Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 123
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Макадамия, честит юбилей! Бъди здрава и щастлива, слънчево момиче!
Лайт, радвам се, че си добре и навестяваш темата.
Сватби не се очертават, но балове, ах балове😍 Девойката завършва сега, имаме семейни покани за още 3 бала, догодина ни чакат още 3. За мен е емоция и удоволствие, и винаги е било😘

# 76
Честит юбилей, Макадамия! Flowers Hibiscus Balloon Много здраве и весел празник!
Аз гледам на годините просто като цифра, даже имаше периоди, в които забравям /най истински/, на колко години съм -  с всички около мен си знаем годините, никой не ме пита и така. Според мен знакови периоди в живота не се бележат от броя на годините, а от събития. Поне при мен е така.

Папурче, не се карай на Агент, ти си направила лекия гаф като си показала снимките Simple Smile. Май ще ходиш до Исландия, искаш не искаш Kissing Heart.

Етомира, много симпатичен разказ Simple Smile.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:37 от Sweta

# 77
  • Берлин
Света, натам върви работата. Чакам Чека да се включи с указания кога е най-поносимо температурно, ама и с шанс за северно сияние да видим.
Аз днес избухнах - летни панталони и клинове в цвят

И обувки Т.Х. Обаче сега вкъщи установих, че много се пързалят. Дайте някакъв трик как да третирам подметката. Супер удобни, естествена кожа, но май не е много безопасно да се понеса с тях.

# 78
Цитат
Света, натам върви работата. Чакам Чека да се включи с указания кога е най-поносимо температурно, ама и с шанс за северно сияние да видим.
Точно това мислех да ти предложа - да проучиш кога е най топло, Понеже и аз не обичам студ, добре те разбирам. И да,  aurora borealis мноого е красиво - Вселенски спектакъл! Дано да имат пресечна точка двата фактора!

Честити панталони и обувки - ти добре избухваш! Hug

# 79
  • Велико Търново
Честита да си, Макадамия и тук!Здрава, щастлива, обичана и все така прекрасна!
Лайт, толкова се радвам, че писа!Пиши често и показвай снимки.Теб винаги те свързвам с хубави рокли и обувки.
Папурче, добър пазар си направила.Със здраве си ги носи.
Мими, чудни и твоите снимки.Наслаждавай се на почивката.
Ал, каквото и неразумно да облечеш, винаги ще го направиш да изглежда като от списание.
Аз днес така
Скрит текст:
сутринта ходих при баща ми и това е осиновеното ни куче
Скрит текст:

На бал не сме канени, но имаме абитуриентка.Баща  ѝ каза, че няма да изживява чужди вълнения, тя грам не се интересува от събитието.Събирания няма да правим никакви.Свекърва ми и баща ми ще дойдат, и евентуално зълва ми.
Няма какво да се купува, всичко си е избрала, аз не съм си месила.

Купих и два чифта бели кецове, едните веднага ми ги взе голямата девойка, а днес като се прибра другата каза, че и другите били много хубави, също бели кожени, третите няма да им ги показвам.

# 80
  • Mediterraneo
Макадамия, здрава бъди! Честит юбилей!

# 81
Makadamia, Честит ти ден Рожден! Бъди здрава и се наслаждавай на живота!

Мими, размечта ме за Гърция. Исландия не провокира засега желание да я посетя, искам слънце сега.
При всички положения много ми харесват пътешественическите разкази Flowers Hibiscus

Не се очертават абитуриентски балове тази година. Харесвам суетнята около тържествата, но не съм привърженик на шумно роднинско празнуване. Харесва ми идеята, празнувайки да имаш идея за следващата житейска крачка...

Куче на верига много ме натъжава Worried

# 82
Много ви благодаря, момичета ❤
…..абе верно май от по- високото, по- ясно виждаш нещата 😀

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 10:01 от macadamia

# 83
Макадамия, напълно вярно! Колкото от по-високо, толкова по-малко забелязваш излишните дребни детайли Wink

Купих и два чифта бели кецове, едните веднага ми ги взе голямата девойка, а днес като се прибра другата каза, че и другите били много хубави, също бели кожени, третите няма да им ги показвам.
Мммдааа, ... Така погледнато си давам сметка за предимствата на това да си единствената жена у дома  Joy
Сиска, обещай да ни покажеш снимки на твоята абитуриентка! Много красиви са и двете ти момичета, а и блестящ пример в твое лице имат, за да не е съвършена на бала.
Ти изглеждаш все така безупречно красива и елегантна! Остава да споделиш какъв е шлиферът. Много ми харесва. Аз от години търся идеалния, че пролет и есен е голяма мъка какво да обличам в периода между палтата и летните якенца.

При обикалянето в Рим взех този:

и шал за него:

Момичетата в магазина ме светнаха да пъхам шала в илиците за копчета на реверите. Просто, но много практично решение, за да не бяга ... как не съм се сетила досега Flushed.

Много ми е удобен и решава проблема - какво да облека върху сакото сутрин, с притегнат колан върху пола изглежда кокетно, защото долната част е богата на широчина, но все пак е далеч от фината елегантност на твоя от снимката.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 00:38 от Light Beam

# 84
Благодаря за новата тема! 🤗
Макадамия, честит юбилей! 🎉

Балове тази година нямаме планирани, догодина ще са няколко. Няма да е лесно с логистиката, но ще го измислим някак.

Предстоящото лято ще е лятото на кръщенетата. На децата на абитуриентите, които изпращахме със сълзи от радост преди години. 🍀

# 85
Нямаме и ние абитуриенти около нас.
Нито други подобни поводи за големи тържества
Племенницата е след 2 г - ще чакаме тогава!
Приятна почивка Мими. Направо завиждам, нямам идея аз кога ще почивам в отпуск.
За утре съм планирала разходка до замък и малко разходка край Вълтава вероятно.
Че после ни чака седмица студено време.

# 86
  • Бургас
Честит юбилей, Макадамия! Здраве, хармония и положителни емоции !  Flowers Hibiscus

Ал, много ме заинтригува този Audace.Сигурно е младежки, но шишето, името , съдържанието -ще го потърся да подуша.  И пантлонът ти-шалвари много ми допадна, но мисля, че на мен няма са стои толкова добре.

По този повод - на мен най-добре ми стоят широки крачоли с подчертана талия, защото  имам по-тесен ханш и по-слабо изразена талия.

Зеленият тренч на Лайт също много ми харесва.

Ще ходим на бал и ще сложа някой от тоалетите, които бях накупила миналата година.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 08:31 от Галчудо

# 87
Шлифера на Сиска ми прилича много на този

и аз искам като нейния, но черен/т.син

Лайт, твоят е много хубав, но на мен такава кройка ми седи нещастно. Шала е прекрасен 😍

Сиска е супер, винаги стилна 😍

Влюбена съм в широки дънки, носех такива в началото на новото хилядолетие.

За бутиците, марките и т.н., тъй като съм кака на повечето тук, това страхопочитание за което говори Зари липсва при нас /моето поколение/ На нас морето ни беше до колене 😃
Влизахме навсякъде без капчица притеснение, марките нямаха никакво значение, а само да са красиви обувките, роклята, сакото, колието и т.н.

Audace за мен е красив парфюм, мисля много ще се хареса на младата дама, а шишето е прелест.

# 88
  • София
Macadamia, хубави букети! Голямо тържество е било! Hug

Сиска, на снимката от салона си като от френски филм! Фатална! Heart Eyes

Днес отиваме на екскурзия с децата! До Велико Търново! От много време не сме оставали толкова време заедно при майка ми... Много ми е хубаво да си ги видя всички заедно! Simple Smile

# 89
На Сиска шлифера не беше ли на Патриция Пепе?
Калимера банда!
Тя днес рожденичка! Да ни е жива и здрава и все така прекрасна! ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт