Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 329
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А всъщност мечтая да отида на плаж без да нося нищичко. Да изхвърча от бунгалото и да скоча във водата.
Никакви кърпи, чанти, мазила и т.н.

Аз тази мечта я изпълнявам редовно от около 15 години Stuck Out Tongue

# 31
  • София
и    очила. Всичко останало е в колата. Хладилната чанта е задължителна.

# 32
  • тук-там
А защо мненията на Ал ги няма?

# 33
  • В заешката дупка
Различни неща бих взела или искала на плажа, в зависимост от настроението. Ако ми е темерутско - нещо за четене, коктейл и никой да не ме закача. Ако не - карти за игра, коктейл и още 3ма души.

Аз да се оплача, че с роклите не ми върви. Sad  Взех си една, но ще я връщам. Харесва ми как стои, хубава материя с подплата и пада тежко, но е плътно прилепнала по талията и изглежда от там е проблемът, защото някак си шевовете се изкривят надолу. Ако се вгледате, се вижда как не се спускат вертикално надолу на корема. Ако беше може би със сантиметър по-широка, щеше да стои добре.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 15:16 от ЧеКа

# 34
  • тук-там
Много хубаво ти стои роклята. Даже не разбирам какво си и се вгледала!

# 35
Света, благодаря за новата тема! Flowers Sunflower
С три неща е абсурд да се вместя, Агентчето много добре го е измислила отговора. Simple Smile

# 36
# 37
  • В заешката дупка
Дразни ме шевът, който е на вълни на корема, а и ми пристяга. Няма да си изкарвам сега въздухът заради едната убост. Живот и здраве догодина мога да си купя рокля ако това лято не успея. Simple Smile

# 38
  • тук-там
Ох, искам да стигна твоя стил - по една рокля на сезон! Адмирации за дисциплината!

# 39
чак след много продължително взиране видях кривия шеф, явно защипват шарките, но наистина е странно. Но пък роклята е много хубава и ти стои страхотно.

# 40
Чека, явно не ти е удобна, но е много красива и поне на снимка ти стои жестоко.
За плаж: очила, козирка, ако няма сянка, книга.

# 41
  • В заешката дупка
Ох, искам да стигна твоя стил - по една рокля на сезон! Адмирации за дисциплината!

Аааа, даже по-рядко е при мен. Ако някой си спомня още миналото лято си търсих рокля, но така и не си купих тогава. Simple Smile Но аз наистина не си купувам често дрехи и си обичам минимализма.

# 42
Аз както сменям по две рокли дневно,  няма шанс да съм толкова минималист Sunglasses
Захабяват се и си угаждам с нова...

# 43
  • Варна
За да отида на плажа не ми трябва нищо, понякога инцидентно решавам да прескоча, имам си един любим и по-малко посещаван. Със слънцезащита така или иначе винаги съм намазана. Но аз не обичам да се пека, просто си седя и го гледам морето и си говоря с него. Най обичам есента когато си заминат туристите и то е само за мен Heart Eyes

# 44
  • Берлин
G&B, има ли къде да се видят фотографиите от проекта на сина ти. Бях много впечатлена, но улисана в друго и не успях да се насладя.

Общи условия

Активация на акаунт