Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 589
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 60
И аз да се включа в новата тема Simple Smile

Със сестра ми сме с малка разлика, та аз все доизносвах дрешни, но после тръгнахме заедно на училище и... каквото имаше за нея, такова и за мен Simple Smile Но за мен в сиьо, за нея в червено. Наскоро изскочи на село една много любима блузка - бледо синя с будан ръкавче късо, с избродирани на кръстчета 5 бели снежинки около бието. Аз бях ситнеж, носила съм я поне 2 години - от свободна, до едва се напъхвам, ноооо "мамооооо, става ми!!!"

На всички детски снимки не позирам, а в екшън!  Заради тоя екшън, тръгвахме за сватба/празник в училище и каквото и да е по-официално, поне с един допълнителен памучен чорапогащник. Не, че се късаха лесно, но който може го може!
Не можех да изчакам всички да се облекат, а се мятах на колелото за "само едно кръгче" и все завършваше с обелени колене на песъкливия бетон пред гаража. Та имам спомен за нагласена бясна майка, която си сваля роклята, докато превърже колене и после я слага пак Wink След два такива случая ме паркираха на столче да чакам и да се облека последна.

# 61
Ох, Пенева и аз имах такъв случай, чакам на пейка с тъмно синя жоржетена блуза и бяла плисирана пола под едно дърво с кайсии майкини да се облекат и да тръгваме на разходка на морето. Но кой да седи мирно, аз се чекнах, въртях, седях на облегалката и накрая паднах върху окапалите по земята кайсии. Нямам спомен изпрало ли се е огромното оранжево петно на задника ми. 🤣
ПП Само да кажа, че майка не вярваше на очите си като ме видя! Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 18:28 от mimi.7299

# 62
😂😂😂…
Днешният аутфит, още не съм извадила летните и о пялох каквото имаше налично:

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 09:41 от ДХ3

# 63
Въпреки широко разпространеното мнение, че леопардовите шарки отиват само на леопардите, смятам да се сдобия с ей тази рокличка:

Ако материята е тази,  за която си мисля, за лятото ще е супер удобна,  подобна, но по-къса носих почти непрекъснато две лета.
Аз днес бях с подобна рокля, слагам тънък колан, много си я харесвам. Взех я за под 20 лв. от АЮ.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 20:45 от Mateah

# 64
  • Берлин
Деска, ❤️

Пенева, и аз в същия отбор. Спуках си главата в ролята на шаферка по време на мероприятието и добутах с руски шал /от онези с китки и ресни/, така леля ми "скри" петната от кръв по бялата шаферска рокля/.

Сега хвалба - минах 1та обиколка, още 2 до целта. Много,ама много ми е трудно. Което пак ме оставя без толет за купона /дано си намеря нещо в Пловдив/, но поне маникюр и педикюр направих преди малко

# 65
Купих си леопардов бански, черно горнище на бански, дънкови панталонки и една тениска.ММ е в потрес от моето леопардово хоби.🤪😅

# 66
Привет и от мвн. Пропуснах няколко теми,но чета, и лайквам,като имам време.
Спомени много ,като дете,изплуват лека полека..,че беше отдавна...,много отдавна..
Общо взето бях спретнато дете,когато сме ходили на гости и ресторант. Без поражения по дрехите. Всъщност винаги съм мразела да видя някой в неизряден външен вид. Имаше такива в детската градина,която мразех от дъното на душата си. И като прочетох Пенева за памучните чорапогащници,се сетих и за тях. Бях забравила,но те бяха най-големия ми ужас в детството-изсулваха се,полуквага се ауууууу...бях ги забравила,ужасен ужасон. Затова (може би) години по-късно започнах винаги ,като видя хубав чорапогащник ,да си го купувам-от Валентина,с чакане на опашки часове,кореком,чужбина..Същото и с обувките,защото и до хубави обувки беше трудно да се добереш..С дрехите беше по-лесно-шивачки,шиене по крпйки от Бурда. Шиех денем и нощем в един период и то много добре. Често са ми предлагали  големи суми,познати и непознати за да им дам нещо мое,ушито от мен,което не може да се купи в магазин... И още много спомениии")

# 67
  • София
Ауу, сетих се как си счупих гипса на крака със скачане на ластик. А гипсът бе до г*за.
Бях във втори клас. Дотогава прекарвах цялото си време в залата по художествена гимнастика в Славия.

# 68
Змия, пред твоя гипс съм безмълвна.

# 69
...Дотогава прекарвах цялото си време в залата по художествена гимнастика в Славия.
А аз в залата на Герена, дето ги тренираше големите кака ти Нешка. Много ми беше досадно...едва се отървах. От цялата работа харесвах само едно лъскаво лазурно синьо трико, с което се явявахме на някакво състезание! 😅😅😅 Къде братче на ония години ще видиш такъв блясък! 🤣

# 70
Още един “моден” спомен. Води ме мама на мъжки шивач на панталон. Ценен плат е купила.
100 пъти ли каза човека да не гледам надолу, а напред - Еми къс беше после панталона… от тогава урок - мерят ли ти дължина - гледаш напред!
А помните ли как се изравняха поли. Облечена се въртя лека по-лека и мама седнала на пода с дълга твърда линия мери от пода до нивото на желания подгъв!

# 71
Много ми е приятно да чета последните страници. Мама винаги носеше рокли, поли, токчета, някакво бижу. Панталоните се появиха в гардероба й много късно, а с дънки съм я виждала само на снимки от младите години.
Много различен стил имам спрямо нейния, когато е била на моята възраст, но ежедневието ни на работа и в свободното време също нямат нищо общо.

Като малка страдах, че ме постригват късо, незнайно защо, и нямам коса за фиби и големите бухнали кордели. Много обичах рокли и поли, но мразех белите чорапогащи. Имах лачени обувки с панделки и дънки от Кореком, с които много се гордеех. Simple Smile Още по-щастлива бях, когато през 90-те ми купиха първите маратонки Nike и си ги пазех като очите. Пак тогава за пръв път опитах шоколадово яйце с играчка.
Баба, на която съм кръстена, беше майсторка на плетивата и със сестра ми имахме най-различни пуловери. Тогава не ми бяха най-любимите дрехи, но и по магазините нямаше кой знае какъв избор.

Спомняте ли си ателиетата за ловене на бримки?

През последните 2 седмици се сдобих с леопардова пола, шапка New Era с леопардова козирка и бяло-черна ленена рокля, която също имитира петнист животински вид Simple Smile

# 72
Изравнявах полите на око, карфици и после шев.

Запалих се за еспадрили на ток момичета

# 73
  • някъде там
Не съм от много пишещите, но ви чета редовно. Харесват ми повечето неща, които показвате. За жалост, рокли и нещо по така нямам къде да нося, просто ежедневието и работата ми са такива. Открай време нося по спортни неща, но нямах търпение да се стопли, да разнося всички нови неща, които съм купила и стоят, и си чакат реда в гардероба. Та днес сефтосах, един супер лек панталон, в любимото ми зелено ❤️
А за разкош ще ви покажа любимците ни и тяхното поколение🫠🤣

# 74
Ал, еспадрили на платформа искам и аз, но с каишки около глезените, без пета, и не си намирам.

Общи условия

Активация на акаунт