нормален чадър е, но е здрав. Ползваме го вече почти две седмици, а днес на Арапя имаше и силен вятър и издържа. Идва със свредел.
https://share.temu.com/a0MF1lC4NXA

# 563
Нагласих си нещата в кошницата, дори имах 3 артикула с намалена цена с дневните карти, даде ми банерчето за връщане на кредит и трябваше да ми върне 50лв. До последната стъпка даваше тази сума, но при събиране на първата заявка видях, че ще върне само 13лв., и аз се ядосах, и я анулирах.
И сега сигурно пак ще спрат офертата.. 😔
Никога до сега не ми се е случвало подобно нещо.

# 564
И аз анулирах една поръчка даваха ви 3 артикула за 0 лв... При покупка от 50лв обаче като я финализирах ми изписа заявете по 1 подарък на ден и са си викам ще ме кара да направя още 2 поръчки .. а не видях в условията и моментално я анулирах! Офертата е claimgift ..

# 565
Нагласих си нещата в кошницата, дори имах 3 артикула с намалена цена с дневните карти, даде ми банерчето за връщане на кредит и трябваше да ми върне 50лв. До последната стъпка даваше тази сума, но при събиране на първата заявка видях, че ще върне само 13лв., и аз се ядосах, и я анулирах.
И сега сигурно пак ще спрат офертата.. 😔
Никога до сега не ми се е случвало подобно нещо.
А направихте ли поръчка за минималната сума за 50 лв. кредит? При мен е 85 лв. Ако не похарчи 85 лв. поне, кредитът ми ще е по-малко от 50 лв.
И аз анулирах една поръчка даваха ви 3 артикула за 0 лв... При покупка от 50лв обаче като я финализирах ми изписа заявете по 1 подарък на ден и са си викам ще ме кара да направя още 2 поръчки .. а не видях в условията и моментално я анулирах! Офертата е claimgift ..
Да, подаръкът е 0 лв., но трябва да се направи поръчка за поне 25 лв., за да го получите. Така всеки ден до събирането на "подаръците".

# 566
Да, да, 90лв даже бяха. И при мен беше 85/50.

# 567
И аз натъкмих за 90 лв за офертата 85-50 и накрая при финализирането вместо това че ще получа 50 лв ми пишеше 0 и днес вече я няма офертата

# 568
Аз вчера направих поръчка с връщане на кредит. 50 лв. ми връща, вчера заявих две вноски и ми остава да събера още 46,50 лв. Не ми е предлагана замяна с купони.
Не знам защо е така при pebals и Lady. Имате ли поне някакъв скрийншот, да се ориентираме?

# 569
И при мен излезе връщане на кредит от 55 лв., но когато направих поръчката стана 14 лв. Отказах я. Пробвах няколко часа по-късно, вече беше 8 лв.

Общи условия

Активация на акаунт