Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 329
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 75
Пу-пу-пу, ама много сте хубави и джиджани!
... за плажа ще взема Агентката (тя си върви с чантата), мъж и вино.
Пропусни виното, Ети, в моите плажни чанти винаги има просеко скрито в чаши за кафе и бутилки за вода Grinning Защото на публичен ам. плаж не можеш да си извадиш бирата/бутилката и да даваш лош пример, а след това да се метнеш и в колата, та се налага да го правим нелегално. До стейт оф ди арт съм го докарала, за пикници дори взимам дамаджани за кафе и разменям меховете с такива от кутия вино!

PS Пеп, пътувала съм сама. Бих го направила пак, съвсем различно e и ти дава възможност да се срещнеш с интересни хора, с които трудно би направила контакт като част от двойка.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 18:17 от Agent Provocateur

# 76
Pepa, моя позната е сама, но хич не ѝ пречи да ходи на екскурзии- с една група за екскурзии, в която има много хора като нея.Там се групират и си изкарва прекрасно.Обикаля навсякъде.

# 77
  • Бургас/Пз
Пристигна роклята на Кристин Фешън , която чаках близо 2 седмици Simple Smile
ММ твърди , че трябва един размер по-малка, аз обаче не искам да е по-къса и затова оставих тази. Мисля, че ми е съвсем точно и това, че ми е малко я прави дори по комфортна.
100% памук е , с подплата и за жегите е екстра

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 10:22 от ani_d

# 78
  • София
Ани, Кристин не я познавам, но в случая мога само да кажа, че ми харесва цветовата комбинация и че... ти правиш роклята! Blush
На по малкият номер, можеш да отпуснеш дължината, ако това което виждам е дебел подгъв отдолу.

Едит: върнах се да видя по хубаво. Не било дебел подгъв. Виждам го като туника с цепки странично - на моят екран.

# 79
  • В морето
Роклята е страхотна и е важно вие да се чувствате добре, а не кой е номера!
Аз днес им посетих магазина, който отвориха още миналото лято тук до нас, на Св. Константин. Загледах я точно тази рокля, защото много хубав плат, пада добре, а всъщност е лека. И на мен ми хареса, че е с подплата, обаче цените - не ми харесаха Simple Smile Simple Smile

# 80
Ani, за мен е супер този номер
Издирвам поредната рокля за кръщене, набелязах една и тези дни дано успея да ида да пробвам.Ще я покажа ако се харесам.

# 81
Ани, за 2-ри път те гледам и пак ми е трудно да го формулирам... самата рокля не ме впечатлява, но ти си красива жена с талия И крака и на теб ти седи. Да, ако беше малко по-тясна в горната част щеше да е по-ефектно, но съм съгласна с теб, че в жега вече не слагам нищо тясно за нищо на света!

По същият начин гледах и роклята на Чека и мисля, че постъпи правилно!

Работя си кротко под климатика и на бекграунд слушам "анализи" на модата от "сватбата на века" и се подхилквам. Някои са доста брутални и съм доста съгласна! Но все пак 2 неща ми харесаха много - сламената шапка на г-жа ЛСБ и черната рокля на гаджето на Ди Каприо...

Довечера ще поразровя Амазон за сламената капела Grinning
PS Намерих я... само $495 девалвирани долара...
https://eugeniakim.com/products/mirabel-in-natural?srsltid=AfmBO … QNK9Oh35SNqo75fVy

PS Ди Каприо изглежда доста некомфортно на таз сватба, мдааа.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 19:00 от Agent Provocateur

# 82
Майола, свежарка!

Ети, като момиченце си!

Тази писта ще зарадва почитателите на моторните спортове. Една читава няма у нас.

Агент, даде ми идея с шапката Flowers Hibiscus
Имам черна същия модел, но с по-малка периферия, мога да и слагам такива широки ленти, само трябва да измисля цвят.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 19:18 от zari65

# 83
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета, видях Чека, MTZ, Надя, Майолка, Ели, Ети и Ани, ами......много сте готини, всяка със стила си и със собствен вайб. ПРЕКРАСНИ! HeartHeartHeart Светка, надявам се и се моля, и при теб всичко да е о.к. HeartHeartHeart Благодаря за темата, аз на плаж ходя натоварена като камила, само с три неща не мога, ако е така, по- добре у дома, където всичко ми е подръка. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Агентче, Heart ето шапка, подобна на тази на г-жа ЛСБ.   https://www.fhfhu.store/?path=page/ggitem&ggpid=2573501

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 06:36 от kolevaangela

# 84
Зари, Angela, намерих оригиналната... само $495 пари...
https://eugeniakim.com/products/mirabel-in-natural?srsltid=AfmBO … QNK9Oh35SNqo75fVy

Има и малко по-евтини на Алито:

Абсолютно гласувам за лентите, Зари, и се сетих за твоята оранжева от миналото лято... а понякога тънки шалове също стоят добре с такива шапки!

И така може, ако се чувстваме много артси и бохемно Wink

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 19:30 от Agent Provocateur

# 85
Joy Обичам си много големите капели, като ги сложа и малкия ме бъзика, че пак съм сложила чадърите, но за ежедневно ходене на работа нещо по-мъничко и семпло.

Червена и светла шапка искам да си купя тази година.

Тази от Алито сигурно ще  се изчерпи в скоро време Sunglasses

# 86
Ей, да не види нещо тази ЛСБ от мен! Laughing Още миналата година си купих такова шапо, само лента още не съм вързала. Взела си същата, турила ѝ лента, сплескала ѝ покрива и цял свят ще подноси сега моята шапка. Money
Голяма скумрия ЛСБ... правила се, преправяла се, а прилича на сушена риба. Безос какъвто е грозник, направо изглежда великолепно свеж до нея и то на повече години, че и някак симпатичен станал!

19:38 – 19:58... чете се в темата, шапката в НМ свърши! Wink

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 20:00 от DiaMia

# 87
Dia,не ми се отваря твоята шапка..
Тъкмо съм и аз в търсене на шапка.Не знам какво прави шапка за слънце за 1000лв.,но тази от Алито не се различава много Simple Smile Ще направят още,яко се изчерпат..,сръчни са китайците.

# 88
sasi6, свърши шапката, след като я споменах и може би затова не се отваря. Аз все още я виждам.
Ето я, беше намалена на 15 лв.
Скрит текст:

# 89
Е,все още мога да си поръчам тази от Алито. Но с шапка или без шапка госпожа Безос няма да стана:)

Общи условия

Активация на акаунт