Сега си действам само със сегашния профил, от който имам поръчки на стабилна обща стойност, оферта за кредит и карти. Офертите ми не мърдат като стойност, а поръчвам всяка седмица. Ограничават ме да си ползвам кредита, наказват хората за техни грешки. Защо да не си направя нов профил като така или иначе си плащам поръчката с реални пари и предварително? Не мисля и че толкова хора злоупотребяват или са наясно с механизмите като нас. Особено в чужбина (извън БГ), който е големият им реален пазар и който ги вълнува, се съмнявам.
Иначе е логично и нямам против човек да има право само на един акаунт. Но си мисля и че правилата трябва да са еднакви за всички. А така, уж персонализирани оферти и не знам какво, но всичко е свързано със заобикаляне на изискванията за намаления в ЕС. Неслучайно Шейн има наложени санкции за незаконосъобразни намаления в Европа.
Правила съм ги след като разбрах, че другите хора имат хубави оферти, а на мен не ми даваха, въпреки че в началото не връщах нищо, дори да не ми харесваше, защото не ми се занимаваше. По-скоро тяхното е шмекеруване, все пак един артикул си има определена цена, а те го предлагат в такъв широк ценови диапазон на случаен принцип, че нямам никакви скрупули да си направя още един профил, за да го взема на по-ниска цена.
А исках да си купя един скъп люлеещ стол с отстъпка и да приключа с този акаунт