Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 71 725
  • 835
  •   2
Отговори
# 15
  • В заешката дупка
При нас не е чак толкова голяма събитие завършването както в България, но се отбелязва. Отбелязват се няколко завършвания всъщност - едно след 7 клас, едно след 10-ти (завършва се задължителното образование тогава) и после има още една степен, чиято продължителност зависи от това какво точно учиш.  Моят големият завършва последната степен сега, но на официалното дипломиране няма да сме в Исландия и ще пропуснем всички приготовления - той и без това хич не ги обича тия неща. Та официални костюми няма да има, но тук е традиция специален каскет за завършването - с името, емблемата на училището и подобни, та него си го поръча, и ще си го има за спомен.

Ето такива са каскетите:

И момчета, и момчета ги носят:

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 20:09 от ЧеКа

# 16
  • Бургас/Пз
Благодаря за хубава тема Света 😘

Тази година нямаме близки с абитуриенти.
На един юбилей съм в началото на юни. В морски хотел на брега на морето. Дрес код Бяло. Ще го мисля. Иска ми се рокля, но имам опция и за бял костюм. Ако се харесам, може и капела да сложа 🤣
Поръчах една от Мохито. Ще видим как ще е като дойде Simple Smile

# 17
Благодаря за темата.  Тази година пропускам балния и сватбен сезон. Но се надявам да посетя няколко мечтани дестинации.

# 18
Догодина е бала на номер 2...писах преди , че още преди половин година платихме капаро за ресторант и дискотека....дано не фалират до тогава заведенията и да ги има...Grinning Младежът въобще не се вълнува....и брат му беше така...ама то с момчета е така... Първия път си избрах рокля в деня на матурата по БЕЛ, която беше 10 дни преди бала....Догодина ще видим как ще е...Най-добрата ми приятелка живее в САЩ от 26 години и нейната дъщеря е набор на моя...Там бала/промото е точно както Агента описва и признавам си,че мен този начин повече ми допада ...Но както казва една колежка-балът е такъв, какъвто си го направиш....
Иначе август съм на сватба...не сме били на сватба от 10 години....последно като бяхме бяха три сватби за 5 месеца и след това никой не се жени....има време,  но и аз не знам с какво да съм ....Сватбата ще е голяма,на брега на р.Дунав , ще е доста топло вероятно....Хубави събития са това и носят приятни емоции....След три дни ще отбележим с ММ 29 години от нашта сватба и винаги си спомням как сами всичко сме си организирали (имахме 4  месеца за подготовка) и как всеки детайл ми е бил важен и с какво удоволствие съм го правила....

# 19
  • Бургас
Сина ще е абитуриент след две години, а на друг бал не сме канени тази година. Всъщност последно сме били преди 9г на бал и даже изрових една снимка от архива. Тогава вълненията ми бяха по-скоро, че ще излизаме без детето, понеже бях още в майчинство и ми се случваше доста рядко такова нещо.
Хубаво е да се отбелязва завършването, но българския начин ми идва в повече.
А от днес една една друга Гърция - водопада до Едеса, много красиво място и страхотно време, направо лято.
и една малка пещера

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:00 от sunny-n

# 20
  • Mediterraneo
Балове и сватби не ни предстоят, не съм ходила на такова събитие от 10+ години. Тук завършването е обрано от към пищни тържества, което съвсем се вписва в моите разбирания за нещата. Голямата завършва тази година образователна степен, но няма да можем да отидем на връчване на дипломите. Поръча си един гащеризон за случая, дано се хареса и си го остави.

# 21
Моето момиче се дипломира догодина. Ще си я изпратим в семеен кръг. Тя още няма идея какво ще облече и какво й се носи. Аз вече си пуснах отпуск за м.май догодина и тези дни приятелка ми предлага идеи за моя тоалет Simple Smile

# 22
Честит празник на момината сълза!

На 1 май във Франция се подарява момина сълза, за да носи щастие.

# 23
Аз съм на бал...много се вълнувам, защото е второто най близко дете след дъщеря ми - племенника. Тоалета е готов знаете го. Дано поотслабна до тогава. Абитуриентът е облечен, много приятно гълъбово синьо, защото е матов! Simple Smile
Амолиани се оказа сладък остров. През деня беше 27 градуса!

# 24
Благодаря за темата!
Миналата година бал имаше щерката, а синът (живи и здрави) ще е след две години. Има голяма вероятност това лято да сме на сватба, на която официално още не е поискана ръката на булката, но роклята ѝ вече е факт. Wink

# 25
Ауу, Адаш! Изглежда чудно и без тълпи туристи, аз също мисля да го посетя някой ден.
На бал не сме канени тази година, сватби няма на хоризонта също, миналата година ходих, мисля че се показвах, беше приятно изживяване, но не беше класическа сватба с музика и DJ, а само подпис и почерпка.
Харесва ми модела на празнуване при Агента, защото аз самата нямам кой знае какви положителни спомени от този така далечен ден, макар към днешна дата да ми е мил спомена събирането с всичките ми роднини..Но нека се вълнуват децата, които са избрали да отдадат значение на този ден, това са приятни емоции.

# 26
Благодаря за новата майска тема. Любимият ми месец. Започна с хубаво слънчево време, разходка в долината на меда и обяд на брега на морето.

Балове не ме чакат и при мен нямат много общо с тези у дома. На 17 май сватята организира скромен обяд за младоженците - само 30-40 човека (засега), ще ми е нужна рокля. Ресторантът е на брега на морето във Валета, един от любимите ми. Идея си нямам какво искам, време също нямам. Ще го мисля в движение.

Мими, първата снимка е много красива! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 16:10 от MagniМ

# 27
  • София
Благодаря за прекрасната майска тема!
Ние не сме канени на бал, но ще ходим на събиране на моя випуск. Доста отдавна не сме се виждали.
Моята щерка и тя завършва догодина. Ще има емоции.
Нашето пребиваване на Амулиани преди 2 години завърши с една огромна буря, която беше съсипала всички плажове там. Иначе острова е доста красив.

Мими, приятен престой!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 22:21 от Rodiva

# 28
Родива още нищо не съм разгледала, късно дойдохме! Simple Smile
Калинихта Амолиани!

# 29
  • Пловдив
Привет, момичета! Благодаря за темата и хубавите снимки!

Балът на голямото ми момче мина по времето на Ковид и празненството беше в тесен, семеен кръг, а за малкия е още доста рано. Тази година сме гости на абитуриентски бал на едно много скъпо за нас семейство. Тоалетът мислех, че ми е готов, но се оказа, че обувките, които поръчах не пасват на останалата част, но толкова много ми харесаха, че си ги оставих и сега съм в търсене на не знам и аз какво. Върнах се в изходна позиция, а няма много време.

Общи условия

Активация на акаунт