Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 71 724
  • 835
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.Добрич
Привет на всички дами в темата! Чета ви от много време, а във форума съм от 19г. Поводът тази година има бал, така че се включвам навреме в темата. Костюмът е купен, фотосесиите минаха, чакаме бала и матурите.

# 31
Здравейте, момичета Hug Света, чудно си оформила темата!
На мен от доста време насам не ми остава време за почти нищо друго освен за работа. Но, миналата седмица неволно си "удавих" лаптопа с домашна лимонада и по спешност се наложи да се сдобия с нов Blush Днес цял ден се занимавам с настройки и персонализиране ... По този повод стигнах до бг мама и влязох да ви проверя как сте.

Магни, прекрасна си! Слънчево и свежо е около теб.

Мими, много е приятен за лежерни почивки Амулиани. Много хубаво да си прекарате! На нас ни е от любимите близки дестинации. Последно септември бяхме там. Запазили сме и вили за компания 20-тина човека през юли. Харесваме го, защото е много подходящ за наемане на лодка и обиколки на недостъпни по суша плажове. Плажовете на съседните миниатюрни островчета Дрения да чудни. Докато сте там, не пропускайте да се разходите и в Уранополи. Критикос е най-любимият ми рестоант в Гърция. С две ръце препоръчам да го провбвате.

Абитуриентски балове - много късмет и успех в начинанията на завършващите! Миналата година бях майка и домакин (от намерения за скромно събитие с най-близките, като изброихме на лист и поканихме приятели и семейство го докарахме до малка сватба, но се получи весело и приятно, не съжалявам). Сега сме гости на 2 бала на много близки деца, от компанията ни. Първият - следващата седмица. Не съм мислила какво ще облека. Ще го реша според времето и ще изровя нещо от наличното в гардероба.

На тема стил - по Великден прекарахме 4 дни в Рим с приятели. Покрай историческите забележинелности, пообиколих и магазините на Prada, Vаlentino, Gucci, Armani и Max Mara на улица Condotti, от научно любопитство... Прибрах се с някоя и друга придобивка от Weekend Max Mara и очила от Gucci Flushed Неприятна за мен констатация - за една и съща дреха/аксесоар в България цените на Макс Мара са около 20% по-високи от тези в Рим...
Ето и малко снимки:

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 11:25 от Light Beam

# 32
Light Beam, много се радвам да те видя Hug Добре завърнала се Simple Smile

По темата за баловете, тази година нямаме близки деца. Моите момчета минаха по реда си с малко домашно събиране, следва девойката. И тя след 3 години... Вече знам, че иска "принцесешка рокля", само не е ясно дотогава колко ще ѝ е "принцесешко" Joy

Сватби също не се очертават от никъде...

# 33
Цитат
Здравейте, момичета Hug Света, чудно си оформила темата!
Мерси, Лайт. Радвам се пак да те видя в темата!
Много хубави снимки си показала, вижда се че сте прекарали добре!

Агент, много добре те разбирам - перфекционистът в теб е поставен на изпитание, но пък може да се получи леката поправка на роклята - кой знае.
Магни, дънките много добре ти застават, а жълто ти отива.
Мими, хубава почивка!

Разгледах сайта на Weekend Max Mara
https://bg.weekendmaxmara.com/
Носи ми се такъв модел панталон:

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 02:46 от Sweta

# 34
Добро утро, момичета 🌷
Днес е моят ден. Черпя ви по парче торта виртуално
Вече официално на петият етаж- брррррррр

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:59 от macadamia

# 35
macadamia
Откриваш сезона на телетата тук и то с юбилей
Скрит текст:
Честита да си!

# 36
Макадамия, честита да си красавице. И тук на петия етаж все така лъчезарна, позитивна и неотразима! Kissing Heart
Лайт, толкова се радвам да те видя. Страхотни снимки, а и ти си все така страхотна! По често моля те се сещай за нас! Ще гледам да изпълня препоръчаните места! Kissing Heart

# 37
Честит юбилей,  Макадамия. И на петия етаж да си здрава,  обичана и много щастлива.

# 38
Каква хубава изненада имаме тази сутрин. Слънчевата Лайт. Много се радвам да те видя отново. Прекрасна си, прекрасна! Heart Eyes
Честит юбилей, Макадамия! Здрава и много щастлива да си! Петичката не я мисли, хубава жена като теб, възраст няма!

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:35 от MagniМ

# 39
  • В полите на Пирин планина
Честита да си, Макадамия!
Много здрава, щастлива и обичана!

Лайт, добре завърнала се в темата. Красиви снимки.

Магни видях - страхотна с дънките!

И на Мими красотите от Амулиани.

# 40
  • Варна
Макадамиа, честит юбилей! Най-вече да си здрава, все така прекрасна и лъчезарна!

Лайт, слънчева и нежна, много хубава емоция струи от снимките! Критикос в Уранополи и на нас ни е любим.

Магни, чудна си, то крак, то осанка!

Прекрасен ден на всички!

# 41
  • Бургас
Macadamia, честит юбилей! Много здраве, усмивки и весел празник ти желая! Прекрасна си!

# 42
  • София
Бъди честита, Макадамия!
Много хубави снимки от Амулияни.
За снимките на Агентката няма да споменавам. Те винаги са топ. Нейни са едни от малкото снимки на които се харесвам. И то при положение, че тогава бях 1000 кг.

Балът на голямата ми дъщеря беше миналата година. Събрахме се семейно и с нейни приятели в бара до Спортната палата. Беше хубаво, но за малката ще поканя още 100тина човека. Роклята и чантата бяха от дизайнер, в чиято работа е влюбена още от 7ми клас. И ще остане като бижу в гардероба й за цял живот. Даже и аз смятам да я облека за едно събитие в средата на месеца. Беше много хубава емоция и с нетърпение чакам и малката след 4 години.

Вчера отидох да пробвам роклята на МД, която Сиска показа, но за съжаление нямам нейното тяло.

Като казахте улицата на скъпите марки, копирам един мой пост отпреди три години да се посмеете.
Скрит текст:
И Бай Ганьо тръгна по Европа...
Шляем се безцелно из Флоренция и изведнъж, хоп, озовахме се на улицата на лукса и парите. Около нас Ферагамо, Гучи, Ермес, Версаче..... хич не ни е там мястото. Спираме пред Диор, аз се заглеждам в едни гумени кубинки - красота! И Драго вика "Искаш ли да влезем?" Ами искам, естествено, на мен пъпът ми е хвърлен на тази улица, даже имам чанта Гучи (тя ми е подарък, но да не иьдребняваме.). Яна гледа ужасено, все едно на заколение ще я водя и отказва да влезе. Ива тръгва след мен, мърморейки, че е облечена с анцунг и не можело така в Диор. Аааа в музея може, ама в Диор не може!!!! Викам й само да гледа със самочувствие, сякаш може всичко да си купи и хич да не й пука. Стигам, и един портиер, чиито костюм струва колкото мотора ми, отваря усмихнато вратата. Даже поздравява Драго с ¨Good evening, Sir!" Гадината веднага надуши кой може да си позволи да си купи копче от там. Стигам до заветните кубинки, ма пътьом гледам, че някакви хора ги черпят с кафенце и водичка. Мисля си, че не трябва да меря нищо. Вече ми е късно за кафе, пък и не съм жадна. Взимам кубинката, оглеждам я, не е моята.... Викам Айде да си 'одим. Портиерът пак любезно ни изпровожда.... Sir, моля ви сА! Яна чака, не е ясно дали й иде да потъне в земята от срам или да се разсмее с цяло гърло и пита подигравателно как е. Как да е, много тежки тези кубинки, ще ми се уморят лапичките с тях... И Драго се намесва: Да бе, тежки били, не е защото струват три бона!
'Ма няма нищо... Ще ходим в Париж. Очаквайте включване от Шанел!🤣🤣🤣

# 43
Честит рожден ден, Макадамия! Много щастлива и все така прекрасна бъди! Дай боже всекиму да изглежда като теб, стъпвайки на "петия етаж" Flowers Hibiscus
То, и аз съм само едно стъпало след теб.

etomira, историята ти от Флоренция е точно в десятката Joy
И ние обикновено поглеждаме само витрините и подминаваме, но този път за ужас на моите две момчета, реших да вляза тук-там. В Прада се замотах по етажите, а те - отегчени да ме чакат отвън, бяха влезли да ме измъкнат и се бяха сдобили с индивидуален гид - отзивчива и усмихната консултантка, която ги да рахожда с асансьора, докато ме намерят Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 11:26 от Light Beam

# 44
Честит рожден ден Макадамия! 🎂💐😘
Най-добри пожелания!

Лайт, много ми е драго 🙂
И да, М.Мара е по-евтина в Италия, а миналата година влезнах да пробвам рокля, дамата със сладко гласче ми обяви, че ще ми направят 20% отстъпка, а едва май беше.

Магни 😘
много си мацка
В Манго има хубави рокли и гащеризони за повод.

Ето една бяла за на Ани събитието

На колеги дъщерята има бал, взех и едно голямо шише Audace

Много обичам сезона на баловете ❤️

Може би и сватби ще има, да видим ❤️

Галдучо, чантата е 100% рафия, няма нишка. Колкото изкара.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 11:28 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт