Какво ще купя отново - 11

• 71 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Веднъж купих домашно пиле от месарницата, направо отиде за храна на котките. Най-напред беше много голямо, сигурно около 2 кг и повече, много тлъсто, тенджерата плувна в мазнина, груба кожа, никой не поиска да го яде. Свикнали сме на бройлери и си ги ядем тях. Аз ям и купувам само бялото месо и ако намеря някъде пържоли от бут без кожа.

# 721
Веднъж купих домашно пиле от месарницата, направо отиде за храна на котките. Най-напред беше много голямо, сигурно около 2 кг и повече, много тлъсто, тенджерата плувна в мазнина, груба кожа, никой не поиска да го яде. Свикнали сме на бройлери и си ги ядем тях. Аз ям и купувам само бялото месо и ако намеря някъде пържоли от бут без кожа.

Аз купувам цяло пиле, също бройлери, но беля цялата кожа и махам мазнините. Само, ако го пека цяло, оставям кожата.

# 722
Аз купувам цяло пиле само, ако ще го пека цялото и оставям кожата, защото е вкусна, когато се запече.

# 723
Отделно, че в малките месарници по-трудно се намира различно от пилешко и свинско. Да де, ама аз искам пуешко, телешко, говеждо, риба... та не е толкова просто Joy
Та всеки си знае....

# 724
Напоследък съм се зарибила по тези ядки.
и

# 725
  • Бургас
Тези шарените боб ли е? Печени ли са?
Не съм ги виждала.

# 726
Тези шарените боб ли е? Печени ли са?
Не съм ги виждала.

Пише, че е печена соя, не бях загледала, хрупкаво е. Smiley Снимах го сега, че имам пакетче в къщи (червения пакет). Сигурно ги има и в други магазини, аз от Била ги взех, че са и на някаква промоция в момента, иначе не са много евтини.

# 727
  • Бургас
Благодаря ти,Нели!
На мен не ми прилича на соя, по скоро на шарен боб, затова и попитах!
Ще потърся в магазина.

# 728
Не са лоши, но тая соя има доста неприятни люспи и е много досадно да я белиш.

# 729
  • София
Не знам дали е точната тема... може ли да препоръчате бисквити (избягвам вафли и производните)
Без палмова мазнина; със захар, но възможно най-малко (понякога ги правя с масло и сладко/ тахан, шоколад...)
 Последно тези ми направиха впечатление (вкус) и като състав - не са толкова сладки, но като гледам си имат не малко захар?/от Лидл/
-малко са прекалили с триците, пардон пълнозърнестото брашно, но са добри и като цена.
Скрит текст:
Тук потребителка препоръчва тези, но още не съм тествал:
Понякога замествам хляб с тези сухари от ДМ:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-suharcheta-s-miks-ot-s … 066447707267.html
Харесвам също бисквитите на ДМ с масло, но те съдържат захар, въпреки че не са много сладки:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-biskviti-ot-spelta-s-m … 066447210224.html

# 730
Дъщеря ми много харесва тези бисквити от DM. С брашно от спелта, не са прекалено сладки и се усеща маслото.

# 731
Хубави са бутер бисквитите. Това май са единствените, които съм срещала напоследък с що-годе чист състав и съответно с малка трайност. Малко по-тънички са от обикновените за бисквитена торта, но пък вкусът им наистина е като от доброто старо време, на мляко и масло.

# 732

Това топено сирене е просто чудно!

# 733
Любим мой чай

# 734
  • Deutschland
Starrydream, в ДМ ще намериш доста видове бисквити. Не са прекалено сладки, с добър състав са също.

Общи условия

Активация на акаунт