Какво ще купя отново - 11

• 67 213
  • 723
  •   4
Отговори
# 720
Веднъж купих домашно пиле от месарницата, направо отиде за храна на котките. Най-напред беше много голямо, сигурно около 2 кг и повече, много тлъсто, тенджерата плувна в мазнина, груба кожа, никой не поиска да го яде. Свикнали сме на бройлери и си ги ядем тях. Аз ям и купувам само бялото месо и ако намеря някъде пържоли от бут без кожа.

# 721
Веднъж купих домашно пиле от месарницата, направо отиде за храна на котките. Най-напред беше много голямо, сигурно около 2 кг и повече, много тлъсто, тенджерата плувна в мазнина, груба кожа, никой не поиска да го яде. Свикнали сме на бройлери и си ги ядем тях. Аз ям и купувам само бялото месо и ако намеря някъде пържоли от бут без кожа.

Аз купувам цяло пиле, също бройлери, но беля цялата кожа и махам мазнините. Само, ако го пека цяло, оставям кожата.

# 722
Аз купувам цяло пиле само, ако ще го пека цялото и оставям кожата, защото е вкусна, когато се запече.

# 723
Отделно, че в малките месарници по-трудно се намира различно от пилешко и свинско. Да де, ама аз искам пуешко, телешко, говеждо, риба... та не е толкова просто Joy
Та всеки си знае....

Общи условия

Активация на акаунт