Жегата дуйде, Кукундрела иска да оди на море!

• 9 738
  • 737
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Мдаммм аз омаловажавах думите на сина ми, че е не джунгла, а война на оцеляване едва ли не в училище. Е вярвам му вече! Така се бяха сбили две моми в бившия му клас, че едното момиче беше скалпирано буквално - кичур от косата беше отишъл. Като го чух на родителската среща се втрещих. Нещо страшно е явно.
Как ТВУ-та бе-нали ще стане революция за права и простотии. Изпуснато е положението вече - много изпуснато. Трябва да се вземат не знам какви драконови мерки, а те не могат да съберат кворум за един ден в парламента. Не може лентяи и престъпници да ни управляват и да са добре нещата.

# 601
  • загубено
Те добре си знаят правата,ама да знаеха и задълженията. Четох интервю с директорката на училището, били отлични ученички и родителите им били изненадани. Добри деца,пък виж кво правят.
Много нахъскани и злобни изглеждаха на клипа. Пък сега искали да се извиняват.
Калпав ДНК материал .
Брррр избива ме на агресия,а съм спокоен човек.

# 602
Ужас. И аз го гледах донякъде. Не издържах до края. И се гаврят с детето, карат го да им се моли, да им целува обувките, блъскат го и го ритат дори и на земята.....отврат!!!

А още по-шокиращото е, че имат и публика, която стои и зяпа сеир. И някаква снимаща.... НИкой не се застъпи за това дете, само по едно време май чух някой да казва "стига толкова".

Как стигнахме до това?!?

# 603
  • София
Четох интервю с директорката на училището, били отлични ученички и родителите им били изненадани. Добри деца,пък виж кво правят.
Брррр избива ме на агресия,а съм спокоен човек.
Да интервюто на директорката беше от серията: "Много културно момче. Винаги поздравява"
Мен ме е избило вече и ги навиквам при всяка възможност. Във фитнеса ми е пълно с дечурлига. Спортуват - добре, но похвалното е до тук! Оставят си къде намерят чашките, бутилките, уредите, салфетките. Преследвам ги като даскалица да си ги хвърлят и прибират. Някои вдяват и се извиняват, други ме гледат нагло и тогава срещат тазманийския дявол в мен. Една девойка се разхождаше най-безцеремонно с вейп и количка като на бар! Като я сгънах така отегчено и с пренебрежение ме изгледа, че откачих. Грам не им пука с кой говорят и какво правят. Да оставим настрана, че и те не са наясно какво правят точно. Нямат грам култура на общуване и държание. Това каквото и да ми се обяснява се учи вкъщи първите 7 години.

# 604
  • загубено
Нося яденето. Убуу е нали?

Соулчи, ти на денс гу докара.

Линдичката ,е добро дете. Всичко си изяжда.

П.С.
Много добре вдяват те,ама тъй им изнася.

# 605
Нерка, йеденету е важну!

Дубрутру на сите!

# 606
  • загубено
Важно е Соулчи.  Абсилютну!

Гледам и ти се пазиш добре.

Поздравче!!
https://www.instagram.com/reel/DOoOOEejP5t/?igsh=MTllY2pnN2k3aTdwYQ==

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 13:01 от neraiida

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 608
Дубрутру в понеделник!!!

И вий ли сте изостанали кат мене?!

# 609
  • загубено
Добро утро!

Соулчи благодаря много за кафето!

Изостанала не ми задръстена.  Нищо не съм си правила нийде. Консерва съм отвсякъде. 😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 610
  • София
Добрутро куксита. В Роуминг ли сме сите?
Да зема да сипя по още идно кофи, а? Ко ши кажити?

# 611
  • тук, на мястото си
Дубру утру и от мене!

Нерко, роуминга ти е с много широк обхват май!

Соулчи убава си и без разни допълнения!

Линде, не тъ ли пускат да одиш на раута?

Добри, много си музикална ощи сабахлен

# 612
  • загубено

Нерко, роуминга ти е с много широк обхват май!

Широкообхватна съм си Алфи.
 Тез стигат ли?

Останаха ти мустаци на теб.

Линди, къв е този компот?

Останалите са заети.

# 613
  • тук, на мястото си

Останаха ти мустаци на теб.

Ам чи по - красотна съм тъй, нали!

# 614
  • загубено
Хапва ли ви се нещо сладичко?