Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 716
  • 872
  •   3
Отговори
# 735
  • Асеновград
В брой не е ли по старите правила.?
С кредит не връща вече.
Поръчах нощна ланпа за майка ми
Написала съм - платих в брой и с кредит.....
Нямам събран кредит за да платя само с него, и няма как да видя какво ще ми даде.

# 736
  • На изток от Ада
Аз разбрах че само с кредит не връща.
С пари и кредит става

# 737
  • Асеновград
Преди няколко дни , тук коментираха друго. Че за сумата на кредита не връща, а изчислява само върху платената с карта сума. При мен изчислява върху цялата платена сума. Както си беше и преди.

# 738
"Чашката" дали е пластмаса или метал?
https://share.temu.com/6EIxRaHWk0A

# 739
  • София
И аз съм с три акаунта, поръчвам от там от където ми е най-изгодно и не смятам, че е проблем, очевидно и търговеца е наясно, препраща ме от единия профил на другия, като не намирам поръчан продукт Simple Smile

Искам да похваля тази чанта, много добра изработка, някой даде линк в темата за нея. Проблема е, че не мога да видя дори детайли за поръчката, явно са хванали продавача, а исках да взема и друга от търговеца...

# 740
  • пустинята Гоби
С кредит и карта пак намаляваше офертата за връщане, така че ако върнат възможността за плащане, ще е добре.

# 741
На мен не ми намалява, ама съм с до 30 процента кредит.

# 742
Здравейте ,за първи път  ще имаме доставка с Exspres One ,моля кажете доставката както при Спиди и Еконт ли е? 

# 743
Здравейте ,за първи път  ще имаме доставка с Exspres One ,моля кажете доставката както при Спиди и Еконт ли е? 
Не съвсем. Може на адрес да я доставят, може в офис на куриера или в някой от партньорските и офиси.

# 744
Не ме кефи това да не може да се плаща с тему кредит за оферта кешкредит. Плащам примерно 100, връщат ми 50 и после пак така, насъбирам  тему кредит, но без да мога да го ползвам с оферта....

# 745
Скрит текст:
Е, те се светнаха за шмекериите на клиентите. Нали не мислите, че е направено без цел печалба.
Честно да си кажа, да, това с втория профил може да изглежда като шмекерия, но не е. Аз дори бях забравила, че имам друг - реален акаунт, от който съм поръчвала много миналата година. Усетих се, когато не намерих част от поръчките си в историята на настоящия профил. Регистриран е от стрия ми телефон. Поръчвала съм без да знам за карти за намаление и кредит, т.е. на пълната цена и поръчките все са били около 150 лв. Там съм проверявала скоро, не е имало и няма оферта за кредит, евентуално карта за отстъпка с discount777.
Сега си действам само със сегашния профил, от който имам поръчки на стабилна обща стойност, оферта за кредит и карти. Офертите ми не мърдат като стойност, а поръчвам всяка седмица. Ограничават ме да си ползвам кредита, наказват хората за техни грешки. Защо да не си направя нов профил като така или иначе си плащам поръчката с реални пари и предварително?
Не мисля и че толкова хора злоупотребяват или са наясно с механизмите като нас. Особено в чужбина (извън БГ), който е големият им реален пазар и който ги вълнува, се съмнявам.
Скрит текст:
Иначе е логично и нямам против човек да има право само на един акаунт. Но си мисля и че правилата трябва да са еднакви за всички. А така, уж персонализирани оферти и не знам какво, но всичко е свързано със заобикаляне на изискванията за намаления в ЕС. Неслучайно Шейн има наложени санкции за незаконосъобразни намаления в Европа.
Точно чужденците шмекеруват повече от нас, измислят си какви ли не жалби, за да им върнат пари. И с Тему няма да е по-различно.

# 746
Не само кредит, никакви оферти нямам
Къде е баркода за нов клиент? Ще правя профил

# 747
  • На морето!
Няма го вече, ако се появи- давайте насам идея как да го активирам, че съм харесала един проектор и ще е супер да му намаля малко цената /за ужас на моралните съдници/.

# 748
  • Асеновград
Не само кредит, никакви оферти нямам
Къде е баркода за нов клиент? Ще правя профил
Трябва някъде да ти излезе такава оферта. Примерно във фейсбука. Само когато има такава активна става. Баркода е да инсталираш приложение, иска нов имейл също.

По подобен начин изглежда с баркод и пише безплатно за нов клиент. Нямам точно такава снимка под ръка. Във фейса съм попадала на такава оферта.

# 749
Имам събран доста голям кредит само от компенсации за изчерпани артикули и закъсняли поръчки, но оферти нямам абсолютно никакви.Чудя се дали натрупаният кредит има нещо общо с това.

Общи условия

Активация на акаунт