Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 483
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
eleonora_petrova,изкефих се на постинга ти в Мюзик Идол 5! thumbsup

Ми четох, четох и викам я и аз да се включа  Wink

# 31
  • София
Хайде и аз да почерпя  cook че и ние днес правиме три месеца. Wine Glass.Абе вино и торта не е май най добрата комбинация ама не можах да намеря мезето.
Моята програма тази година също ще е много натоварена, все пак ще трябва да организирам собствената си свадба и то сама с бебе на ръце, без помоща на баби и тем подобни.

# 32
Честито на порасналите бебета Hug
Наш Любо е с хрема, доки ни изписа едни хомеопатични капки Еуфорбиум композитум за пръскане в нослето и вит. С. Много му е гадно, така му се стича в гърлото секрет, че го дави. Слава Богу, че няма температура. Стискайте палци да му мине бързо, миличкия.

# 33
  • Варна
Абе дайте ми идея какво да купя за втория рожден ден на момиченце , което си има всичко  newsm78 В четвъртък дъщвриката на кумата ми става на 2 год. и много се чудя какво да й взема.

Сега помагайте с подаръка на малката принцеса.

И аз имах същия проблем и избрах слънчеви очила на Chicco за над 2 годишна възраст и се оказа нестандартен и хубав подарък
http://shop.danet.bg/index.php?cPath=77_171&osCsid=a8f2a01f9 … 7470c5d48815644c9

Анджи, бързо оздравяване на малкия!!! И аз много се приснявам за нашата Зорница, защото и двамата с баща и сме с течащи носове и болни гърла и ходим из къщи с маски, ама ще видим дали ще я опазим  Praynig

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 14:50 от dani barabani

# 34
  Анджелина,стискам палци малкия да оздравява по-бързо!Води се,че хомеопатичните лекарства наистина помагат на децата yes,за разлика от възрастните!
    Мими-81,мои познати са купили детско синтезаторче(ионика) за 2-годишно момиченце и то беше се зарадвало много! Grinning

# 35
  • София
Пфу, че тъпо време!  Crossing Arms Беше мрачно, като заваля (в Надежда) се прибрахме, а сега се е оцъклило слънце, та знае ли се. Обаче вече нямам сили да се мъкнем отново навън, а и турнах една тенджУра на котлона, да видим какво ще докарам! Не съм готвила сигурно от 2 седмици и май съм забравила как се правеше туй нещо!  Thinking

Чакам отчет и снимки от срещата. Следващата няма да я пропусна, поне така се заричам.

# 36
Пфу, че тъпо време!  Crossing Arms Беше мрачно, като заваля (в Надежда) се прибрахме, а сега се е оцъклило слънце, та знае ли се. Обаче вече нямам сили да се мъкнем отново навън, а и турнах една тенджУра на котлона, да видим какво ще докарам! Не съм готвила сигурно от 2 седмици и май съм забравила как се правеше туй нещо!  Thinking

Чакам отчет и снимки от срещата. Следващата няма да я пропусна, поне така се заричам.

Снимки няма, ама си мислехме за теб и как ли правиш сега секс smile3560

# 37
  • У дома... някъде
Мими81,вчера видях една детска прахосмукачка,много е сладурска Heart EyesИма в нея някакви дребни листчета и си ги пръска и след това ги изсмуква,абе много е интересна и не е лоша като подарък за момиченце Crazy Laughing

# 38
  • София
Мда... среща-гореща... беше готино и Стиляна мило подържа Шош на ръце, докато аз посръбвах фреш.... Mr. Green

# 39
  • София
Ти все така ще направиш! Стилияна сте я взели за пренос-превоз-успокоително.
Което ме навява на мисълта на следващата среща да й връча дребус уж за малко и да забравя да я взема поне 15 минути!  Whistling

Joy

# 40
  • София
Мда... среща-гореща... беше готино и Стиляна мило подържа Шош на ръце, докато аз посръбвах фреш.... Mr. Green

Това неква нова марка вино ли е, кво ли  Thinking

# 41
  • София
Стиляноооооу, пак те уредих!!!  rotfImbo Не ми благодари!  smile3560

# 42
Драги съфорумки, аз тържествено се оттглям от тези срещи, щот Мъ юркате Crossing Arms Crossing Arms
Нимче, аз днес резнах пръстчето на Шоп и изкупвах вина, чудя се какво да и направя на Симонка та да я дундуркам 15 минути newsm78

# 43
  • София; Дружбето
Ние днес се разходихме 1 час с баба и беба реши да и пореве  докато мама пазарува Crazy Само като ме подуши и спира, ма изчезна ли за малко - нема укротяване тва диване.
Сега се правя красива, като се снимам шИ пУкаАм

# 44
  • София
Драги съфорумки, аз тържествено се оттглям от тези срещи, щот Мъ юркате Crossing Arms Crossing Arms
Нимче, аз днес резнах пръстчето на Шоп и изкупвах вина, чудя се какво да и направя на Симонка та да я дундуркам 15 минути newsm78

На кой Шоп, ма???????

Общи условия

Активация на акаунт