Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 110 925
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 140
Карън, а сандали с гьонена подметка?
След първоначалната хлъзгавост и твърдост стават много удобни за дълго ходене.
С такива обикалям много часове и комфорта на кожа плюс огъване не изморява краката. Единствено съм лепнала допълнително силиконови омекотяващш стелки отзад.
И стоят добре с рокля 🙂

Папурче, от другата седмица се очаква времето да се стабилизира.
Лек път!

# 1 141
Следя ви тайно  Simple Smile и черпя вдъхновения!
За облекла, за маникюри и за пътувания.
Само хубави неща виждам.

Бъдете здрави и все така вдъхновяващи, дами Simple Smile

Аз, след пътуване до Хърватия и Словения, днес се вихря в селския двор в неравна битка с трева. В какво състояние са ми ноктите... оставям на вашето въображение:-)

Аз си търся златна или бронзова чанта. Да е мека. Среден размер... Сигурно ако я намеря ще й търся подходящи сандали:-)

Папурче, лек път! Тук ще намериш хубаво време. Щом си с любимите хора.

# 1 142
Клоуи, честит ти РД на патерица и на теб! Hug

Lizi, проблемът е точно с дължината и прави са момичетата, че е малко като да си избираш перфектната пола молив. Тази дължина, която показа реже коляното (ставата) на 2 - за мен лично и в модата и във фотографията това е допустимо само ако има замесен супермодел на корица на модно списание Wink Иначе стои зле!

https://www.vogue.co.uk/article/mid-length-shorts-spring-trend

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 15:17 от Agent Provocateur

# 1 143
Карън, не няма да ходя. Но си мисля, че е много вероятно тази вечер ще има директно предаване във Фензоната.

Най-сетне топло!

Ranela, ръкавици задължително момиче! . Дори понякога слагам едни латексови и върху тях градинарските.

Вчера пробвах едни дънки ballon baggy. Много удобно бяха и на дължина точно, но ще се въздържа май. Лято е Simple Smile

# 1 144
Marieta, хубави са дънките, но сега като ударят жегите и вечер ще ти е топло в тях.

Ранела, сложи едни градинарски ръкавици 🙂
Аз с такива се вихря.

Опитвам да си направя косата, стоя навита на кърпа 😃

# 1 145
Абе пробвам с ръкавици... Ама не усетя ли тревата с ръка:-)
Подкъсих ноктите. Намазах се обилно с крем. До другата седмица:-)

# 1 146
Ранела, а косачка, тример, мотика, нещо такова, Майка ми действа така + ръкавици.

Мариета, този модел дънки държат хладно. Аз ги нося през топлия сезон, а застудее ли, вадя скинитата.

Днес научих нови и полезни неща, свързани с хобито ми. Много хубав и удовлетворителен ден беше.

# 1 147
Ранела, купи си ръкавици на Gardena, аз с тях действам.А идеята за латексови отдолу е добра, защото се мокрят всички градинарски и ръцете страдат.

# 1 148
Цял ден изкарах навън, първо на една малка селска кръчма, после на коктейл в Созопол на любимия Жоан. Имам чувството, че ако ме оставят цял ден ще живея по улиците. Толкова ми липсва слънце и въздух в офиса, че през уикендите не се прибирам!

# 1 149
Аз миналото лято към края си купих тези сандали, меки и удобни, с гъвкава подметка, но предполагам, че се търси нещо по-елегантно

# 1 150
Благодаря дами за препоръките!
Ще сложа и гел лак, че с него си пазя ноктите.

С косачката и тримера се занимава половинката. Аз с ръце в градинките.

И на мен ми липсва небето и въздуха през седмицата.

DiaMia, много са хубави сандалите. Ще ги потърся. Не търся елегантно, а удобно:-)

# 1 151
Момичета, заповядайте в Нова Тема

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 01:30 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт