Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 70 808
  • 830
  •   33
Отговори
Добре дошли в новата майска тема, момичета!
Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.
След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си
(дали?Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

Снимки от колекцията на Naeem Khan - Spring 2025  New York:

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас!  
Вместо запис, споделете ще участвате ли като родители/гости в абитуриентските баловете през май - вашите приготовления, вълнения или размисли свързани с това събитие?

Линк към старата тема Април '25
Mоля, не цитирайте коментари със снимки!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 23:55 от Sweta

# 1
Няма да ходя на балове тази година, бях на сватба, обаче Simple Smile

# 2
Деси, разкажи за сватбата тогава - ти си много добър разказвач Kissing Heart.

Иначе за всички, които няма да участват пряко в баловете, написах това:
Цитат
... или размисли свързани с това събитие

Аз харесвам баловете - красиви рокли/костюми, празнично настроение, цветя, ново начало - хубаво събитие!

# 3
Няма да ходим на бал (и) тази година, но активнно участвам в избирането на РокляТа за едно много близко дете. Не остана много време, дано намери нейната, а ние ще изпием по едно за нейно здраве и късмет. Вече върна 2.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 15:37 от G&B

# 4
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема ❤️
Не се очертават нито балове, нито сватби тази година.Евентуално едно кръщене, но то може и за догодина да остане...

# 5
Записвам се в темата като най-голямата пухкавелка!
Няма балове и сватби на хоризонта ми.
Мислите са ми в друга посока.

# 6
Голяма сватба, хубава булка, повече младежи, имам оплаквания към DJ -я 😀.И също така смятам, че болшинството млади хора не умеят да се веселят непринудено.Още малко и ще сочат като лелята, която се забавлява самостоятелно в смешните клипчета 😀.
Нямам бито една снимка в цял ръст, но вие сте ми виждали роклята вече Simple Smile))

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 01:21 от ДХ3

# 7
  • Варна
Тази година нямаме абитуриенти около нас. Отсега изпадам в ужас за бала на дъщеря ми след три години, хем не знае какво иска (говоря по принцип или сега за сватбата на брат ми), хем има милион претенции. Cold Sweat

# 8
Благодаря за новата тема 🌷
На балове няма да ходя, но баловете са много приятна емоция. Усеща се едно приповдигнато настроение отвсякъде, празнично!

# 9
Джиджи, 3г са много време, дотогава колко пъти ще си мени мнениетооо… И моят малък син след 3г ще има бал.Според мен не гори от щастие.

# 10
Очаквам с нетърпение дипломирането на големият ми син. Няма да има "всенародни тържества'', но ще му подготвим някоя изненада с приятелката му. Засега обсъждаме Whisky trip в Шотландия, дълъг уикенд в Италия или мини круиз за 4 нощувки.
Ще го измислим с нея, важното е да намерим няколко дни, в които всички сме свободни.

# 11
Свет - въпросът ти е десятката! Wink

След 2 седмици щерката ще има джуниър бал. Рокля взе от сестра на приятелка, защото не одобри нищо от няколкостотин мола и сайта. Но роклята има нужда от леки корекции, които щяла да направи друга нейна приятелка :roll_eyes: Обувки и купих, но все още не си е избрала чанта към тоалета. Събитието ще е в делничен ден, та подписах съгласие да я пуснат от училище в 11 за да има време да се подготви. А, относно подготовката - решили са да се съберат девойчетата в къщата на една от тях за да се гримират и фризират и оттам да тръгнат с лимузина, подарък от родителите на друга. Та дори да си взема почивен ден шансът да я видя е нищожен Grinning Обещала ми е да получа 1-2 селфита с популярни през 2025 муцки, та да спра да се тръшкам...

PS Миналата година също беше на бал като +1. Пак не я видях. Следващата година пак ще е на бал. Честно казано хич не се трогва, но и аз се изчерпах откъм емоция по този въпрос.

# 12
  • София/Севлиево
И моят големият 2028 е абитуриент,но изобщо не знам дали ще има бал(той нали е частен ученик,идея си нямам ще ни поканят ли с класът,иначе ние ще му направим нещо с роднини и приятели).За дрехи е малко капризен,не обича да ходи да мери,не носи с ципове , връзки и копчета.Ще му мисля като дойде.

# 13
  • София
Благодаря за новата майска тема!

Магни, поръчах С и ми е Ок. Това си е лека наметка. Няма копче, нищо. За малко да го изгоря с ютията днес!

# 14
Много са далеч все още баловете от мен Simple Smile В момента сме в мелачката на кандидатстване след IV клас с големия ми син.

Общи условия

Активация на акаунт