12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 155
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Кои резултати са излезли току що?
Резултатите от НБУ.

# 556
УНСС дават възможност за хартиена книжка или за електронна. Електронната върви с ISIC карта, която и карта към ДСК и има такси по нея. Това знам от колежка, дано не ви лъжа нещо. Но те не са доволни от таксата и ще се мъчат да минат на хартиена за втората година.
Може ли да помоля за линк към минималните балове за УНСС на 1 класиране?
Може ли да се подаде заявление за участие във второ класиране в УНСС с подписи с евротръст, без да се дава физически дипломата?

# 557
УНСС дават възможност за хартиена книжка или за електронна. Електронната върви с ISIC карта, която и карта към ДСК и има такси по нея. Това знам от колежка, дано не ви лъжа нещо. Но те не са доволни от таксата и ще се мъчат да минат на хартиена за втората година.
Може ли да се подаде заявление за участие във второ класиране в УНСС с подписи с евротръст, без да се дава физически дипломата?

Заповядай

https://priem.unwe.bg/Uploads/Priem/_5ac5e_minbal_2025_1.pdf

# 558
  • у дома...
Евротръст е необходим само за записване. За потвърждение за участие на второ класиране не е необходим. Ще активират в профила утре линк, където ще е необходимо само да потвърди участието на второ класиране.

# 559
Klemi получава се плащане на здравни осигуровки от университета и работодателя. Затова се подава декларация,  че работи и здравните осигуровки се поемат от работодателя. Мисля, че има глоба, ако университета разбере, че работиш и не си декларирал. Незнаех за 7 дневния срок. Синът ми подаде месец след началото на годината и тогава разбра, че може да посещава 50% от лекциите.  Ходеше редовно и на лекции и на упражнения.  Като напусна работа пък подава декларация,  университета да му плаща осигуровките.

# 560
  • Sofia
някой записвал ли се е в ТУ - ФПМИ, има ли опашки? Дали са споменали ще има ли "Анализ на данни" тази година?

В 9 часа беше там сина ми и каза, че е чакал 20 мин., но след него е станала голяма опашка.

# 561
  • София

Заповядай

https://priem.unwe.bg/Uploads/Priem/_5ac5e_minbal_2025_1.pdf

И на мен ми е полезно, благодаря.
Но отново не виждам платеното, а само ДП.

# 562
  • Благоевград
Klemi Синът ми подаде месец след началото на годината и тогава разбра, че може да посещава 50% от лекциите.
В смисъл, ако работи, може да посещава 50% от лекциите, така ли?

# 563
някой записвал ли се е в ТУ - ФПМИ, има ли опашки? Дали са споменали ще има ли "Анализ на данни" тази година?
Дали ще има вероятно ще кажат след второ класиране. След излагацията на СУ с безбожните такси за платено, твърде вероятно е в ТУ да сформират група за Анализ на данни.

# 564
Klemi Синът ми подаде месец след началото на годината и тогава разбра, че може да посещава 50% от лекциите.
В смисъл, ако работи, може да посещава 50% от лекциите, така ли?

Това за редовно обучение ли е?

# 565
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Останах с впечатление за лек хаос при записванията в ТУ- София.
На дъщеря ми й отне около 3  часа. Безумно е.
В кой факултет?
ФФОЕ

# 566
  • София
Закривам семейната КСК с един брой записан студент в ТУ. Чакал е само час и 40 минути и успял да се намери със стар съученик, с който ще са в един факултет, но различни специалности.

# 567
Моят син още не се е прибрал да даде подробности, че от записването директно групата е отишла на фитнес. Събраха си се един стабилен отбор, който хем ще работи заедно, хем ще следва заедно. Аз съм един много доволен родител от този факт!

# 568
Здравейте! При записването в ТУ-София депозират ли дипломата? И също така има ли хора приети в “Приложна математика и информатика”?

# 569
Не, връщат им дипломите в ТУ- София.

Общи условия

Активация на акаунт