Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 593
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 30
Dez, като те прочетох и се сетих за "Вундеркинд" на Н.Грозни.

Ани, бялото е цвета ти 🤍
Залагам на зелено.

Аз си търся красиви ниски сандали в конячено, от велур. Ама съм претенция как да минават каишките, ходилото да е гьон, обкова златен, т.н. Е такива да са ми все проблемите 😃

# 31
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета, много сте мили със спомените си ВСИЧКИ!!! Модата за младата аз беше смесица от ентусиазъм, любопитство и хиляди “не може, много си малка!”. 😂😂😂 Ето ме и днес, десетилетия след това - оцеляла  в морски моод и атлежър стайл Heart.                                                                                                                                                

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 01:07 от kolevaangela

# 32
  • София
Въпреки широко разпространеното мнение, че леопардовите шарки отиват само на леопардите, смятам да се сдобия с ей тази рокличка:

Ако материята е тази,  за която си мисля, за лятото ще е супер удобна,  подобна, но по-къса носих почти непрекъснато две лета.

# 33
Честит празник на децата!

Ani, за мен бяло/цикламения вариант

Колева, какъв цвят са очите ти? Харесва ми много този тоалет, доста по-контрастен от това, което съм виждала от теб!

Спомен?! Хмммм, на 8-9 год бях като си уших по кройка от Бурда къса пола-панталон (абе широки шорти), учудващо добре станаха и много си ги носих. Плетях и на 1 кука и на 2 и на 5 игли. А бях най-натъртеното и ожулено момиче в квартала, не излизах от дънките и маратонките, а колко момчета съм набила е срамно дори да си спомня! До към 11 клас не спрях... в интерес на фул дискложъра и една съученичка го отнесе сериозно веднъж (дължеше ми пари) и ме спаси само отличния ми успех и факта, че имаше 3 градски олимпади за които им трябвах, а с намалено поведение нямаше как да участвам!

Исландски витрини!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 15:20 от Agent Provocateur

# 34
  • Burgas, Bulgaria
Агентче, прекрасни спомени, благодаря ти за споделеното, очите ми са странни, понякога сини, друг път зелени или сиви, зависи от настроението ми и прилива на адреналин😂😂😂 Ще ги покажа някога в близък план. Heart

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 17:01 от kolevaangela

# 35
Леопарди, ягуари, т.н. отиват на всички.
Умирам си за снежния леопард от С.Бьорг, много любима дреха ми е.

# 36
  • Ямбол
Любим детски спомен са ми летните вечери и игрите до среднощ с тумбата хлапета от блока или братовчедите на село.
Честит празник!

Ал, Анджи, много сте хубави и двете 🩷

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 18:48 от Майола Бени

# 37
  • Берлин
Ех, Света, къде ме върна...Благодаря от сърце. Цял следобед заливам Мм с детски спомени и си пускаме сълзи, и така. Детството ми беше прекрасно - баба и дядо ме обожаваха, майка и татко бяха по-сдържани. Но бях много щастлива. И щурава, все тарторка,все с момчетиите. Бях най-добра на фунийки и каране на колело. Никога не съм играла с кукли.
А иначе- мама имаше най-красивата булчинска рокля, която съм виждала /досега не съм видяла по-красива/. Обичах да смъквам кутията от надстройката на гардероба и да я гледам. Нито съм мечтала да съм булка, нито за рокли. Просто тази красота ме приковаваше.

Анджи, Ани, Ал ❤️❤️❤️

Племенницата ми днес става на 3. И е отдавна за тази тема. Не съм виждала друго дете да се радва така на дрехи. Винаги подарявам играчка + дрехи, приготвям подаръците и от мама /знаете защо/. Та Надежда още не стоеше стабилно на краката си, но избутваше играчките и разпиляваше дрехите, гушкаше ги, галеше ги. Чудо и така и до днес. Изключителна малка дама.

Хубав ден е днес ❤️

# 38
Подсетихте ме, че до 6 клас ме критикуваха, че съм кльощава, а после качих, и ме критикуваха, че съм се поналяла. Тази диващина само по балканските ширини я има. Преекспониране на килограмите на макс, и не можеш да угодиш на никоя стринка. Joy

Люляково ми е любим цвят, сега ще кача снимка от вчера. Нормално не нося нищо в кафяво, но тази тениска я взех заради кафето,  и бързайки за пазар много ми хареса с люляковата чанта и снимах.

Анджи пак с много хубава цветна комбинация!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 17:34 от Dez

# 39
  • София/Севлиево
Честит празник на всички големи и не чак толкова деца ❤️❤️❤️
Един от спомените от детството ми-в 6 клас ще ходя на рожден ден на приятелка.Мама ми даде нейни дрехи, които много харесвах,нави ми косата с маша и ме гримира.Идва една от другите ми приятелки да ходим заедно.Звъни, аз отварям,а тя"Лельо Поля хайде викай Елица,че закъсняхме",а аз прихнах да се смея(явно мама,с която доста си приличахме,бе успяла да ме направи свое копие)...
Друг много мил спомен ми е как с най-добрата ми приятелка се обличахме с булчинската рокля на майка ѝ и си правихме ревюта Simple Smile За нея не знам,ама аз страшно много исках да съм булка(и бях,по думите на приятелки, които също се омъжиха горе-долу по същото време,съм била булката с най-чаровното и мило излъчване, която били виждали)...

# 40
Честит празник на всички, които са запазили по нещо детско в себе си! Това пожелавам и на моите деца, това ми пожелава винаги и мама. 

Моето детство свързано с модата е доста интересно, къде ме върнахте...
Бях за кратко детски модел на дрехи. Била съм 8-9 годишна. Жалко, че имам само спомени, но не и снимков материал от участията или видеа.
И най-яркият ми спомен е от едно участие от училищна самодейност като гости на другарите от управата и работниците на една фабрика, не помня коя, по повод отбелязване на тяхна годишнина/петилетка, където бях някаква принцеса/фея с булчинската рокля на мама и с перука с дълги руси къдрици. Незабравимо. Нямам снимки, разбира се.
Скрит текст:
Моята дъщеря има уникална снимка на 2 години с мои обувки.

# 41
^^^^ Simple Smile))) бебка е фантастична кокетка!!!

Моята кокона:

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 21:01 от Agent Provocateur

# 42
Ох, малките с обувките на майките си са уникални, искрено ме усмихнаха! Heart Eyes

# 43
Но синът ми позираше по-забавно от сестра си Simple Smile))

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 19:13 от Agent Provocateur

# 44
Света, благодаря за новата тема!
Като ученичка чаках мама да излезе за работа,намъквах някаква нейна дреха и излизах за училище.
По някое време обаче й се обаждаше класната и я осведомяваше за това.
Вечерта имаше въпроси и разговори.
Моята мома от днес

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:12 от mardji1

Общи условия

Активация на акаунт