Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 584
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 45
  • Виена
За деня на детето ние разходихме нашето сред красотата на Залцкамер гут. Споделям красота.

# 46
  • Sofia
На 8 г отидох на ученически лагер и организираха конкурс за костюми. Едни какички от по-горните класове ме облякоха, гримираха, направиха косата и спечелих първото място. Бях... индианец. Joy Отнякъде бяха изнамерили елече с ресни и вплели пера в косата ми.

# 47
Ох, Карен не мога да си те представя като индианец! Joy
И ние за деня на детето разходихме нашето...26 годишно! Joy

# 48
  • Сливен
Sweta, изкуши ме да се включа и аз Grinning Не съм била кокетка, но майка се опитваше са сме добре облечени. Компенсираше част от липсите с плетива - невероятна е! Винаги ни питаха за моделите учителките.
Един от спомените ми е свързан с първите тийнейджърски години. За едно пътуване  сестра ми ми беше дала пари отделно от тези от майка и татко да си купя нещо. И аз си купих пола и бюстие. Пратиха ме да купя хляб. Приготвих се с новите дрехи, но преди да изляза от вкъщи ме пресрещна татко - погледна ме и попита "Къде? Обличай се и тогава излизай!"
Прав беше, дрехите бяха като за плаж! Май само веднъж ги облякох извън къщи, на морето.  Всъщност май натежава повече спомена за отношението и жеста на сестра ми Hug . Иначе имах любима дънкова пола с бродерия на цветя на джобовете Heart Eyes
Видях Сиска и момичетата - невероятни са и трите! Пожелавам успех на абитуриентката, да осъществи всичките си мечти и да бъде удовлетворена от живота си във всяко отношение!
Ани, аз съм за зеленото! Направо имам чувството, че си готова за Аскът!
Ал, прекрасна си и в лилаво, и в синьо! И - не, уви, не на всички отиват животинските принтове. Не е политкоректно да кажа как изглеждам с такъв тип облекло Confused /никой не искам да обидя/.
На малката ми дъщеря в същото време такива модели й стоят разкошно!
Съжалявам, че не видях Мими!
bombolino, Мими,  благодаря за снимките! Аз не се включвам, защото напоследък стил нямам, установих, че дори и дрехите от края на лятото не ми стават Rage.
Купих си сандали, тип туристически... ще търся друга тема, май не съм за тази... Angry
Забравих - дечковците са страхотни, Агент и децата са чаровни, но и ти имаш изключителен усет за момента!

# 49
  • Варна / UK
Sweta, благодаря за новата тема. Честит първи юни, пораснали девойки! Сигурна съм, че децата в нас винаги ще се обаждат, дори и когато станем на по 2х50 и нагоре (даже за тогава съм убедена Joy). 
"I solemnly swear that I am up to no good" - да се знае Grinning .
От детските години имам ясен спомен, че един път излязох с две различни на цвят обувки - една доматено червена и една цвят тъмно капучино Joy. Иначе еднакви - балеринки, едната с панделка отстрани, другата с панделка отпред. Като съм излизала, явно в тъмния коридор така съм ги уцелила... Видях се аз вече на улицата, но реших да не се връщам (маах гащи из квартала) и да следя дали някой ще забележи. Нали знаете лафа - 200 гледали, двама видели - никой не реагира.
Прекрасни Ал, Ани (и с двата варианта си трепач!), Анджи, и Сиска и сестричките ѝ Heart Eyes . Ако забравям някой - се извинявам... Ааа, Мими със зелената рокля - прекрасна! И на Лизи панталонките до коляното ѝ седяха добре (IMO).
Тоалети нови нямам, но отскоро не мога да се нарадвам, че май успях да ударя спирачки на свличането на контура на лицето. Мисля че основно с едни масажи за лице, които правя, стана работата (нищо не съм си слагала - филъри, ботокс, и др.). Установих че и лицето има мускули, които ако се тренират - визажът се подобрява:
Скрит текст:
Контура на челюстта гледайте, другото няма да го коментирам... Снимките по средата и вдясно са от вчера, отляво е от януари, 2020та (на 46г.):

Една мацка от темата за разкрасителните процедури беше пуснала линк:
За 50+:

За 40-49+:

Доскоро правих за 50+ годишни, контурът с тях се оправи - и то доста бързичко.
От миналата седмица почнах да правя за 40-49- годишни като добавям накрая и малко от масажа за 50-годишните - много добре се отразява на лицето. Май от този масаж съм по-доволна.
От септември миналата година започнах, по спомени. Поне ако не помогне, да знаете, че няма да навреди.

# 50
Наде наистина е видимо!

Явно булчинските рокли са били слабост на всички. Тази на майка ми бе прекроена за леля ми да играе Азбуката и Математиката на тържествата ми в училище в 1 клас. Тя е с 6 години по-голяма само от мен и имахме една и съща начална учителка…

# 51
Наде, потвърждавам - определено е видима промяната!

# 52
  • Burgas, Bulgaria
Наде, видима е разликата, осезаем е резултатът! Heart

# 53
Света, благодаря за темата! 🤗
Надя, забележима промяна, на теб благодаря за линковете, непременно ще ги разгледам! 🥰

Имах страхотно детство, спомени да иска човек, включая и всевъзможни модни “прояви”. Много са- таман се сетя да пиша за някоя и се сещам за друга, която ми се струва по- интересна и се обърках вече. Затова просто ще трябва да ми се доверите- биваше си ме. 🤭

# 54
Наде, впечатлена съм! И надъхана.
Да се похваля, че получих подарък от щерката рол он Мис Диор и червило на марката. Wink Какво да кажа...слуша и помни по- добре от баща ѝ.

# 55
Sweta, благодаря за новата тема!
Ал, прекрасна си в лилаво.
Адаш, много се радвам и аз на хубавото време, това седене по офисите ме съсипва.
Боболино, много красиви снимки си качила, благодаря.
Агент, твоите мъници да просто разкошни бонбони на тези снимки.
Моето момче също ми намъкваше обувките до скоро, той пък иска да е русалка и често и сутиените ми подносва..
Спомените ми за детството са по-генерални - спомени за игри, обич, сигурност и безгрижие. По цял ден бяхме на улицата с децата, коленете ми бяха вечно ожулени, а аз самата си мечтаех да бъда момче. На всеки първи учебен ден мама се опитваше да ме облече с рокличка и имаше скандал, защото аз не исках. Да ми се чуди човек, мама винаги е била с прическа, умерен грим и елегантна, а аз се мъкнех като хлапак..
Наде, голям прогрес! Браво, пускам да гледам видеата и аз - с тясно лице съм и ако не започна да правя нещо ще се отпусне много неприятно в идващите години.

# 56
  • София
Надя, разликата е огромна, поздравления.
Малко снимки видях, но все прекрасни.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 12:20 от змия

# 57
  • Sofia
Каква снажна и красива жена си, Змия!
Надя, ефектът е невероятен! Захващам се и аз. Joy Дано не ме домързи след третия път.

# 58
  • София
Змия, прекрасна си!
И обувките ни са много хубави. Нямам търпение да дойдат.

# 59
  • Русе
Наде, браво!
Опитвам се отскоро, като си нанасям крема да си правя набързо кратък масаж, някое друго движение поне, ама да видим докога.
Последните снимки ги изтървах. Видях само природни красоти.
Аа и Ал, забравих да пиша, че снимката със синята рокля е много хубава.
За спомените от детството, като вас, мерех се с токчетата на мама и някои любими рокли. Имах интересни дрехи, баща ми беше дълги години началник снабдяване и пласмент към ТПК (Трудово-производителна кооперация). Към тях имаше шивашки и плетачен цех и получавах по-разнообразни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт