Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 71 710
  • 835
  •   6
Отговори
# 45

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 16:20 от mimi.7299

# 46
  • Берлин
Света, чудесна тема ❤️

Макадамия, да си все така усмихната и сияйна 🍸

Предстоят две сватби и две официални събития. Дрехи нямам, водя битка поне тяло някакво прилично да имам.
Наслаждавам се на снимките и нещата, които показвате. Много не ми остава време от работа, фитнес и крачки в парка. Аз си чакам концертите и юбилея.
Стилът ми е сведен до прилично изглеждаща с капка щурост в аксесоарите за разкош.

# 47
Честит рожден ден Макадамия! Бъди здрава и все така очарователна!
Момичета, може ли да ми кажете каква беше онази добавка за зрението. Вчера седнах да шия гоблена си, не бях го шила от поне две години, и изненада! Трудно ми е да виждам дупчиците на панамата, особено като шия със светли цветове...

# 48
Макадамия, честита да си, прекрасна и слънчева, щастлива и здрава!❤❤❤

# 49
И аз съм го брала този срам в един лъскав магазин в Маями. Влизам аз, жената ме измерва от главата до петите и въобще не мърда от мястото си. Учудено се озъртам за цените на роклите и виждам 25 000 долара. Завъртях се и тихо си излязох! 🤣

# 50
  • Sofia
Честита да си ,Макадамия! Все така прекрасна и лъчезарна!

Подобно преживяване имах в парфюмерия в Милано. Влизам облечена като туристка и консултантът с пренебрежителен тон пита от коя държава съм, като чу стана още по-хладен. Все едно тая заблудена женица не е чувала за ниш, нито може да си го позволят там на Балканите. А то половината от нещата им по рафтовете ги имам вкъщи. Joy

# 51
  • София
Имам ПАК абитуриент. Не съм сигурна още нито в облеклото си, нито в обувки и чанта. Това май показва донякъде отношението ми към баловете.
Макадамия, честит рожден ден! Здрава и щастлива да си!
Много харесах новите обички на Копче, имам много подобни от преди няколко години, подарък от любимия.

# 52
Козметичката ми онзи ден ме пита дали ме тресе треска за бала на младежа.
Никаква треска не ме тресе, в интерес на истината.
Нашият хубавец не е от традиционалистите, купонът с приятели и роднини не е в деня на бала със съучениците.
Най-вероятно мъжа ми ще го закара до ресторанта.
Малкото Марджи си избра една пайетена лилава рокля и онзи ден ми заявява : "Дано няма същата рокля като моята, не обичам да ме копират!"

# 53
  • София
Макадамия, здрава и щастлива да си! Весел празник!

# 54
Етиииии Joy да пишеш по-често, отдава ти се. HugKissing Heart 
Макадамия, здрава да си и да се радваш на още етажи Blush

# 55
Днес ми е цветно, приключих работните ангажименти и придружих момчетата да си избират маратонки.
...

Сладоледа на 100 гр сладки е 😍
Лимонов пай

Аз не влизам в магазини в които не мога да се облека от - до.

Много синьо и красиво това Амолиани 🙂

Етомира, забавно пишеш 🙂
Хайде по-често

едит: забравих да се покажа с едни шалвари
...

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:10 от Al Georgieva

# 56
  • София
Розовият колан и зелената чанта са Heart EyesHeart EyesHugHeart Eyes

# 57
Ал, много си готина и с двата тоалета. Наистина зелено и розово се е съчетало перфектно.
Да, син и хубав е островът, но Тасос е много, много по хубав! Wink

# 58
Макадамия, честито!

Ети, Grinning разкошен разказ.

Интересни е тази тема с отношението към скъпите брандове.
Grinning Станах пълно перде и вече влизам на разходка и разглеждане в такива магазини, след като преди години видях от тротоара едни китайци какво мазало направиха в един магазин на LV. 5-6 броя шумни, крякащи, взимащи всичко от витрините и пробваха директно, продавачките пърхаха около тях в опит предполагам да опазят нещата, а не да им помогнат в избора. Тази случка някак счупи отношението ми и респекта, който имах към брандовете висша мода. В смисъл не съм си и помисляла да се държа като тях, но изведнъж спрях да изпитвам респекта към тях, че трябва да си по специален начин облечен, да имам златни карти и Х пари, за да  започна са влизам в тях. Този контраст на нещо, което от моята камбанария трябва да е специално изживяване, купуваш продукт, история, отношение и видяното счупиха страхопочитанието към цените.

Моето поколение тръгна по чужбините от позицията на късния соц и зората на демокрацията. В ония години си бяхме пълни бедняци. От тия доходи тук, отиваш да видиш нещо в богатия запад. Тръгнал си с някакви пари, които за нашия стандарт са много, а там се оказват едно нищо и това сравнено с времето сега. Ходим по почивки няколко пъти годишно, шопинги, социален живот, какво ни е, че да имаме комплекс, че да не можем нещо да разгледаме, без намерение да купуваме.
Нашите поколения извървяха дълъг път и стигнахме далеч, та затова вече си влизам със самочувствието. Тук е вече като там, просто още не сме осъзнали и приели тази промяна. Да не кажа, че живеем и по-добре от доста от живеещите там.

Не помня дали съм пускала това видео на този френски комедиант, на английски е и иронизира и продавачките по бутиците.

# 59
  • София
Зари, много си права! Ние живеем доста по добре!
Моето поколение тръгна по чужбините от позицията на късния соц и зората на демокрацията. В ония години си бяхме пълни бедняци. От тия доходи тук, отиваш да видиш нещо в богатия запад. Тръгнал си с някакви пари, които за нашия стандарт са много, а там се оказват едно нищо и това сравнено с времето сега. Ходим по почивки няколко пъти годишно, шопинги, социален живот, какво ни е, че да имаме комплекс, че да не можем нещо да разгледаме, без намерение да купуваме.
Нашите поколения извървяха дълъг път и стигнахме далеч, та затова вече си влизам със самочувствието. Тук е вече като там, просто още не сме осъзнали и приели тази промяна. Да не кажа, че живеем и по-добре от доста от живеещите там.

Клеми, твоите обички, все едно един майстор ги е правил с моите! Същата техника! Blush

Макадамия! Добре дошла на 5тия етаж! Пожелавам ти много здраве, прекрасни емоции и вдъхновение! Hug

Лайт! Радвам се да те видя отново тук! Много хубава компания гледам сте се събрали за Рим! Рим бих повторила, защото от 2007 не съм била там.

Мими, заради уловеният момент, от снимката с двете фрапета с изглед към морето - си струва да се живее! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:16 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт