За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 115

• 15 988
  • 620
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Здравейте ! Дъщеря ми е на 12 м. Имаме много голям зор с поникващите зъбки , само плаче и изобщо не спи . Пробвахме Нурофен , панадол , Камилия денто , Тийта бебешки прахчета за зъбки , дентинокс и калгел . Нишищо не ни помага , вече сме отчаяни 🥹

вероятно плачът няма нищо общо със зъбите. По-скоро проверете навиците на съня. На 12м има регресия на съня, свързана с новите умения и скок в растежа и развитието. Не всеки плач е от зъби.

# 616
Здравейте ! Дъщеря ми е на 12 м. Имаме много голям зор с поникващите зъбки , само плаче и изобщо не спи . Пробвахме Нурофен , панадол , Камилия денто , Тийта бебешки прахчета за зъбки , дентинокс и калгел . Нишищо не ни помага , вече сме отчаяни 🥹
Нурофена как така не помага поне за малко? Би трябвало да облекчи и част от ноща да спи по-спокойно.

# 617
Здравейте,
На колко месеца бяха Вашите дечица когато започнаха да се обръщат по име? ЗНам, че е milenstone до 9м, но малко сме притеснени, понеже нашия е почти на 9м, и се обръща като му викнем в поголяма част от времето, но установихме, че го прави на звука и интонацията. (Ако му кажем Мария, а той се казва Петър) пак ще се обърне.. Или пък ако му изречем друго име посредством google translate, също се обръща (супер осезаемо). Попадна ми инфомрация тук във форума отдавна, че една жена коментира същото, но повечето майки си мислели, че си знае името..

# 618
8+ месеца, същото положение...

# 619
Здравейте, от къде купихте гърне за момченце и доволни ли сте? Второ гърне купувам за детето ми, но когато пишка често излиза извън гърнето. Отпред има като повдигната част, но тя не спира урината да излезе. Трябва да е нагласен в точно определена поза, за да не се случва,  а в бързината не винаги успявам да го сложа така.

# 620
  • Пловдив
Нашето гърне е обикновено, не е някоя от детските марки. То по-скоро е извън гърнето от позицията на тялото, едва ли го препълва.

Общи условия

Активация на акаунт