Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 730
  • 872
  •   1
Отговори
# 720
Е, те се светнаха за шмекериите на клиентите. Нали не мислите, че е направено без цел печалба.
Честно да си кажа, да, това с втория профил може да изглежда като шмекерия, но не е. Аз дори бях забравила, че имам друг - реален акаунт, от който съм поръчвала много миналата година. Усетих се, когато не намерих част от поръчките си в историята на настоящия профил. Регистриран е от стрия ми телефон. Поръчвала съм без да знам за карти за намаление и кредит, т.е. на пълната цена и поръчките все са били около 150 лв. Там съм проверявала скоро, не е имало и няма оферта за кредит, евентуално карта за отстъпка с discount777.
Сега си действам само със сегашния профил, от който имам поръчки на стабилна обща стойност, оферта за кредит и карти. Офертите ми не мърдат като стойност, а поръчвам всяка седмица. Ограничават ме да си ползвам кредита, наказват хората за техни грешки. Защо да не си направя нов профил като така или иначе си плащам поръчката с реални пари и предварително? Не мисля и че толкова хора злоупотребяват или са наясно с механизмите като нас. Особено в чужбина (извън БГ), който е големият им реален пазар и който ги вълнува, се съмнявам.
Иначе е логично и нямам против човек да има право само на един акаунт. Но си мисля и че правилата трябва да са еднакви за всички. А така, уж персонализирани оферти и не знам какво, но всичко е свързано със заобикаляне на изискванията за намаления в ЕС. Неслучайно Шейн има наложени санкции за незаконосъобразни намаления в Европа.

# 721
Е, те се светнаха за шмекериите на клиентите. Нали не мислите, че е направено без цел печалба.
То беше ясно,че няма да е за дълго 😃

# 722
Аз още от начало не мислех, че е възможно да се направи повече от един профил на един телефон и не съм опитвала. Родителите ми си имат отделни профили, баща ми си го е направил сам и си го ползва - честно казано, не би било удобно за мен да ми излизат непрекъснато неговите търсения, така че ако той не си поръчваше, аз едва ли щях да му поръчвам много (можеше на профила на майка ми евентуално).

Получих си пратката с якетата, но за сега само съм поразгледала - нещата не са изпробвани.
Това нещо - пише леко яке, но си е като шлифер. Изглежда стабилно, има откачаща се качулка, малко мирише, но смятам, че ще се измирише. За сега не виждам друг дефект и няма да им правя проблем.
https://share.temu.com/un9Gfj25WqA

Това яке е почти същото, само че не мирише и е малко по-тясно, въпреки че са един размер (не ми е тясно на мен, просто синьото е много широко, въпреки че на раменете ми е точно). Също с откачаща се качулка. И двете са по-дебели от очакваното.
https://share.temu.com/dwhIdd7XPkA

Ето това вече си личи, че е по-евтино - по-тънко е, качулката не се маха и дизайнът е по-обикновен, но изглежда по-солидно от на снимката:
https://share.temu.com/aCeIWdPbObA

Имам и възглавници, и някои други неща, но още не съм ги разопаковала. Тези бяха с пощата.
Сега чакам още една поръчка с Бокс нау, която е на митница. Струва ми се, че пак се бави - не е изтекъл срокът, но от два дни е в митницата и не мърда. Не знам какво им става - да не мислят, че поръчвам наркотици или нещо? Има още две възглавнички - може да подозират тях...

# 723
  • На изток от Ада
Аз имам два профила.
На новият не дава връщане на кредит.
На старият го върна.
Купони няма от хубавите.  С rebate 100 имаше на новият профил про покупка на 15 неща

# 724
На моя профил ми върнаха старата оферта - купони срещу два артикула, преди няколко дни (поръчах два пъти, защото ми трябват).
На профила на майка ми още е това с хубавите купони и поръчка на 15 неща, но се надявам скоро да го махнат и от там.

# 725
  • На изток от Ада
Аз нямам хубави купони дават но 30 %.

# 726
Е, да, но купонът 20 от 40 е хубав - само заради него си струва да се поръча (като поръчките ми за купони са на ниска стойност). Като се приложат и карти за отстъпка, се получават много добри цени накрая.
Ползвала съм 30 от 80 - малко повече от 30% е.

# 727
  • На изток от Ада
Да 20 от 40 имаше двоумях се де. Аз напоследък правя малки поръчки .
Около 30 лв .

# 728
Ами поръчката ще е за 25, а ще поръчаш артикули за 45 и някои може да са намалели с карти.

Ето ми възглавниците - изглеждат добре. Мемори пяна са. Мислех, че съм поръчала голямата двуцветна, но сигурно са ми предложили допълнителна отстъпка за едноцветната и съм взела нея. Мемори пяна са.
Малката е 10 см (висока, не дълга), но има и по 15 см, почти на същата цена, чудя се дали да не взема и такава.

# 729
Аз пък имам 3 акаунта и не го приемам като шмекеруване - различен е само имейлът, всички други данни са едни и същи, та не е като да не знаят, че са на един човек Smile Правила съм ги след като разбрах, че другите хора имат хубави оферти, а на мен не ми даваха, въпреки че в началото не връщах нищо, дори да не ми харесваше, защото не ми се занимаваше. По-скоро тяхното е шмекеруване, все пак един артикул си има определена цена, а те го предлагат в такъв широк ценови диапазон на случаен принцип, че нямам никакви скрупули да си направя още един профил, за да го взема на по-ниска цена.

В единия профил имам събран кредит около 150 лв. и от месеци не ми дават никакви оферти. Дори направих поръчка без намаления, уж да раздвижа нещата, но пак нищо. Вчера писах на бота да ми възстанови едни купони, които още са видими, но не ще и не ще Satisfied А исках да си купя един скъп люлеещ стол с отстъпка и да приключа с този акаунт Simple Smile

# 730
  • София
Палец нагоре за сешоар за обувки
 https://share.temu.com/xPny4SjIRPA

Тези слушалки са със страхотен звук, но изчезнаха от наличност, ако ви се мернат - взимайте, стават и за подарък

# 731
При регистрация иска имейл.Него го засича и ви пита дали подобния е ваш.След като си оформите поръчката вече трябва да се попълни адрес и телефон.Ако при вас не е така,пробвайте с телефон на близък и после го променете с вашия.Както казах ,за да има подарък за първа поръчка трябва да се сканира баркода от рекламата.Ако само изтеглите приложението няма подарък.

# 732
  • София
sweetvit, какъв модел са слушалките вътре?

# 733
  • Асеновград
Върна ми се връщането на кредит. Пуснах поръчка с 55/80.  Явно пак развъртяха офертите. Платих в брой и с кредит, дава цялата сума за събиране, тоест по старите правила.

# 734
  • На изток от Ада
В брой не е ли по старите правила.?
С кредит не връща вече.
Поръчах нощна ланпа за майка ми

Общи условия

Активация на акаунт