Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 322
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас/Пз
Приятно лято и летни емоции !
Ани, уби ме с ЛК. Сигурно плажът е единственото на което не я кося! Гледам да държа разделно пари, Лични документи, разплащателни карти.
Иначе и аз частично прилагам слънцезащита преди плажа, НО винаги трябва да е под ръка, слънчеви очила, пари и книга.
Мога и сама на плажа Simple Smile
Аз имам професионално изкривяване и без лична карта не излизам никъде 🤣🤣🤣

# 16
  • Somewhere beyond the moon and stars
Грабвам телефон, слънцезащита, слънчеви очила и бягам към плажа Nature Sunrise
Последните две мога да ги заменя за ключове и/или пари в брой, според случая.

Даже честичко ходя на плаж точно така + всички щуротии за децата. Joy

# 17
Само три неща е много трудно, но слънчеви очила, шапка и книга, другото ще се намери и на място. Обаче без мазила за тяло и коса, балсам за устни, ветрило и музика ще е мнооого трудно Sunglasses

# 18
  • Русе
Много ми хареса отговора на Агентчето. И в моята плажна чанта има какво ли не, иначе вода, книга и шапка вземам.

# 19
Здравейте момичета,

За плаж не тръгвам без слънчеви очила, шапка и слънцезащита Blush

# 20
15 мин се чудя как да се вкарам само в три неща и най-накрая го измислих - плажна чанта (в моята обикновено има от пиле мляко, освен очила, слънцезащита, вода, слушалки, киндъли, тампони, спрейове, шалове, плодове, пили за нокти, етц. етц), мъж и кеш.

Перфектно облекло за плаж Heart

# 21
.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 16:45 от Al Georgieva

# 22
О, и аз мога, даже ми е много хубаво и спокойно без да ми мърмори някой колко му е топло, колко е жаден, колко е гладен, етц., но понякога мъжете могат да са от полза и влизат в употреба, та ми е по-удобно да си е моят, че му знам силните и слабите страни Grinning Не че ще се спра да помоля чужд за помощ, ако моят не е наблизо!

PS А, докато аз съм писала Ал го е описала! Grinning

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 18:46 от Agent Provocateur

# 23
.

# 24
За точките..аз мисля,че са за по-възрастни:) ,иначе и аз харесвам,имам,но като реша да облека все се отказвам...

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 20:21 от sasi6

# 25
.

# 26
За точките възраст няма, или можеш да ги носиш. или не Wink
Черната рокля ми харесва, белия костюм - не. За ксотюма - на сакото точките "вървят" по диагонал, на полата - по редове/колони... Ако беше силно разкроена полата, бих го разбрала, сега за мен е "сбъркано".

На плаж отдавна ходя до пред хотела, но все съм със чанта... обичайно на сутрешната разходка я нося натам, след закуска шляпкам с рокля, шапка и телефон в ръка...

ПП: Ал сложи на постовете си по една точка и сега следващите висят във въздуха Thinking Няма да го трия все пак за точните...

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 17:21 от peneva_a

# 27
  • София

Перфектно облекло за плаж Heart

Хаха-ха! В бързината, чета ви по диагонал и прочетох: Перфектно ТЯЛО за плаж! Joy Joy Joy

Та, да-  това си избирам за плажа: Smiley
- перфектно тяло за плаж
- слънчеви очила
- широкопола шапка.

# 28
Слънчеви очила, чадър и ... не знам кое е трето най-важно!? Всичко ми е важно, аз не мога с една кърпа да седна на плажа, мъкна цял катун. Последното лято и стол. Blush

# 29
  • Sofia
А всъщност мечтая да отида на плаж без да нося нищичко. Да изхвърча от бунгалото и да скоча във водата.
Никакви кърпи, чанти, мазила и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт