Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 481
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Лорън Санчес сменила 27 тоалета за три дена във Венеция. Това прави по 9 тоалета на ден. Имам усещането, че тази жена само се е преобличала и снимала.Sunglasses
Явно това си е била действителността, не само усещане.
Нищо не съм следила тия дни и тук половината снимки изпуснах.
Имам седмокласничка и въпреки добрите (в нашите представи) резултати единственото желано училище ( Испанската) е малко на косъм по прогнозни резултати. Та редим някакви други вариянти, математическите не са ѝ в полезрението, от езиковите би влезнала от раз в почти всички останали, но ще е голямо мислене по какъв начин да ги подреди.
Аз преди 3 седмици си учих телефона да плува - не успях да го науча, но сега ще трябва да избирам нов - спряла съм се на 2-3 модела, ако беше рокля до сега да съм го купила и забравила:)))

# 1 171
Да се оправяш Агент 🍀

Не, няма инфо с кой ще е.
Датата е малко хм... по никое време за нас, ще го мислим октомври/ноември.

И какво загледах за много ходене 😃

Стискам палци на седмокласничката!

# 1 172
Иваничка, редите си по желанията на детето, има много висок бал, така че не отписвай Испанската.

# 1 173
  • Берлин
Време е... AC/DC Power up Berlin 🤘🤘🤘

Още снимки...later

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 11:23 от PAPURCHE MEHURCHE

# 1 174
Цитат
Света, надявам се, че всичко е наред при теб 🍀
Мерси, Ал - много  мило! Flowers Hibiscus

# 1 175
Hauser с български агенти, концертът ще бъде спец закриване на турнето, с много гости. Замислям се и аз. Но не ми харесват тез арени… https://podtepeto.com/bulgaria/hauser-zasne-shest-videoklipa-v-plovdiv/

https://youtu.be/g6TEDI37xWc?si=aEiyilL9snxS3fP7

# 1 176
  • Somewhere beyond the moon and stars
Papurche, Hands Metal

Тъкмо им гледах последните дати на европейското турне и съжалявах, че с малките деца не са възможни много логистики, за да скочим. Благодаря за снимките!
Много хубаво да си прекарате!

За да не е спам - цял ден мисля дали да си поръчам червени токчета и накрая си взех балеринки в беж, за да съм по-практична Grinning
Скрит текст:
Само да ми харесат, ще литнат и токчетата. Червена обувка с ток е класика,на теория трябва да са и много удобни.

# 1 177
Цитат
Момичета, искам да ви кажа, че няма да мога да направя следващата тема, която трябва да се пусне утре.
Агент да я направи, тя знае как.
Ще я направя, няма проблем!
Днес съм пак по болници, но утре с кафето ще я спретна рано рано. Ако днес прекаля с постове не се стресирайте Simple Smile
Агент, надявам се, че си добре 🤗 и причината за забавянето не е свързана с болници! Two Hearts

Момичета, пускам нова тема да не ни затворят  
Заповядайте в Нова Тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1790686.new#new

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 14:09 от Sweta

# 1 178
Агент да я направи, тя знае как.
Ще я направя, няма проблем!
Днес съм пак по болници, но утре с кафето ще я спретна рано рано.
Агент, надявам се, че си добре 🤗 и причината за забавянето не е свързана с болници! Two Hearts

Момичета, пускам нова тема да не ни затворят 
Заповядайте в Нова Тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1790686.new#new
Mersi, Sweta, слаба богу не е - поливах цветята в 5 сутринта и се чудех какво да ви питам! Докато стигна до кафемашинaта и лаптопа и ти си ме изпреварила Simple Smile

Ta щях да ви карам да описвате каква екзотична сватба бихте си избрали, ако бюджетът не беше проблем! Grinning

# 1 179
Цитат
Mersi, Sweta, слаба богу не е - поливах цветята в 5 сутринта и се чудех какво да ви питам! Докато стигна до кафемашинaта и лаптопа и ти си ме изпреварила Simple Smile

Ами след като мина 13 часа след обяд, реших, че имаш проблем.
Хубав въпрос си измислила остави го за август, аз не мога да правя повече нови теми

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 14:08 от Sweta

# 1 180
7 часа часова разлика имаме (понякога и 8 )!

Августовската ще я пусна от телефона и от БГ, дай боже! Историята на форума и това помни Simple Smile

# 1 181
Цитат
7 часа часова разлика имаме (понякога и 8 )!
О, вярно - изообщо не се сетих за това - егати колко ме е яд!

Общи условия

Активация на акаунт