Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 124
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Харесват ли ви бермуди с такава дължина?

Скрит текст:

# 1 126
# 1 127
  • София
Агент, твоите снимки през телефон са хиляди пъти по-добри от моите най-добри. Благодаря, че ги сподели с нас. Имах и късмет ММ да гледа с мен и да ми казва кое къде е. Накрая ме обвини, че заради желанието ми да работя и тази година няма да отидем в Исландия.

Lizzy, аз даже имам, но точно тези са НЕ!

Ама как ми личи, че днес съм почивка....

# 1 128
Agent благодаря!

Не ми харесва как стоят край коляното

# 1 129
Мими, изпуснах те. Ще се пускаш ли на повторение?
Змия, Зари, много хубави обувки, много.
И тортите ми напълниха душата. Ех, как обичам сладкото.
Снимките на Агента ще си ги оставя за сутрешното кафе.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 11:34 от mariat

# 1 130
Merci за Исландия Агент 🌷
Тези две са ми любими
Скрит текст:

Lizzy, бермудите не ми харесват.

Диа, обувките са много различни.
Тия на Змия ми харесват много и бих носила с пола, панталон, рокля, широки дънки.
Цвета им е голям плюс.

Лакирах се, внимавам сега как си пия чая 😃
Артрита не прощава, при мен почна в ранни трийсет

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 10:21 от Al Georgieva

# 1 131
Направих аз маникюра и гледам навалица в парка до нас - оказа се официалната Фен зона на Iron Maiden! Подгряват пичовете за концерта утре с бира, музика и конкурси за бири пиене! Прага, Майна! Wink
Be quick or be dead!

# 1 132
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, мили, пак ви изтървах, никоя от вас не видях, но знам, че сте ПРЕКРАСНИ, както винаги! HeartHeartHeart

# 1 133
Аууууу, Агент снимките от Исландия разкош...и тази прословута катедрала /църквата Халгримур в Рейкявик/, която обожавам. А вечер осветена е разкош!
Бермуди не харесвам - никакви! 🙂

# 1 134
Света, благодаря за темата! 🤗 Май месец ми е любим, пълен с лични празници. Балове при мен не се празнуват, а и на сватба не съм канена. 😅
Изпуснах цяла тема, ама да се разпиша на края! 😂
Успях да видя на Сиска абитуриентката и много ми хареса! Разкошен избор на рокля и хубаво момиче! Да е жива, здрава и много късмет! Другото само ще се нареди.Обаче ти е одрала кожата!

Мими видях също,  в типичния за нея стил. Хареса ми как беше комбинирала всичко! Ама ще ядеш бой, ако племенникът разбере, че е бил в бг мама! 😂😂😂

Лизи, ама защо питаш за мнение след като те прочетох в друга тема, че бермудите ти харесват?! За мен са панталонки като панталонки. Гледам този сезон много се носят точно такива дънкови.  Щом се харесваш си ги носи!
Спомен имам от години, когато Ани се показа с подобни и не се харесаха много.

Страхотни снимки от пътувания сте показали!

Спомних си, че и аз исках  обувки от рафия като видях на Зари.  Миналата  година един клъч харесах, но не съм толкова луда да дам почти 1000€ за такъв, та си намерих многооооо изгоден.

Забравих да ви покажа какъв грим харесах и ще ходя за жълта очна линия. 😁

Кремообразен бронзър намерих, че съм бяла и повечето ми оранжевеят.

PS Като сложих жълтият грим се сетих, че ми хареса много и разкошната жълта рокля на Етомира! 😍

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 11:22 от cloè

# 1 135
Малко морски стил 🙂

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 18:18 от Al Georgieva

# 1 136
Лизи, забравих да пиша за панталоните. Ако им направиш подгъв една идея по- къс ще са идеални. Аз цяло лято работя с такива и са ми много удобни.
Ал, забавлявай се!

# 1 137
Мерси Мариат 😘

Бермудите са ми трудна дреха на мен - трябва да са определена дължина, за да стоят добре. При всеки е различна, малко като с полите молив.

# 1 138
  • Sofia
Цяла сутрин с кафето прекарах в безуспешно търсене на сандали. Искам нещо с гъвкава подметка и ортопедична стелка и да може да се носи с рокля, но попадам все на тип туристически с велкро. Confused

Мариета, трепнах като прочетох за Мейдън. Ще ходиш ли?
Миналата година показа едни светлосни Еко , дали отговарят на моето търсене?

# 1 139
  • Берлин
Клое, снощи се сетих за теб,че стягам багажа за Бг и извадих една от златните ми чанти, която ти хареса. ❤️
Чета, вдъхновявам се от снимките ви,но не остава време за подробно писане.
Змия, чакам отзиви за обувките и от Зари за нейните летни. Докато пълня куфарите, да поръчам.
И дано в Бг спрат валежите. Мечтая си за тихо ресторантче с градина и семейството ми с мен 🍸

Общи условия

Активация на акаунт