Готова храна за вкъщи. Варна

• 257
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, моля ви препоръчайте ми заведения в което примерно мога да си взема готова мусака или пълнени чушки за вкъщи, да не се занимавам с готвене че ме мързи. Благодаря:blue_heart:

# 1
  • Down south
Реклама на готова храна?
Две нови теми с еднаква насоченост.
 Идеята не е добра.

# 2
Е то преди месеци имаше и тема за най-добрите сладкарници в София. Така също се прави реклама. Но темата си се коментираше, без проблем. Там никой не направи забележка.
Поне можеше да събере двете теми в една, вместо да пише отделни, мен това повече ме дразни.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 07:53 от Borqna Sto 771419

# 3
Реклама на готова храна?
Две нови теми с еднаква насоченост.
 Идеята не е добра.

Истината е много по простичка. За 4 месеца ще живея във Варна където съм бил за 4 часа преди 15 години за последно. Благодаря

# 4
Някой, който живее във Варна може да се включи и да каже. Пробвахте ли да попитате в някоя фейсбук група на града?

# 5
В кой район?

# 6
Питайте в темата “къде във Варна” и също квартал

# 7

Благодаря че вие не сте се издразнили от въпроса ми. Ами района няма значение, просто споделете къде ви е било най-вкусно. Благодаря

Някой, който живее във Варна може да се включи и да каже. Пробвахте ли да попитате в някоя фейсбук група на града?

Не исползвам ФБ, ще погледна тогава там👍🏼

# 8
Районът има значение, защото едва ли от Владиславово ще тръгнете за Аспарухово или от Виница за Кайсиева градина за една кутия храна.
Все пак, централните:
Фкусла-срещу 3 гимназия, там е най-вкусно
Хъшове те - има ги на няколко места в града, особено през постите имат хубави предложения.Носи се храна от кухнята два пъти дневно, в 10ч сутринта и в 19ч вечерта има намаление.
Тиган-съвсем в центъра, близо до окръжен съд-също много вкусно, но на обяд има големи опашки. Обстановката също е много приятна.
Таблата-близо до Общината освен готова храна има и щанд на сладкарница

За кварталите не зная, но мисля че Хъшове и Фкусла има на няколко места, за Хъшове съм сигурна.

# 9
All Stars Kitchen
Гюрлата-като тях ги има на много места из града
Табла-Двете кули
Кулинарен магазин Валенсия (мусаката им е просто божествена).

# 10
  • Варна
Макао на жп гара - хич не готвят лошо.

Общи условия

Активация на акаунт