Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 482
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Хубава Све, много хубава.

Браво на децата!

Не съм съгласна за математическите и езиковите гимназии. Начинът по който се учи език в ЕГ е съвсем различен от курсовете. А и не са само английски гимназии. Голямата ми дъщеря, на в0 години, освен английски, ползва свободно още два езика. А и математика също може да се учи навсякъде.
Моите деца идеално знаеха какво искат в 7 клас. Но те още от малки са възпитаван сами да взимат решения за себе си.

# 1 126
Образованието у нас е болезнена тема за всяка семейство. На мнение съм, че децата у нас успяват въпреки училището, а не с негова помощ. Т.нар. Елитни гимназия са такива вече само на стара слава, но наплива си остава. В голямата си част в София са в центъра и според децата е много по гот да учиш в центъра защото има много повече места, където да се шматкаш - това съм го чувала с ушите си от няколко деца 😁, като прихванах моите на къс пас си признаха същото.
Grinning сега е ваканция, нека се насладят, на детството, че отминава толкова бързо.

Сбъркана е цялата система, не е нормално да е най-труден входа в детска градина поради липса на места и в що-годе прилична гимназия.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 21:13 от zari65

# 1 127
Браво на децата!

Добрите училища са важни, спорта също е много важен, а виждам деца при които минава на заден план покрай многото учене и ангажименти.
Карането на ски, сърф, колело, плуване, катерене, планина, т.н. също развиват важни умения, а и  "Здрав дух в здраво тяло" нали 🙂

Sve, много си хубава.
Приготвила съм една рокля за срязване на пола заради талията и една за прекрояване и удължаване.

Днес още преди 12 направих над 10 км ходене, доволна съм, сутринта беше чудно за разходка
....
Взех си пратката, роклята в бяло&зелено е разкошна, направо грейнах в нея,  памука е супер фин и гладък, стои ми много добре с все зеленото, рамената и т.н.💚

Сезона на роклите 👗 🌷

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 14:41 от Al Georgieva

# 1 128
Ал,много готин аутфит,и много яка тениска!
Сподели как е при носене панталона,разпуска ли се ленът!

# 1 129
Отпусна малко лена, но нищо общо с лилавите панталонки 🙂
Плата не е нещо супер, но бива. Имат и от премиум лен панталони, поръчах си като им писах +7 см в дължината да пуснат. Този ми късее, ще махна подгъва преди да го изпера и ще го удължа малко.

# 1 130
Аз зарязах ММ да си почива в стаята и се помотах по магазините. Искам тази, но нямам бюста на Копче уви:

Но в реалния магазин намерих тази - на мен ми е една идея по дълга. Много лека и ефирна.

От Зара излязох с това сако.

И двете придобивки бяха на по ниски цени от официалните сайтове.

За децата ви поздравявам от сърце. Все още помня вълненията покрай средното образование на щерката. И тя е възпитаник на ПМГ.

# 1 131
Нямам особена муза за пазаруване тия дни, не съм измислила нищо за дипломирането на големият ми син другия месец.
Букнах обаче няколко дни в Севиля за рождения ми ден. Музата явно работи само за пътувания.

# 1 132
Ал, супер си. И както сто пъти сэм казала от лен до лен и от памук до памук разлика от тук до небето. Но носи си и лилавите панталони, много добре ти стоят!
G&B, каква Севиля, ние те чакаме! Hug
И на мен вече не ми се пазарува, писна ми...!

# 1 133
Мими, нося си ги 🤗
Комфортни са в жегите.

Севилия е по-добре от нова рокля ❤️
Ще се радвам на снимки и впечатления, влюбих си в малките улички, ветрилата, Инес Росалес сладките и т.н.

Мими88, виж жълтата рокля 🙂
Мисля ще ти стои цвета

Магни, честита рокля, много е красива, виждала съм я облечена.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 19:36 от Al Georgieva

# 1 134
Ал, изпрана, изсъхна и чака да я огладя за довечера. Ако К ме снима ще я покажа. Много е красива реално. От снимка не бих я купила.
Последна вечеря и утре летим обратно.
Ако зачезна пак не ме мислете. Нали знаете лошото бързо се научава. Липсата на новини са добри новини. Kissing Heart
И все пак благодаря за дузината ЛС които ме чакаха. Отговарям ви тук - обичам ви ❤

# 1 135
Al, много готина тениска, добре, че я пуснах и в черно освен в бяло.
Как е материята, някой сподели, че била странна, каквото и да значи това.
Обожавам тениски с принт .

# 1 136
Хайде аз излизам за последна Маламатина. Смених коланчето и да, ряза е на талията ми не под гърдите.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 20:51 от AnMary

# 1 137
Ох, Магни, много си хубава! 😍

# 1 138
Magni, хубава вечер!
Разкошна си в роклята 😘

Mateah, тъмносиня е моята, взех си L размер, за да ми стои по-свободно. Като плат е по-стагната, има 5% еластан.
Нося я с един цикламено-малинов ленен костюм.

Едниствената ми покупка от Испания, от летището (е, и 1/3 куфар хамони, сирена, сладка от лимони, портокали, сладкиши Инес Розалес)

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 19:52 от Al Georgieva

# 1 139
Магни Много красива! Отговарят ли си нометСта на ТХ сандалите? Заглеждам същия модел, но на по-ниския вариант.
Ал, много красиво цвете!

От Зара хванах дънковата рокля, М, ще дойде в сряда, а на 9ти дънки и блузи. Ще си избера нещо.
Дано някои от дънките поне са добре на дължина. Не режа дънки.

Общи условия

Активация на акаунт