Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 325
  • 1 397
  •   2
Отговори
# 60
  • София
След две години почесване най-накрая се обзаведох с дълга "сатенена" пола - мерих на място и ми хареса как падна материята.
Скрит текст:
Цветът също ми харесва, обаче нещо не включвам с какво да го комбинирам - бяло, екрю и тн.са ясни, нещата се усложняват от това, че лъска и се страхувам да не предобря - при цялата условност на цветовете на екран...
Скрит текст:

# 61
  • тук-там
Моят плажен стил:

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 20:13 от mtz

# 62
След две години почесване най-накрая се обзаведох с дълга "сатенена" пола - мерих на място и ми хареса как падна материята.

Цветът също ми харесва, обаче нещо не включвам с какво да го комбинирам - бяло, екрю и тн.са ясни, нещата се усложняват от това, че лъска и се страхувам да не предобря - при цялата условност на цветовете на екран...

Тъмно синьо, шоколадово кафяво... отвори гардероба и наслагвай цветове. Понякога неочаквано добре пасва с оранжево или синьо, както и с "точния" нюанс резеда (студено) или толко зелено... нежни или наситени цветове... Това розово -пудрено позволява комбинации. На снимка е трудно, че нюанса много варира и от снимката, и от екрана на който се гледа.
Сатенени дрехи (по възможност) гледам и на дневна светлина (до прозореца поне) и на изкуствена, че иначе мнофго лъже.

А защо мненията на Ал ги няма?
Явно сама си ги е изтрила/редактирала до "."Thinking
Скрит текст:
всички в 16:45, само през desktop версията се вижда

# 63
  • Ямбол
Льоня, шоколадово кафява, маслинено зелено, графитено сиво, тъмносиньо, бургунди... (поне според нюанса, който виждам на моя екран).
Не обичам да се застоявам на плажа, изнервям се от всичко. Мъж ми трябва на плажа, да се занимава с Дреосъчката и да играят във водата, да ми носи нещо за ядене или пиене, да ми е компания и да му мажа гърба Satisfied; хавлийка, вода, портфейл с пари и документи, това е.
Тенкс за темата, Света 🌸.

днес съм така:

🥸

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 21:49 от Майола Бени

# 64
  • София
След малко ще изчета всичко... за плажа ще взема Агентката (тя си върви с чантата), мъж и вино.

# 65
Майолче, чудесна си.
Taffta, готин ник, добре си ни дошла.
MTZ, завиждам за добрия фотограф.
Надя, винаги си в топ форма!
Ох, какво щях да пиша…
Ellirost, в твоето положение съм и ти съчувствам.Желая ти успешно решение на всички несгоди.🤗

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 11:29 от ДХ3

# 66
Ети, страхотно "плажно" решение Satisfied

Майолче, много ти отива тоя момичешки стил Heart Eyes

# 67
  • София
MTZ е като момиченце.
Майола е прекрасна както винаги.

За Надето и нейното тяло ще пропусна да кажа каквото и да било, че ме обзема завист.
И да кажа, че ако изглеждах като Чека, един крив шев нямаше да ме спре да нося тази разкошна рокля.

Аз вчера бях на едно събитие на новостроящата се мото писта до Самоков.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 06:20 от etomira

# 68
Не ѝ вярвайте на Етомира, много добре изглежда, миналата седмица играх петанк с нея.😍 И на петанк е добра, двете  бяхме еднакво начинаещи, ама тя се представи супер, аз криво-ляво 😅.

# 69
  • София/Севлиево

Днес тъй цял ден като за последно (засега) край морето.Обичам го,но не обичам да ходя на плаж и да се пека,и пясък никак не обичам.
Тафта, добре дошла.
Всички, които видях , много ми харесвате.

# 70
Трите неща за плажа - очила, слънцезащита и телефон...
В последните години успяваме повечето ни почивки да са бунгало/хотел на брега и си е много  хубаво...

# 71
  • Виена
За плажа вземам списания и ледена кока кола, останалото не ме вълнува Simple Smile

# 72
Днес  - тук. Времето е чудно, компанията - още повече. Взела съм си доброто настроение.

# 73
На море не ходя от поне 20 години. Но ако бих, понеже на плаж не ходя, щях да взема малко сакче с минимум вещи. Акцентът би бил крайбрежни разходки с ветреещи рокли и преди всичко крайбрежен ресторант с ретро музика и много розе Grinning
И понеже ще е скучновато да бъда съвсем сама, и понеже никога няма да намеря това, което (несъзнателно) търся, никога не ходя.
Само си мечтая и ви чета.
В някой друг живот.

# 74
Слънчеви очила, телефон и резервен чифт бански, тъй като през повечето време съм във водата. Сянка и питиета се предполага, че ще има, а слънцезащитата в един момент се обезсмисля, освен ако не стоя само на брега.

Общи условия

Активация на акаунт