Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 323
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 45
  • В заешката дупка
Е, така е. Ако носи човек често рокли, ще си купува и по-често. Аз рокли нося рядко. А по топли дестинации съм само в почивка и отпуск, та ми трябват сравнително малко прилични дрехи за горещо време. През деня мога само по къси гащи (или бански) да си карам.

Като млада носех повече рокли, но къси. С възрастта обаче ми стана некомфортно носенето на къси рокли. Летните дневни ги замених с къси панталони.

# 46
Не, изложбата мина и в момента е на съвсем друга вълна. Снима проекти на един прохождащ лондонски изпълнител, който освен с музика се занимава и със собствен бранд дрехи.
G&B, има ли къде да се видят фотографиите от проекта на сина ти. Бях много впечатлена, но улисана в друго и не успях да се насладя.

# 47
Роклята на Чека е супер, тоз шев така или иначе никой няма да го забележи, но ако ти пристяга няма смисъл да се мъчиш.

# 48
Много ми хареса роклята на Чека и как и стои. Аз не виждам кривия шев,но ако се изпере,ще се очупи...

# 49
  • София/Севлиево
Привет в новата тема.Благодаря за труда ,Света ❤️
Трите неща(без да броя ММ и двете деца), които бих взела със себе си на плажа са фотоапарат,добра слънцезащита и нещо за четене (въпреки че точно четенето никак не ми се получава на плаж напоследък)...
Отивам да изчета предната тема,че с моята почивка от 12 юни насам всичко съм пропуснала...

# 50
  • Варна / UK
Sweta, благодаря за новата тема и ти пожелавам всичко при теб да се подреди както ти го искаш Hug
За плажа  - взимам Агентката с нейната чанта, в която ще набутам и моите неща, и отиваме на плаж Grinning Мъже се намират и на място ама ще ни пречат на лафа Joy .
Аз в петък се прибрах във Варна и се бухнах в басейна след една нощ неспане... Следващият месец и половина съм така:
Скрит текст:

Една снимка от летището - Stag-party сладури Joy
Скрит текст:

... и масово в 6 сутринта народът пиеше бира, не само тези празнуващи... а ние с ММ сме завряли носове в еднолитрови кафета и се мъчим да не заспим, че да не си изпуснем полета Grinning
ЧеКа, супер ти седи роклята - може ли да пробваш и един размер по-голяма и да си оставиш която ти си прецениш?
Папурче, завидях за концерта - ама много! Радвам се, че сте си прекарали добре.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 06:37 от NadyaT

# 51
Надя, какво хубаво пожелание,  благодаря ти! Flowers Hibiscus
Много ми хареса на снимката с шапката!

# 52
Наде, супер шапо! 😍
И като казахте шапки къде изчезна нашето Пепси? 😀

# 53
Благодаря за темата, Света!

На плаж напоследък не обичам да ходя, но все пак не бих се разделила със слънчевите си очила, фактор-а и телефона. За мое съжаление телефона измести книгите, все по-рядко успявам да чета, нямам го това време за концентрация и уединение.
На Ал постовете и аз ги виждам като точици Simple Smile
Чека, хубава ти е роклята, никакъв шев не забелязах.
Надя, както винаги си топ! Наслаждавай се на почивката и басейна.

Днес бях с една зеленикава рокля, на която не успях да направя хубава снимка и както по рекламите казват “на живо е още по-добре”

П.С. Измачканото го изгладих преди да изляза Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 13:24 от Mimy8809

# 54
Света, благодаря за новата тема! 🌹🤗
Аз съм лесна с трите неща! 😂
Слънцезащита, защото така хубаво сме изгаряли с мама като ни е подлъгвал прохладният вятър Мистрал! 🙈
Второто е портмоне, каквото ми трябва ще си купя на плажа. 😅
Третото-телефон, ако ми потрябва още нещо все ще намеря на кого да звънна да ми донесе.😅

И на мен ми хареса роклята на Чека и как ѝ стои. 😍Обаче и аз видях кривия шев. Ако си като мен погледа да ти бяга вечно там я върни.

Надя много си готина. 😍

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 00:10 от cloè

# 55
Благодаря за новата тема! Heart

На плаж не стъпвам без слънцезащите, която да подновявям редовно; слънчеви очила и киндъл.

# 56
  • Бургас
Вече ходя много минмалистично до плажа, защото не се застоявам. Или само се къпя, или вървя. Дълги плажове само с гости и сянка. В последните години започнах да използвам за постелка едни големи шалове, които незнайно защо съм купувала някога. Леки са, големи са и могат да поберат двама при добро желание, мога и да се увия с тях и да се прибера. Шапка/козирка също е задължителен елемент. Третото -защита, но тя ми е само в началото докато хвана тен. Очилата са си така или иначе на мен.

# 57
Благодаря за темата! Признавам си чета я два дни, но дали ми остана време да се разпиша- не помня. Отивам на плаж със слънцезащита, очила, шапка, телефон, вода, балсам за устни. Другото е грижа на ММ.

# 58
  • В морето
Страхотна тема и ако позволите бих искала и аз да се включа, защото съм в групата на 40+.
Обичам морето, често го посещавам, дори и само да го гледам, на плажа най ми е хубаво с кафе, фреш и слънчеви очила. Банският си е на мен така или иначе Wink, за да съм винаги готова.

# 59
Страхотна тематика, обожавам лятото, морето и юлските теми. Благодаря, Света!

Най- ми хареса идеята от бунгалото на плажа:heart: иначе сянка, телефон (за плащане) и фактор. Мога да седя, лежа на плажа цял ден, а най- много обичам времето привечер, шумът на морето ми действа супер релаксиращо, размечтах се...

Наде, зашеметяваща си, а месец и половина звучи повече от прекрасно и Копче така ме впечатлява с летния хоум офис Heart Eyes

Чека, в предната тема мернах, беше показала страхотна синя рокля. Какво стана с нея, поръча ли я? 

Да похваля тазгодишната ми слънцезащита https://www.ultrasun.co.uk/products/family-wet-skin-spray-spf50

Taffta, добре дошла:hugs:

Ваканция съм, но ме налегнаха нерешени проблеми и съм малко напрегната, но се надявам с малко късмет да се случат нещата...

Общи условия

Активация на акаунт