Купих матрака декември месец 2024 и след около три седмици имаше вдлъбване! Аз тежа 60кг. уточнявам! Така. Обадих се, изпратих снимки и каквото трябваше на мейл в отдел рекламации и от там се почна великото уговаряне!! Можело да ми го ремонтират!!! Е, как да се доверя на същия матрак, че да ми го ремонтират?!? Така. Другото нещо било да им го върна и да ми отдържат 20% от стойността на матрака.. Хубаво, но докато получа този отговор и то по мейл САМО, който мейл тези писма пристигат в СПАМ и познайте, кой ги вижда?!? Аз, не. Та, там пише, че ако в срок до 15.06 не дам отговор се считало за разрешена рекламацията, като техния мейл е от 11.06!!! А, какво ли означава “разрешена”, може би прекратена?! Един Господ знае.. Е, днес е 1.07 и го разбирам всичко това, защото за пореден път аз им се обаждам, та да получа инфо за проблем, който имам от декември 2024! Изключително некоректни! Не дай си Боже да рекламирате продукт при тях, ще чакате 6 месеца за разрешение на проблема Ви! Та, сега им писах мейл, да си възобновят рекламацията и да им го връщам този матрак, и цялата тази драма да се приключва, че в 21 век живеем все пак, до сега този казус трябваше да се реши в една седмица!
Моя съвет е НЕ пазарувайте от Матраци.бг!
Успех желая на всички, които си търсят матрак!🍀