Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 705
  • 872
  •   2
Отговори
# 750
Имам събран доста голям кредит само от компенсации за изчерпани артикули и закъсняли поръчки, но оферти нямам абсолютно никакви.Чудя се дали натрупаният кредит има нещо общо с това.

Май да. И при мен беше така, докато не го изхарчих. После се появиха разни, но не много изгодни оферти.

# 751
Имам събран доста голям кредит само от компенсации за изчерпани артикули и закъсняли поръчки, но оферти нямам абсолютно никакви.Чудя се дали натрупаният кредит има нещо общо с това.
Да,има.Имам 3 акаунта.На двата спряха кредита и изхарчих парите с карта за остъпка.След това ми пусната нови оферти за кредит.На третия парите си стоят в кредитното салдо и съответно нов кредит не ми пуска.
За баркода най-често ми изкача,като гледам ютуб на смарт тв.Срещала съм го и в платени публикации на инфлуенсъри.

# 752
Да похваля този бански. Отговаря на размера. Материалът е добър и плътен. Закопчалката метална. Подплатата плътна. Не прозира. Мислех да махна безумните платени розички, но взеха че ми харесаха. Не съм поръчвала бански от Тему. Беше ми за пръв път. Исках нещо набързо и без да обикалям и меря.

Скрит текст:
   простете за  "прозата" у дома...

# 753
При мен се появи нова сума при връщане на кредит. Поръчка за 210 лв., за да върне 156 лв. Направо шок. 😡
Вече веднъж в седмицата ми излиза карта за отстъпка, останалото са отстъпки за 14, 28 и 56 лв. Корекция на цена също нямам или ако имам то събера за цялата седмица около 0,50 ст. до 1 лв. Правя поръчки само с карта за отстъпка и купони. Почти изчерпах от хубавите купони. Мрън мрън...

# 754
И аз имам бая голям кредит събран. Предполагам, че като го изхарча, ще ми пуснат оферти. Обаче не бързам да ги харча. Даже като го свърша и нямам нищо за връщане, смятам да приключвам с тая ера. Просто сайта за мен е много боклучлив. Бях взела едни гъби за чинии. Буквално на втория ден се разпаднаха. На торбичките за боклук им се късат дръжките преди да съм вдигнала боклука. Взех си едни черни къси чорапки от памук, на първото слагане (не се шегувам) станаха на топчета. Една чанта се скъса на първия месец. Бях похвалила едни стъклени чашки, то след второто измиване в миялната, им паднаха окраските. Имам някакви попадения, но те са толкова малко и повечето в хода на експлоатация, ме разочароват. Да, мога да се оплача и да ми върнат парите, ама не е там въпроса. Връщане на кредит си заслужава, но ако всеки път трябва да харчиш пари от картата си - не. Та, поспрат ли с добрите оферти, и аз ще спра. Сега имам кредит за харчене и искам, не искам, ще го изхарча, пък колкото изкарат нещата, толкова.

# 755
  • София
Аз пък съм по-скоро доволна напоследък, но и при мен с натрупан кредит купувам все някакви доста по-скъпи неща.

# 756
  • Pazardjik
Да, мога да се оплача и да ми върнат парите, ама не е там въпроса.
Къде се оплаквате ?

# 757
Аз имам такава гъба за тави https://share.temu.com/MdsoKU87AMA
и такава https://share.temu.com/0HOW0PqMeOA
Ок са, ползвам ги от 2-3 месеца, не са се разпаднали. Но и не са вълшебни, както е показано на снимките - просто по-абразивни гъби.

Общо взето съм доволна от нещата, които получавам.

# 758
  • На изток от Ада
Аз поръчах вълшебни ми не са уау
Почти не ги ползвам , 100 взех.  Вълшебни са , имала съм такива знам какви са.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 20:07 от nasito8988

# 759
Аз имам от Метро, чистят котлен камък и упорити петна, но след една употреба се разпадат.

# 760
По-скъпите им неща са прилични. Бях похвалила маратонки от естествена кожа и наистина са супер, за 70 лв нормална цена бяха. Толкова качествени обувки отдавна не бях виждала.
Но пък един чадър за плаж за 80 лв.....амииии, не, че е лош,ама тук за тези пари щях да купя доста по-добър.

# 761
Да, мога да се оплача и да ми върнат парите, ама не е там въпроса.
Къде се оплаквате ?

На бота. Но реално за малко неща съм го правила, когато съм била силно афектирана.

Магически гъби също купих от Тему. Разпадат се на първото ползване. Иначе говорех за гъби за чинии, които ми се разпаднаха на втория ден. Просто много неща съм ги взела буквално без пари и ми е съвестно да се оплаквам. Много време губя в Тему и ако наистина не е някаква много уау оферта, просто няма да пазарувам от тях. За сега съм тука, че имам кредит да опуквам.

# 762
Днес за първи път нямам оферта за кредит. Пише, че дейността е изтекла. Но не страдам. Laughing Излезе ми някаква страница с доста евтини не-лоши стоки, която забравих да снимам. Pensive На практика, почти всичко беше с карта за намаление. Поръчах с купон и натрупан кредит. Доволна съм, за 16 лв. реално платени, взех повече от хубави неща, дано дойдат читави.

# 763
Привет! Някой може ли със съвет как да се свържа с Box Now? Имам пратка, която днес трябва да ми е доставена в Пловдив, но виждам че от София пътува към Бургас за доставяне, което е нелепо…..Какво мога да направя в случая и как да се свържа с тях?

# 764
  • Асеновград
Привет! Някой може ли със съвет как да се свържа с Box Now? Имам пратка, която днес трябва да ми е доставена в Пловдив, но виждам че от София пътува към Бургас за доставяне, което е нелепо…..Какво мога да направя в случая и как да се свържа с тях?

📬 Контакти на куриери:
DPD
📞 1 7001 7001
🕘 Пн–Пт: 9:00–17:00
BOXNOW
📞 0700 70744 / 📱 0882 122 326, 0882 147 029
🕘 Пн–Пт: 8:00–22:00, Сб–Нд: 9:00–20:00
🌐 https://www.boxnow.bg/locker-finder
SAMEDAY
📞 0700 16226 / ☎️ 02 906 4500
🕘 Пн–Сб: 9:00–18:00
🌐 https://sameday.bg/
БЪЛГАРСКИ ПОЩИ
📏 Максимални размери за пратки:
– до 20 кг
– размери: 10–60 см
Пратки извън тези параметри се връщат по искане на Тему.
📞 EMS / Булпост: *6666, 0700 19 666, 02 987 8281
EXPRESS ONE
📞 0700 10100 / 02 950 4775

Четете я тази тема, на 1 страница има телефони.

Общи условия

Активация на акаунт