Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 112 328
  • 1 181
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата юнска тема, момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.
След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали?Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

Max Alexander: Най-малкият моден дизайнер в света
Скрит текст:
Макс Александър е талантлив моден дизайнер от Денвър, Колорадо, САЩ, който е показвал работата си на национално ниво и дори води собствено модно шоу. Всичко това на възраст от 7 години и 266 дни!  Макс проектира, шие и продава дрехи от четиригодишен. Той лично създава скиците и подбира модели, гримьори и фризьори, за да вдъхне живот на визията си. Младият гений е интервюиран от списание "Пийпъл", участва в сутрешното токшоу "Добро утро, Америка" и дори му е възложено да създава дрехи за знаменитости като Шарън Стоун. Уникалността и креативността на вече изработените модели са привлекли значителен брой последователи – над 3 милиона са последвали акаунта на детето в Instagram, couture.to.the.max, управляван от майка му.

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас!  
Вместо запис, споделете спомен свързан с детството. Може да се отнася до облекло, обувки, събитие, разсъждения …

Линк към старата тема Май '25
Mоля, не цитирайте коментари със снимки!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 04:47 от Sweta

# 1
Явно ще съм първа за този месец.
Най-топлият ми спомен от детството ми по отношение на облеклото и стила е свързан с баба ми по майчина линия. Тя беше дамска шивачка, супер добра и работеше от вкъщи. Заради разстоянията не прекарвахме толкова време заедно, колкото ми се искаше. Винаги имаше десетки предложения и купени платове за рокли, а аз носех само панталони. Не успя да ми предаде нищо от вътрешната (и външна) елегантност, която носеше,  но заради мен се научи да шие панталони.

# 2
  • Бургас
И аз съм тук Simple Smile
Моя спомен от детството е, че все ми бяха големи дрехите и чакаха да ги "израста". Аз пък чаках да порастна и да нося роклите и токчетата на майка ми. Е ми и двете не се случиха Laughing

# 3
Благодаря за темата и честит празник на малките, големите и още по- големите момиченца в темата.
Сещам се за няколко спомена- имаше една игра Капитане, капитане, какво е морето? А може и по друг начин да се казваше играта... За нея задължително си обличах плетена блуза, която беше и бродирана с различни неща- цвете, слънце, корабче, и т.н., съответно всеки един цвят присъстваше на нея и винаги побеждавах. Спомням си как по- голямата братовчедка (от по- голям областен град) една вечер на село ме подстрига модерно и ми обръсна тила. В интерес на истината добре се получи. Wink

# 4
Добро утро.  Зачудих се на новата тема, а то станало юни. Изобщо не искам да се сещам за дрехите през детството ми, заради едни вълнени панталони.
Вчера и аз плевих трева. Бях с два вида ръкавици- домакински и върху тях градински. Въпреки това ръцете ми са тотал щета.
Снощи бяхме на Нощ на звездите.  Беше много хубаво.  Днес сме планирали среща с приятели и кино. Ще зарадваме децата в нас.
Благодаря за темата.

# 5
  • Sofia
Майка ми до магазина,  аз на 3-4 години покачена на стол пред огледалото.  Всичките и гердани на врата ми и за финал червено червило, което сложих като допрях на устните и завъртях глава в двете посоки.  Резултат- червено от ухо до ухо. Майка щеше да припадне с торбите като ме видя. След години първородният ми направи същото, но и черна спирала мазал около очите, изглеждаше като мечка панда.
Друг спомен, аз на 9, сестра ми на 10, при баба изровихме абитуриентските рокли на майка . Бели, едната прозрачна, другата с деколте с голи рамене. Навлякохме ги, те до петите ни и излязохме по улиците.

# 6
  • Виена
По повод запитването на Карън за меки, с гъвкава подметка и подходящи за рокля сандали- предлагам тези. Предполагам още ги ива в Пепина М, моете ги взех преди около месец

# 7
  • София
Добро утро! И честит празник!
Като дете много страдах, че майка ми не носи обувки на високи токове, не се гримира и не е суетна. Искаше ми се да е с прическа и да изглежда женствено. Така и не се случи.

# 8
Благодаря за новата тема. Моят най първи спомен, свързан с облеклото, е на около 3 години, може би. Лятото бях на село и прабаба ми ме гледаше. Израствах в престилката и , буквално, Седях в нея и ми чупеше солетки  Heart "Ела , баба, да си лопнеш" Blush  И така, веднъж тя беше седнала с комшийката на пътя и аз им правех модно ревю. Ровя, ровя из шкафа,  обличам някоя рокличка и хуквам при тях. Това не е свястно! - викам . И се врътвам  вътре за нова рокля, и пак , и пак, докато не ги смених всичките. Мили спомени Heart

# 9
Благодаря за новата тема! 🍀
Аз направо ще ви покажа една от първите ми модни, позьорски снимки 😀
Бях най- голямата кипра, мама шиеше роклички за износ и задължително от всяко моделче шиеше една и за мен ….. и задължителният аксесоар за мен бяха огромни руски кордели- имах цветово за всяко рокле……ех какви безгрижни години…. Върнах се много назад във времето, което едновременно ме развесели и натъжи…..

Оооои…. И задължително златни треперушки по поръчка- на къде без тях ?!?! 😂 Наскоро ги дадох за материал, а трябваше да си ги запазя….

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 19:13 от macadamia

# 10
  • София
Спомен от детството ми е, че нямам достатъчно дрехи. Особено когато вече бях в училище и ми трябваха. Затова сега трупам с тонове.
Хайде да идва топлото време и да вадим всички рокли!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 09:59 от Rockstar

# 11
Мерси за  новата тема!
Честит ни празник, всички сме деца на родителите си!
Една витрина на продукти от чиста кожа от Сейнт Мало

# 12
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Спомен от детството - майка ми шиеше дрехи по мой дизайн.

# 13
Света мерси за темата! 😘
Първите ми модни спомени обута с майкиното зелен сабо. Беше хубав зелен цвят на много висока дебела платформа. И намазана с блестящите сенки на Пупа се разхождах из къщи. Мечтаех си кога ще ми порасне крака, за да нося сабото. 🤩

# 14
Най-яркият спомен за детството е усещането за безгрижие.

Общи условия

Активация на акаунт