Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 116
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 60
Хм, що ли се възприема като комплекс, че не всеки желае да разглежда като турист бутиците на Диор, Шанел, Гучи и т.н и да трепери от емоция, че ще си купи портмоне на ЛВ или шал от Диор 😃
За тези магазини трябват пари, а как си облечен няма значение. Добрите продавачи преценяват клиента още като отваря вратата.

# 61
Мacadamia, ЧРД и честит ти юбилей! Все така шеметна и следващите 50!

Light, много ми е драго да те видя пак тук!

Ети, аз красиви жени като теб снимам и със затворени очи! А малката какъв рядък бонбон беше! Прекрасни деца имаш И прекрасно пишеш!

Ал, със шалварите ми  харесваш много повече и закачката от зелено-розови аксесоари също!

За пътуването носих и аз едни широки тъмносини дънки, които освен, че ми бяха много удобни ми боядисаха велура на новите кецове, та съм зла.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:40 от Agent Provocateur

# 62
  • Бургас/Пз
Макадамия, честита да си и все така прекрасна бъди! 
Лайтче, навестявай ни по-честичко 🥰
Мими, много хубаво да си изкараш и починеш!

На мен ми предстои един юбилей на много близка приятелка. Ще бъде в хотел на брега на морето и с дрес код бяло. Та освен шапката поръчах и две бели рокли. Сега да видим какво ще дойде и какво ще ми стане Simple Smile

# 63
Macadamia,
Бъди здрава, борбена, щастлива и уважавана!

Според вас, за една пухкавелка кои панталони са по-подходящи - по-тесни или по-широки с прав крачол?

# 64
прав елегантен панталон?

Шалварите са супер удобни, малко като от махалите по Родопите съм.
С токчета седят фантастично

# 65
Честита бъди, Макадамия! Пръскай чар и на петия етаж, само както ти умееш!

# 66
Честит юбилей, Макадамия, много години живот и много живот в годините!
Лайт, радвам се да те видя и чета, усеща се отсъствието ти.
Ал, на мен също ми харесва повече с шалварите, нещо ме проитеснява във вида с полата.
Днес бях на първа процедура карбонов пилинг, усещам, че ще ми хареса Simple Smile

# 67
  • Stara Zagora
Честита да си ,Макадамия и много сбъднати мечти на петия етаж!
Край мен не е сезона на баловете,а на юбилеите.Всички са за петия етаж

# 68
Macadamia,
Бъди здрава, борбена, щастлива и уважавана!

Според вас, за една пухкавелка кои панталони са по-подходящи - по-тесни или по-широки с прав крачол?

Класически прав панталон, дълъг, без басти! Дължина до средата на тока! От опит го казвам. Нито впит, нито торба, една идея по свободен! Wink

# 69
Хм, що ли се възприема като комплекс, че не всеки желае да разглежда като турист бутиците на Диор, Шанел, Гучи и т.н и да трепери от емоция, че ще си купи портмоне на ЛВ или шал от Диор 😃

Ал, комплекс не е. По-скоро практичност. Аз също не обичам и обикновено не влизам в магазини, от които знам че няма да купя нищо - било, защото са от прекалено висок или много нисък ценови клас (и със също толкова ниско качество). За съжаление, от емоция при покупка не ми се е случвало да треперя от онези времена през деветдесетте, когато нова рокля  от Руен - Русе струваше колкото месечната ми заплата, а за палто се налагаше да пестя 2-3 месеца Simple Smile Зари е права, че животът ни сега е много различен.

Все пак, при последното пътуване изневерих на горните принципи - и двата. Освен лъскавите магазини на марките от високата мода, в неделната сутрин се разходих и на римския уличен пазар Porta Portrese:
Скрит текст:
снимката не е моя, свалих от нета
Бяхме отседнали в апартамент в Трастевере, който е почти на самия пазар. Нямаше как да пропусна и тази забележителност Grinning
Пазарът ми напомни софийския битак на Орландовци, от който преди много години ходехме да си купуваме дънки и кожени якета. И да не съм капо - и тук пазарувах. Взех за подарък на майка ми, свекърва ми, моята и на ММ сестри симпатични крос-боди чантички от естествена кожа, като тези които продават по магазините за италиански кожени изделия по централните улици, но на 2 пъти по-ниска цена Simple Smile

Зависи от структурата на пухкавелката - дали пухкавинката е повече в бедрата или пък в талията. Аз съм или по-скоро бях, с малка талия и масивни крака (краката и сега са относително масивни, но талията вече не е толкова малка). Сравнително добре изглеждам с панталони с прибрана талия и широк крачол, такива тип шалвар и цигара. С класически прав панталон изглеждах като квартална лелка и на 20.
Ако обаче става въпрос за структура тип "ябълка" - по-добре по-тесни панталони, които подчертават тънките глезени и прасци. Отгоре - касива туника или свободна блуза.

Мими, Тасос е прекрасен и много разнообразен остров. Амулиани е миниатюрка, която мошеш да обиколиш пеш за малко над час - различен, но също много приятен, по свой начин. И прекрасна дестинация за наемане на лодка и обикаляне с нея по плажове. Сега още не е сезона за такива изживявания, но пак има с какво да си запълните времето и да прекарате страхотно. Направете полудневния круиз за разглеждане на манастирите на Атон, разходете се из Уранополи, вечеряйте там и се върнете с последния ферибот на Амулиани или си вземете лодка-такси. На морето е винаги хубаво Blue Heart Завиждам ви на вас, морските хора Imp

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:51 от Light Beam

# 70
Лайт, в никакъв случай не скучая, досегът с природата е най блаженото ми изживяване. Мога часове да обикалям чукари, изоставени къщи, заблатени райони. В Гърция почти никога не идвам за плаж и морски изживявания. Говоря като природа, тук е равно, тепсия. На Тасос природата е божествена, съчетание на гора, планина, борове, море. Въздухът мирише на мед, лавандула и билки. 😍 И заливите, ах заливите и залезите! Утре чакаме едни приятели и ще вземем лодка да обиколим по вода!
А от 07.06. ще си видя моята изумрудена любов!!! Тасос!
Ямас банда!

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 23:54 от AnMary

# 71
  • В заешката дупка
Макадамия, честит юбилей! Здрава, щастлива и обичана бъда!

Аз хич не обичам да обикалям по магазини, а пък ако е само за гледане без нищо да купувам - съвсем! Миналата години в Рим обаче малкият ми син си беше поръчал ходене в района около Испанските стълби, за да влезе специално в няколко луксозни магазина. Той си има някаква мания и се интересува от мода доста. Пратих го с баща му. Simple Smile Бяха очаровани най-много от магазина и посрещането в Баленсиага.

На Тасос не съм била може би от около 10 г. Сигурно се е променил.

# 72
Чека, не е! Ходя там от 2014, същото си е, леко запуснато, лежерно, безвремие. Но аз ходя извън сезона...тук примерно е по поддържано и една идея по луксозно! Simple Smile
Само от времето на пандемията няма вече фолклорен фестивал септември! Беше страшна емоция, гърците винаги бяха накрая като се стъмни и играеха със запалени свещи в ръцете! Simple Smile

# 73
  • Берлин
Абсолютно съгласна съм с Лайт за панталоните на пухкавелките. Никога не бих сложила прав панталон, изглеждам ужасно. Нося скини, слим и понякога чарлстон,но плътно по тялото от коляното нагоре. Глезените ми са красиви и много тънички /като китките/. Акцентирам върху тях и съобразявам дължината на всичко с това. А вариантът скини/клин + туника ми е вечният стил и се харесвам много така.

Мими, хубава почивка.
А на Агента ще се карам май. Мм мечтае за Исландия. Планувахме за юбилея му, за моя, не стана. Показах му снимките от предната тема и ми е видимо ядосан. Аз съм причината, защото мразя студ и сняг. Поех си вината и....го накарах вчера да направим козметичен ремонт в хола /смених стила и така/.

# 74
Ааа, да пухкавелки с едра горна част и слаби крака абсурд прав панталон. Говоря за такива като мен, с масивна долна част. Там сложа ли торба, че и до глезените става страшно! 🤣 Същото важи и за прилепнал по мен къс панталон.

Общи условия

Активация на акаунт