Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 321
  • 1 397
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата юлска тема, момичета! Nature Sunny
Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.
След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

Няколко идеи за плажно облекло:

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас! 
Вместо запис, споделете – ако можете да вземете само три неща с вас на плажа, кои биха били те?
Линк към старата тема Юни '25
Mоля, не цитирайте коментари със снимки!

# 1
  • София
Благодаря за новата тема.
Слънчеви очила, слънцезащита и книга.

# 2
  • Sofia
Сянка, бутилка вода и добра компания.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 19:51 от Karen

# 3
Благодаря за темата!
Слънчеви очила,шапка и  голям шал/парео

# 4
Мерси за темата Света! 🥰
Слънцезащита, диоптрични очила и телефона! Wink

# 5
  • Берлин
Света, благодаря за труда.
На плажа искам: моя мъж, слънцезащита, цигара+напитка /може и безалкохолна 🤣 / и точно в този ред.

Не съм дошла на себе си след снощният концерт, а следващият е в събота. Чиста, завладяваща, неповторима емоция. Така го разбирам живота....

Агент, да се оправяш бързо.
Иваничка, и твоята не е лесна в такава година ❤️

# 6
Записвам се и аз - с вода, слънцезащита и Киндъл Simple Smile

# 7
  • В полите на Пирин планина
Привет и от мен!
За плажа - вода, слънцезащита и книга (може и телефона с изтеглена книга на него). Simple Smile

# 8
За плажа: слушалки, телефон, слънчеви очила. Напитките ги носят, мазането е предварително, и без това повече от 2 часа абсурд да изкарам. Не съм плажен тип. Хавлията не се брои, предполагам.
Звукоизолацията е задължителна, не искам да чувам никого, а на плажовете това е проблем. Южен Крит затова ми е любим, но вече гледам към нови дестинации и опознаване на Турция (Боже, как ми липсва храната!). Като зацикля върху една държава, минават няколко лета.

# 9
Благодаря за темата.
Обикновено вземам слънцезащита,  слънчеви очила, вода.

# 10
15 мин се чудя как да се вкарам само в три неща и най-накрая го измислих - плажна чанта (в моята обикновено има от пиле мляко, освен очила, слънцезащита, вода, слушалки, киндъли, тампони, спрейове, шалове, плодове, пили за нокти, етц. етц), мъж и кеш.

# 11
  • Бургас/Пз
Света, благодаря за новата тема.
Аз с три неща на плажа не знам дали мога, но на първо четене: слънцезащита за лице и за тяло, шапка, очила, телефон, хавлия, портфейл с пари и лична карта.

# 12
  • София
Изпуснах ви в предишната тема, надявам се в тази да успявам да ви следя.

Само с три неща на плажа не мога, но киндълът е задължителен.

# 13
  • В полите на Пирин планина
Еее, Агентчето най-добре се "измъкна" от трудната задачка.
Сега... и аз искам една плажна чанта, а какво има вътре? Поне хавлия, шапка, кеш, освен вода и книга, и крем за защита.

# 14
Приятно лято и летни емоции !
Ани, уби ме с ЛК. Сигурно плажът е единственото на което не я кося! Гледам да държа разделно пари, Лични документи, разплащателни карти.
Иначе и аз частично прилагам слънцезащита преди плажа, НО винаги трябва да е под ръка, слънчеви очила, пари и книга.
Мога и сама на плажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт