Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 485
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 110
Честито на племенника на Папурче, на синовете на Ани и Mometo! Браво на децата! Flowers Hibiscus
Съгласна с предходните мнения на Мими и Клеми, а и съм лично пристрастна към математиката.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 22:58 от Sweta

# 1 111
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито на добре представилите се деца.  Да бъдат в мечтаното училище е страхотно. Моята малка госпожица също трябва да си избере у-ще, все още няма ясни предпочитания, но с почти пълни 100 точки и на двете НВО, може да си избира. Очакваме покана и за АК. Вярвам, че ще вземе правилното решение.

# 1 112
  • Берлин
Браво на дечицата. Браво и на родителите им.
И сте абсолютно прави за математиката!

# 1 113
Поздравления за успехите, на децата и родителите, за възпитанието! Моето мнение е малко по различно, мисля че на 10-12-годишна възраст не трябва да се оставят “сами да решават”.  Родителите трябва да са наясно със силните страни и възможностите на детето и да го насърчават в тази посока.
Много от темата изпуснах, което видях, отбелязах Heart
Вече съм ваканция и се наслаждавам пълноценно на свободното време.

# 1 114
Поздравления за децата и майките.
Като майка ще кажа, че е голяма радост, и от успеха и заради раздялата с емоционално и всякак изтощителния седми клас.

# 1 115
  • Варна
Браво на всички отлично представили се деца, браво и на родителите им!

Всички сте прекрасно летни и свежи, да не изброявам поименно!

Аз само бягам след дребното по къси гащи и никакъв стил нямам, така ми се ходи на концерт, театър, толкова неща от Варненско лято си харесах, но са всичките в невъзможно за мен време Disappointed Надявам се догодина вече да наваксам.

Иначе купувам разни неща с поглед към светлото бъдеще. Едни очила много си харесах, на чудна цена, точно моя размер обаче стъклата идват малко големички за дребното ми лице и се чудя дали да ги задържа.

Lizzy_Crow, ще споделиш ли моля какъв берберин приемаш? Гледах добавката, но се изгубих в морето от предлагане, концентрация, състав и т.н.

# 1 116
  • София
Взимам берберин с пиперин на ForLife.

# 1 117
  • София
Ние ще съберем минимални точки, но ще опитам да изкарам максималното от тях за сина ми. Много нерви ми дойдоха последните седмици.
В четвъртък минах през "вражеската квартира" и си събрах една торба жестоки рокли, които не съм носила даже, така че се броят за нови. Има една на лимони, точно в тренда на момента.

# 1 118
Децата след 7- ми нямат още ясно изградена визия какво искат.
Моят завърши английска гимназия , след 7- ми клас имаше най- висок резултат на НВО в тогавашното му училище, точките му стигаха за прием където пожелае.
Сега вече като бъдещ студент действа по негово желание, не ми допада какво иска да учи , но аз навремето завърших  специалност без желание и я работя в момента, затова уважавам правото на избор.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 11:41 от Mateah

# 1 119
  • София
Дори МОН си признаха, че кандидатстването след 7 клас е грешка и децата не са готови. Ама какво да се прави, ще играем по правилата. Обвързано със лайфстайла, ще гледам новото училище да ни е наблизо, така че да е удобно на детето и на мен.

# 1 120
  • Бургас
Браво на децата, силно съм впечатлена от постигнатите резултати. Моята четвъртокласничка също изкара 90 точки на НВО по математика, но не сме мислили за кандидатстване в друго училище на този етап.
За стила - на 40 градуса - летен, по потник и шорти Smiley

# 1 121
Честито на умните и трудолюбиви деца!
Моят син влезе в желаното училище, но системата при нас е друга. Кандидатства се след 5ти или след 9ти клас. Избираш 3 училища, и ги подреждаш по ред на желанието. Където ти стигне бала-влизаш.
Има и вариант след 7ми, но училищата с тази програма са единици. Първородния ми Опус 1 беше в 6 годишна гимназия след 7ми клас- 7+6. До 13ти клас са, но броенето започва пак от 1.
Стресът и напрежението са същите.
Изборът е на момчетата, но насоките са от наша страна. Бяхме и единодушни, което улесни нещата.

Прибрах се снощи, и организирам следващото лято. 😂

# 1 122
  • Русе
Поздрав с днешния морски изгрев!

Снощи облякох една от новите рокли

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 07:39 от *sve*

# 1 123
Много хубава Све!
Успех на децата. Не съм съгласна, че не могат да решават. Трябва да мислят, да споделят и нашата задача е после да помогнем с информация, идеи, какво може и не може с дадени специалности. Не са на 12, а на 14.
И в горните класове, също това Ное работата. Да разговаряме. Училищата са все по-зле. Абсолютно съм рязочарована. 11 и 12 клас са абсолютна загуба на години, в които могат да учат по същество!  Пример - племенницата ми е в малък град, ЕГ - освобождават ученици от училище, от средата на юни защото, разбираш ли,  щели да работят в близкия курорт - сервитьорки!!
Но да, има деца, които и в 12 клас искат просто Iphone16… което е трагично.

Синко съвсем съзнателно беше решил какво иска след 7 клас. Учеше английски вече и каза, че иска още 2 езика - немски и руски. Изборът в Пло беше един. После в 10 клас реши че иска да учи висше на английски. Пак съветвахме, разговаряхме… изборът на профили беше трагичен…
Не трябва да решаваме вместо тях, но да сме близки и помагаме.

# 1 124
Здравейте на всички,  не съм се включвала от месеци насам, но чета от време на време и черпя яки идеи. Повлияна от вас си купих цели 4 нови рокли, че за лятото нямах никакви, които да стават и за офис. Sunglasses Днес ще разходя едната до Лозана и ще се видя с една приятелка. И едни сандали си купих, да заменя любимите си, които за скъсаха вече след 8 години, ноооо, май ударих греда. Ужасни мазоли ми направиха, въпреки, че са от мека кожа.. не ги препоръчвам. А изглеждаха много удобни.
Искам да честитя и ма всички седмокласници за положения труд и прехода към нов етап, да са много успешни!
Моята дъщеря ще е в 6ти клас догодина, тук това е решаващата година за разпределение в гимназия или в обикновеноучилище.  Ще видим, засега успява, но мързел има доста Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт