Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 950
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Берлин
Аз всъщност имам нужда от предизвикателство, сега се замислих. Имам тежка обсесия да правя подаръци и изненади. Наистина тежка. За пример- станах в ранни зори да пека любимите мъфини на племенника, защото за утре му готвя парти изненада - за чрд-то и за приема в МГ. Пратих 1 куфар подаръци към Бг

В неделя пък мама има чрд /от утре сме всички във Велинград живот и здраве/. Та за целта съм с цял кашон украса /до салфетките даже/, тортата поръчах да доставят в хотела... та ето това ми е трайната лудост.  Ако попадна на подходяща изненада / подарък, веднага купувам, без значение кога е поводът.

Ал, правя всичко - и режим на хранене, освен тренировъчния, но става много бавно и с цената на зверски усилия. Отслабването ми идва по-трудно от борбата с болестта, честно.

# 1 366
Папурче, ти се храни правилно, движи се повечко и теглото ще се намести.И не е нужно да е бързо, а системно.

# 1 367
Папурче, след месец имам РД, идвай с два куфара обсесия към мен! 😉 Нали миналата година ти обещах да те поканя...!

# 1 368
  • София
От няколко дни ползвам този аз, още не съм сигурна дали ми харесва.

# 1 369
  • София
Поръчах тази рокля, странна е, но има нещо в нея:

Mini рокля с яка Цвят сини дънки - RESERVED - 9286H-55J https://www.reserved.com/bg/bg/mini-roklya-s-yaka-9286h-55j

# 1 370
  • Сливен
Папурче, разбирам те напълно. Всичко  мога да огранича, когато се отнася до мен. Когато е за близките ми хора на  здравият ми разум се появяват бели петна.  Дори понякога да има и по-логични варианти, които са добри и за мен.
ДХЗ, страхотна си, напълно нормално си облечена за обикновен ден.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 16:26 от ТИHHА

# 1 371
От няколко дни ползвам този аз, още не съм сигурна дали ми харесва.

Този не ми хареса на мен, макар че с него започнах, нали за мазна кожа уж. Оказа се, че не трябва се почистват очите с него, но кой да чете...
Има някаква киселина и ми дразни очите, дадох го на тийна, той не сваля спирали и грим и си го ползва.

# 1 372
  • Бургас
Папурче, лек път!
Служителите от сигурността меко казано прекаляват понякога. При мен така миналия месец като пътувах от Осло , заради една пластмасова джаджа ( с която пътувам за четвърти път в ръчния багаж, вкл. от същото летище) не ме пуснаха, върнаха ме да я чекирам, прехвърлих си съдържанието на цялата раница в една найлонова торбичка... Вкиснах се тотално и в резултат на това + повторната задълбочена проверка на рентгена и поставянето на вещите ми в няколко легена си забравих лаптопа. Добре, че се усетих малко преди отвеждането и успях да се върна и да си го взема.
ДХЗ, що да не ходиш така навън, много си добре Heart

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:04 от sunny-n

# 1 373
седях в едно задръстване зимата часове наред, оттогава одеялото си седи в багажника за всеки случай. А вярно ли е, че на някои летища вече няма ограничение за течности, днес го чух по радиото, но не смея да се зарадвам още. Последно имах разправия на летище София за една гривна с много сложна закопчалка, която не мога да сваля сама, но и не искаха да ми я свалят, била съм се правила на интересна.
Снимки не знам защо не виждам, а с толкова комплименти искам много, така че запазвам моите комплименти за по-късно. Завиждам благородно на всички, които ще се радват на слънце и топло, моите кости скоро ще прогизнат от толкова дъжд. И последно подсмихнах се като се сетих за обиколките на село и въпросите на бабите, ти чиьо си, стана ми много мило.

# 1 374
  • София/Севлиево
Всичко прочетох,и повечето от вас видях Simple Smile
Ще се пробвам с предизвикателството за различни дрехи всеки ден в рамките на месец(и със сигурност ще успея)
И аз като видя нещо за подарък на близките си го купувам,и за вкъщи обичам да намирам интересни неща.Сега правим ремонт -превръщаме мазето в апартамент,то е доста голямо и има чудесен потенциал.Нямам търпение да приключим и да почна да подреждам и декорирам.

# 1 375
Изпуснах снимките, но знам, че сте били страхотни.
И аз ползвам корейска козметика. Различен клас.
Агент, да се насладиш и на джаз фестивала в Банско. Препоръка за ресторант- Five M.
Папурче, приятна ваканиция и партита.

# 1 376
Ооох, Ели, ремонт, ужас. Втора година отлагам кухня и хол... само като чуя и ми настръхва косата. 30 дни да не повторя рокля и аз ще успея, но трябва да нося нелюбимите... Wink
От Зерото съм ползвала розово, лилаво и зелено / то за смесена кожа/. Най любимо ми остана розовото!

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:59 от mimi.7299

# 1 377
  • тук-там
Броят ли се плажните и домашните дрехи, че от тях 30 нямам Wink?

# 1 378
Те не се броят МТЗ! Wink Аз имам само 2 чифта бански и два домашни коплекта с къси панталонки! 😀 И някоя и друга домашна рокля...!

# 1 379
Всичко се брои, аз нямам 30 рокли със сигурност. Този месец ми е лесно, защото е преходен, но октомври абсурд. Нямам 30 панталона, а и нямам нужда. Мразя чорапогащници и рядко нося.

Общи условия

Активация на акаунт