Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 014
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 275
Zari, страхотна е чантата, да питам и аз откъде е.

# 1 276
Grinning изчерпана е, пускала съм я в темата преди време като я купих.

# 1 277
Зари, чудесно решение да се използват пълноценно наличните дрехи без да се трупа излишно!
За чантата съм съгласна, аз ще направя допълнителен комплимент за полата в любим десен, страхотна е!

За Манго щях да пиша, че имаме семейно две покупки този сезон - двете се разпраха безобразно. Едната закачих за вратата и си задържах, но другата ми смениха с нова в магазина. Някои от платовете явно са доста ниско качество.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 15:41 от silver pearl

# 1 278
Силвър, за мен беше много трудно преливащи гардероби, не искам да се разделям с неща, които харесвам, а не нося в същото време, желанието постоянно за нещо новичко, намаления дебнат отвсякъде и се трупа, трупа.
Сигурно ще стана досадна, но въпреки, че знам, че прекалявам с шопинга ми беше трудно да се спра, но благодарение на момичета от темата /няма да изброявам поименно, за да не пропусна някой/, тръгнах по пътеката на по разумното консуматорско поведение и повече започнах да използвам нещата си, а не само да складирам и надявам се да остана на нея. Споделяйки за навици в тази посока взех по нещичко от доста от Вас, още съм в началото на процеса на изграждане на навици да си ползвам гардероба в по-голяма цялост.
Следващата ми стъпка е план за следващите 2 месеца. Намислила  съм какво ми трябва, за да вкарам необличани дрехи, които харесвам в ежедневието и съм си сложила лимит - 2 спонтанни покупки на месец.
Sunglasses За август ги издумках сутринта, нещо което ме чакаше в една кошница почти през целия месец и не попада в графата - трябва ми.
П.С. Занимавам Ви със себе си, че така като е публично е нещо като в клуб на анонимните шопинг маниаци, винаги ще получа подкрепа да се справя.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 10:44 от zari65

# 1 279
Зари, браво! Не е нужно да се зариваме в тонове вещи, а чантата и аз много ти я харесвам и все поглеждам за налични.
Давам пример със себе си:
розовата рокля, която си взех, мислила съм я 1 месец.Не защото е скъпа, а дали наистина я искам.Е, реших, че я искам, а тя се беше изчерпала😆, но се радвам, че се появи и вече я нося.

# 1 280
Момичета, искам и аз да се зарибя с тези предизвикателства. Кои са темите? Вас ви поздравявам за успехите.
МТЗ, грееш, момиче, но от снимките ми стана малко тъжно.

# 1 281
Появата на изчерпани неща е истински знак от съдбата Blush
Аз също от известно време премислям по пет пъти трябва ли ми нещо. Преместихме се наскоро в ново жилище и бях ужасена от количеството вещи, които съм събрала и не нося. Това лято съм купила само няколко неща и се чувствам щастлива. Но пък наблягам повече на бижута и аксесоари, така че портмонето ми не вижда разликата.

# 1 282
Браво Зари, и аз си реших повече за това лято нищо. Имам достатъчно рокли, сандали и чехли. ... а и чанти. Купих някое и друго глосче и червило и това е!

# 1 283
  • В полите на Пирин планина
И аз нищо нямам намерение да купувам за лятото, че сигурно и за есента няма да ми трябва. Моят гардероб (който не е особено голям) прелива.
Трябват ми само едни обувки, защото съм на сватба в края на септември. Рокля, връхна дреха и чанта имам. Само се чудя обувките дали да са с отворена пета или затворени...

# 1 284
Лейди, по добре със затворена, че с тоя шантав климат да не се окаже, че ще е хладно!

# 1 285
Лейди, вие ще сте вътре, вероятно, така че не е проблем да обуеш каквото решиш.Април нали бях на сватба- бях със сандали.По-скоро съобрази обувките с дрехата:

# 1 286
  • София
Аз пък това лято бая пазарувам, но икономично и само ако нямам никакви колебания. Гледам да не дублирам вещи, гледам да попълвам липси.
Не се чувствам гузна дори заради няколкото еднакви блузи и двата чифта еспадрили в различни цветове - всичко нося активно, защото въпреки всички неприятности имам желание да се "глася".
Преди две седмици върнах пет чифта дънки, защото нито един не ми хареса безусловно. При връщането в магазина инцидентно премерих още едни и воала!
Скрит текст:

# 1 287
  • В полите на Пирин планина
Роклята ми е с къс ръкав, тънка, така, че и сандали по принцип стават, но не ми се рискува и затова си мислех за компромисен вариант. Simple Smile

# 1 288
Лейди, тогава и сандали може,а до заведението ще си с с други обувки, ако в лошо времето.
Льоня, аз също съм на твоя принцип.Ставаше въпрос да не се зариваме с вещи, само защото са на супер цена, с идеята, че “все някога ще го нося с нещо..”.И предизвикателството беше с цел, да види всеки колко много дрехи има.
А дънките наистина са твоите.

# 1 289
  • София
Копче, много сте хубави цялото семейство.
Късмет и много успехи на девойката, да покори Холивуд!

Много полезно беше предизвикателството.  Видяхме на практика колко дрехи имаме в гардеробите и се убедихме, че нямат нужда от нови другарчета, а от обличане. Ето моят колаж:

Общи условия

Активация на акаунт