12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 114
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Ееее с толкова празнуващи със сигурност днес само добри новини чакаме! Честити да сте и да е на късмет на децата!
То децата, децата какво деца са това вече не знам Joy но така е думата де

# 676
Честито на празнуващите днес. Да сте здрави и много щастливи Simple Smile

Аз вече си имам студент в ТУ и съм спокойна, и щастлива Simple Smile. След, като се записа каза, че вече не е много сигурен, че иска да се мести в УНСС, ако го приемат. Успокоил се е, че вече е записан и, ако го приемат в УНСС на следващи класирания щял доста да мисли. Но, като цяло не му се занимавало повече с отписвания и записвания. Ще видим, че като си го познавам - нищо няма да е сигурно при него до края.

Успех на всички чакащи днес - дано всички да останете доволни Simple Smile

# 677
И аз съм рожденичка днес и си чакам подаръка от СУ Heart Eyes
     Честит рожден ден и на теб! Да имаш двоен повод за празнуване!

# 678
Честито на празнуващите днес. Да сте здрави и
Аз вече си имам студент в ТУ и съм спокойна, и щастлива Simple Smile. След, като се записа каза, че вече не е много сигурен, че иска да се мести в УНСС, ако го приемат. Успокоил се е, че вече е записан и, ако го приемат в УНСС на следващи класирания щял доста да мисли. Но, като цяло не му се занимавало повече с отписвания и записвания. Ще видим, че като си го познавам - нищо няма да е сигурно при него до края.

Успех на всички чакащи днес - дано всички да останете доволни Simple Smile
И наборничката е приета Анализ на данни в ТУ и май това ще записва, дори и да я приемат в СУ на първо или второ класиране.

# 679
И аз съм рожденичка днес и си чакам подаръка от СУ Heart Eyes

R@N, честита да си! Само щастие и хубави новини! И голям купон!!!

# 680
Честити да сте, рожденичките! И нали знаете, полят изпит - взет изпит, наливайте в чашите😀

ПС Ама това с поливането авансово вярно работеше при мен навремето 🤣

# 681
И аз със записан днес студент в ТУ-Интелигентни системи и изкуствен интелект-първо желание. 2 часа е продължило записването... много попълване, много пъшкане.../ според него/. Платил е на мястос карта - 600,00 лв. Едно "лелка" през цялото време му е давала зор..."хайде пиши по-бързо".  Нямало е  никой от  неговата специалност да се запише и е малко разочарован.  Успех на всички!

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 12:49 от PetyaS.

# 682
Честити да са рожденичките! Здрави и щастливи да сте!🍀🧙‍♂️🥂

# 683
Милена Димитрова и аз мисля, че на второ класиране ще бъде приета девойката ти. Миналата година много деца се отказаха от Варна и записаха в Бургас.  Така успя и дъщеря на колежка да влезе. Стискам палци!
Честити да са рождениците днес! Само хубави новини да чуват!

# 684
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честито на всички приети и успех на очакващите!
И аз днес стигсакм палци за близко девойче, което от 10ти клас се готви и чакащо МУ.

Ношият 2006, вече е записан в МГУ - много е доволен, дано и като започне да си запази ентусиазма Wink

# 685
Втората специалност в същия университет може ли да е редовно обучение? Звучи ми малко безумно.

# 686
Amanda,  аз съм майка на младеж, който не знаеше какво иска до преди 2 седмици, когато пак беше тръгнал да сменя направление... Вие поне гледате само за София, при нас беше .. Варна, София, Австрия, Германия, ту инженерство, ту икономика. Инженерството от компютри и комуникация, та до машинно  Simple Smile

# 687
И така не е лесно, скаридка, да.
Честито на празнуващите! Да сте здрави!

# 688
  • София
Скаридка, какво записа младежът последно?

# 689
  • София
https://share.google/qLa3GwhgW3ccYtyCu
Интересно как стават тези работи?

Общи условия

Активация на акаунт