Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 703
  • 872
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Вчера получих тази хладилна чанта .
Дават е за 9 литра .Сложих в нея 1 литър сок ,4 бири кенчета и две кенчета безалкохолни.
Мисля ,че е добре и за момента съм доволна.
Забравих да споделя ,че има и охладител.
Другите неща са дребни които получих.
Лепенки за мазоли , молд и релефна паста.
Да спомена, че за първи път получавам пратка която е под шест дни.

# 766
Може ли линк за хладилната чанта?

# 767
Привет! Някой може ли със съвет как да се свържа с Box Now? Имам пратка, която днес трябва да ми е доставена в Пловдив, но виждам че от София пътува към Бургас за доставяне, което е нелепо…..Какво мога да направя в случая и как да се свържа с тях?

Обади им се да я пренасочат. Не знам какъв им е проблемът, но наскоро и на мен ми се случи. Пратката ми от София се оказа в Русе, след мое обаждане я пренасочиха, мина през хъб В. Търново и накрая кацна в Ст. Загора. Simple Smile

# 768
  • В страната на бурите
При мен в последните ми 5  поръчки почти всичко беше с 5-6 карти за отстъпки + купон. Та имах едно съобщение, на което като отида ме пращаше на страници, на които всичко е с Карта за отстъпка - до макс 40-50%. Имах и отделно 1 стандартна Карта за отстъпка (от тея с discount777).  За останалите карти за отстъпка - при сравнение с регулярната карта за един и същ продукт, с регулярната излизаше примерно с 2 лв. по-евтино. Но пак си заслужаваше и с другите, цената беше с поне 40% по-евтина - накупих много летни неща - бански за 5-6 лв., летни потници пак за толкова, рокли за 10-12, сандали, кошче с батерии за баня и четка за тоалетна, куп джунджурии. И хубавото бе, че се комбинират със стари купони, които ми възстановиха - примерно 20 лв. отстъпка при 60 лв. покупка. Обаче и това свърши... Кредит връщане нямам и на двата телефона от месец. Чакам си последната така направена поръчка и ще чакаме нещо ново като оферта.
,

# 769
Аз писах, че профилът ми е така от 3-4 месеца. Имам наблюдение за нормалната карта за отстъпка, която дава отделно от другите - често тя може да се ползва за неща, които са малко по-скъпи и иначе не са намалени (примерно за едното ми яке - сайтът не искаше да ми предложи намаление в страницата с отстъпки, но когато дойде картата, то беше в селекцията), но ако се ползва за някой от тези продукти, на които си дава и без това карта за отстъпка, понякога цената е малко по-добра, но понякога е същата или дори с 1-2 лева по-висока.

# 770
При мен в последните ми 5  поръчки почти всичко беше с 5-6 карти за отстъпки + купон. Та имах едно съобщение, на което като отида ме пращаше на страници, на които всичко е с Карта за отстъпка - до макс 40-50%. Имах и отделно 1 стандартна Карта за отстъпка (от тея с discount777).  За останалите карти за отстъпка - при сравнение с регулярната карта за един и същ продукт, с регулярната излизаше примерно с 2 лв. по-евтино. Но пак си заслужаваше и с другите, цената беше с поне 40% по-евтина - накупих много летни неща - бански за 5-6 лв., летни потници пак за толкова, рокли за 10-12, сандали, кошче с батерии за баня и четка за тоалетна, куп джунджурии. И хубавото бе, че се комбинират със стари купони, които ми възстановиха - примерно 20 лв. отстъпка при 60 лв. покупка. Обаче и това свърши... Кредит връщане нямам и на двата телефона от месец. Чакам си последната така направена поръчка и ще чакаме нещо ново като оферта.
,
Именно, и при мен така се получи. Добре е и без кредит.

# 771
Аз имам 3 профила, на втория ми пуснаха офертата за кредит около месец време и я спряха без да съм върнала каквото и да е.
Не смятам, че постъпвам грешно. Коректен купувач съм, не връщам без основателна причина, не си измислям преживявания.
Почти всичко, което съм купила ми харесва и тук бих го взела на по-висока цена.
Щом те допускат да имаме по няколко профила, не виждам какъв е проблемът.
На третия профил нямам хубави оферти, даже се чудя дали да не го изтрия.

FreakOnALeash, при мен беше точно така и след известно време ми я пускат като банер. Бях качила снимка как излиза. Така че, мисля че и на теб скоро пак ще ти я пуснат по този начин. Ето днес съм изтървала и ако я извикам, я няма, ще чакам утре. 😆

# 772
  • софия
Всеки ден, като влизам да си взема кредита, ми излиза оферта 50/85. Не е да нямам какво да поръчам, но искам да събера настоящата и после ще пусна поръчка.

# 773
Panayotu,сърдечно благодаря!

# 774
Ще изчакам да ми пусне офертата за събиране на монети в чата ми писаха че връща кредит а не купони ...

# 775
Привет! Някой може ли със съвет как да се свържа с Box Now? Имам пратка, която днес трябва да ми е доставена в Пловдив, но виждам че от София пътува към Бургас за доставяне, което е нелепо…..Какво мога да направя в случая и как да се свържа с тях?

Обади им се да я пренасочат. Не знам какъв им е проблемът, но наскоро и на мен ми се случи. Пратката ми от София се оказа в Русе, след мое обаждане я пренасочиха, мина през хъб В. Търново и накрая кацна в Ст. Загора. Simple Smile
Благодаря! Звънях и казаха, че грешно е сортирана от София и ще я пренасочат, надявам се да не я забавят повече от ден, че тъкмо се зарадвах, че ще дойде два дни преди крайния срок.... Simple Smile

# 776
  • На изток от Ада
И при мен е вече кредит върху платената цена .

# 777
А ъпдейтвали ли сте приложението преди да се промени офертата за кредит само върху платената цена? При мен все още кредитът е върху цялата без значение как е платена поръчката, но настойчиво ми иска да мина на нова версия. Засега си трая, защото тогава и при мен може да се промени офертата. Не че е сигурно, но няма доброволно да мина на новата версия Smiley

# 778
  • На изток от Ада
Да обновена е версията

# 779
Здравейте. Моля да ми препоръчате търговец на куфари. Трябва ми голям, но ако има и изгоден комплект бих се радвала.

Общи условия

Активация на акаунт