Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 123 610
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 395
30 различни комбинации са мисия невъзможна за мен. Дори с неползвани от години рокли и пр наличности.
И във въздържанието на покупки не мога да се включа. Никога не съм била неразумна в пазаренето.
Преди седмица може би щях да се включа във “всеки ден с различни обувки”, но разчистих и освободих място и енергия за нещо по- добро.
Скрит текст:

# 1 396
Grinning klemy, asа и света са го обяснили.
Ще добавя към тях, за мен е важно да намеря  баланса за мен в спонтанните покупки и тези, които планираш и да оптимизирам малко поведението си в тази посока. Да излезеш от зоната си на комфорт, да разнообразиш комбинациите, примерно свикнал си един панталон с една риза, да комбинираш с нещо друго, Пепси е вдъхновение да съчетаване на цветове.
Това, което е купувано да влиза по-често в употреба и в по-разнообразна форма, да спрем, да помислим, а не да направим най-лесното- да кликнем за нещо новичко.
Един уикенд си преобърнах гардеробите - ами нямам неща за хвърляне- стават си ми, харесвам си ги, просто трябва да се науча по-разнообразно да се обличам в ежедневието, а не сутрин бързайки да грабна първото попаднало нещо.
Grinning от спонтанните покупки няма да се отказвам, тези които най-много нося са основно такива. Следващата ми фаза е да регулирам количеството им, а планирането - след като си припомних какво имам, да разширя възможностите за комбинации и да вкарам други кройки и цветове освен обичайните за мен.

Обстоятелствена съм, Grinning но го възприех с дългосрочна цел спрямо това, което аз виждам зад него и това, което аз трябва да подобря за себе си.
Това е нещо, което е различно за всеки.

# 1 397
Новата тема!

Пускам от телефона, та ако ми намерите грешки - свиркайте!

Общи условия

Активация на акаунт