12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 176
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Ако някой се запише онлайн в УНСС нека сподели тук как е минала процедурата.

# 496
  • София
... преди имаше смисъл в това да преследваш мечтата си следващата година , но при липсата на приемни изпити(поне за специалностите , които ме касаят) , балът е закован за всички следващи години.

А на всичкото отгоре като цяло приемният бал се покачва от година на година заради падащото ниво на ДЗИ. Та в общи линии, ако не те приемат с твоя си набор, май нямаш шанс за следващо класиране само по ДЗИ.

# 497
Някой знае ли мин. балове за право жени в ПУ на първо класиране

# 498
  • София
Има ли специалности, за които се кандидаства само с ДЗИ?
За тези, от които към момента съм се интересувала, за всички си има и вариант с изпит от Уни-то в годината за кандидатстване.
ФЖМК в СУ

# 499
  • София
От утре се отваря системата за записване в УНСС.

# 500
  • Стара Загора

И аз това искам да знам, дъщеря ми е с 33,87 и не е приета. Ще запишем във Велико Търново и ще чакаме второ и трето класиране в Пловдив.

# 501
При записването в ТУ трябвало да се носи и студентска книжка. Пишело го в мейла, който е изпратен, но в този, който аз получих не са го написали - специално прочетох 4 пъти и двата мейла. Та, който не знае - да го има предвид.

Днес сина ми се записа . Казали са му първо през книжарницата, за да си вземе комплект за записване - студентска книжка + лична карта. След това плащането и накрая записването. Казах му да си вземе уверение, че е записан, за да си направи и карта за градски транспорт. Питали са го и дали иска стикер за отстъпка в столовата. Взел си е и стикер и уверението за картата.

Благодарим за полезната информация, Rossi! Може ли да ни ориентирате къде да търсим книжарницата на ТУ? Бланката за уверението, предполагам, я издават от канцеларията?

# 502
Точно щях да пиша, че има класиране и във ВТУ.
rossitza1 синът ми учи във ВТУ. В компанията му има две деца, момче и момиче, даже са от нашия град, които учат право. Трети курс ще са. Натоварени са доста, имат преподаватели и от София.  Момчето преди сесията беше в Румъния по програма "Еразъм", момичето ще замине за Турция по същата програма до дни. Не съм гледала обаче програмата на учебния процес.  Имат обаче много посещения из административни институции и изискват елегантно облекло. Общежитията им са след ремонт,  а корпуса за лекции е в центъра.
Това мога да споделя за студентските дни там. Успех на девойката, където и да избере да учи!

# 503

Тъкмо това щях да питам, но за ИИ.

# 504
  • София
Да, дъщеря ми реши да се записва още утре.

Мисля да отидем на място.

Диплома, пари и студентска книжка ли да носим?

# 505
  • Пловдив

Това от ТУ - София. Явно няма много опашки днес - бързичко са се оправили.

Освобождаваме място в ПУ - Софтуерни технологии и дизайн

# 506
  • София
Явно зависи от факултета, на моят син му отне два часа. ТУ, КСТ.

# 507
  • Sofia
punch, преди да влезете в 1ви блок има уличка с магазини от дясно се пада книжарницата по посока ТУ - 1ви блок. Сина ми ми прати снимка за ориентир.🙂
В канцеларията се издават и уверенията.

# 508
  • у дома...
Да, дъщеря ми реши да се записва още утре.

Мисля да отидем на място.

Диплома, пари и студентска книжка ли да носим?
И две снимки, паспортен формат. И моето ще се записва утре, почивка е.

От средното образование много ще ми липсват родителските срещи LaughingLaughing

# 509
punch, преди да влезете в 1ви блок има уличка с магазини от дясно се пада книжарницата по посока ТУ - 1ви блок. Сина ми ми прати снимка за ориентир.🙂
В канцеларията се издават и уверенията.

Rossi, много благодарим и на двама ви! Успех на младежа!

Общи условия

Активация на акаунт