Отговори
# 660
# 661
Хафса не е ли бременна? Май нещо такова ми се беше мярнало?

# 662
https://www.facebook.com/share/v/1FgJtbEHkQ/
Момичета, това може и да е старо, но аз сега се натъкнах на него и съм очарована. Тази компилация е УАУ! Simple Smile Кастингът на "Рибарче" е бил направо за мюзикъл. Я, какви таланти изскочиха. Моите 10 точки отиват при Пелин Акил. Много е добра!
Приятно слушане!

# 663
Уоу, Пелин наистина обра точките!

Афра и Мерт са номинирани за наградите Златна палма

# 664
Еве, може ли малко инфо за тези награди? Предполагам, че става дума за някакъв конкурс, но това са само телевизионни награди или и за кино (ще е странно, ако са комбинирани, но все пак...)? Защо наградата носи името на наградата, която се връчва на филмовия фестивал в Кан? Любопитна ми е историята, големите победители през годините и всякакви други интересни факти, които можеш да ми дадеш.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 23:29 от Fi79

# 665
Афито Heart

Фи, хвана ме неподготвена, нямам никаква идея Grinning Утре ще си науча урока, сьоз Kissing Heart

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 23:18 от Еванджелин

# 666

Поредното име...
Онур отново се олива.
Много мадами му наредиха в редица на Мерт,на мен поне вече ми е все тая,коя е.
Важното е,ако не е постановка,както твърдят някои фенове..е,наистина да е намерил любовта и да е щастлив...
Всичко друго е бошлаф работа..

https://www.instagram.com/reel/DMGHo8yI2OA/?igsh=OGloOXRmN2M4YzB1
И всички проекти на Афра..
Между впрочем и тя е добре,излиза,забавлява се,прекрасна с тъмна коса..така че всичко е наред.

Драма няма,чакаме проектите.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 03:52 от Милена Тодорова 756835

# 667
Добро утро, дами Kissing Heart

# 668
Много ме дразни този Онур К.  Сега ще ни занимава с "новата любовница". С какво е заслужила това - с талант ли , с успехи ли ,с връзките си ли !?  Прекалено много внимание се отделя на такива особи , а на някои наистина талантливи хора , просто не се дава шанс за изява /тук визирам разните мениджърски агенции , които пробутват не толкова талантливи актьори/. Голям смях ще е , ако е била кратка авантюрата , но дамата я популяризират. Нямам нищо против момичето , ама да не ми я навират в лицето. Да си се обичат на спокойствие и да си "пазят" личния живот.
А Афра изглежда добре- усмихната , в кондиция, весела !

И нещо от «Йешилчам». Много ги харесвам заедно с Чаго , много !

# 669
Ками, не може да е тихо и на спокойствие Stuck Out Tongue Winking Eye
Айде днес чакаме поредно тенис стори с припъшквания, снимано от любимата Heart Eyes

Едже Broken Heart

Снощи обещах да видя как стои въпросът със Златната палма Grinning

Награди „Златна палма“ (Турция):
Това са награди, връчвани в Турция, обхващащи различни категории в живота, културата, изкуството, музиката и театъра. За 12-ти пореден път ще се раздават тази година.

Миналогодишната церемония

https://www.youtube.com/watch?v=5eiQ_QhmT6E

# 670
Любимите СейФер !

# 671
Чакаме Дирен Полатоуларъ в сериала „Анатомия на хаоса“! Сериалът на HBO Max ще излезе на 8 август на платформата MAX.

🎬АНАТОМИЯ НА ХАОСА🎬
#YaliÇapkini

Многооо голям актьор е..тук пак ще е в стихията си Joy

# 672
Момичета, пак сме в ретрограден Меркурий, търпение на всички Grinning

Попаднах на една прогноза, стана ми интересно и реших да споделя и вас Kissing Heart

Ретрограден Меркурий в Лъв: Идва с мрачно его и мрачни думи!

От 30 юни сме под влиянието на мрачните му дни; Меркурий, който официално започна своята ретроградност в Лъв, изважда наяве най-екстравагантните, но и мрачни аспекти в нас.

Внимавайте с решенията в последния момент!

Огнените инстинкти на Лъв са допълнително стимулирани през тези мрачни дни. Всяко решение „сега или никога“, докато Меркурий е ретрограден, може да се превърне в необратими грешки. През следващите седмици е най-добре да изберете здравия разум и търпението пред инстинкта.

Възможност за разочарование при нови срещи:

Тази ретроградност може да увеличи склонността към прекалено преувеличени очаквания, създаване на фалшив образ с изискани думи или свързване с нови хора, без да се разбира кои са те. Така че, вместо да се увличате, дайте си време да ги опознаете.

Егото на Лъв говори... и говори малко прекалено много. Смелите, напористи думи, изречени без да се замислят, могат да изложат както вас, така и другия човек на ненужен риск. Особено думите, изречени от гордост, могат да доведат до съжаление по-късно. Не забравяйте, че през това време да бъдете разбираеми ще бъде по-ценно от това да сте прави.

Тази ретроградна активност в Лъв очертава тънка граница между гордостта и смирението. Хората и институциите, които се стремят да се откроят в обществото и да си създадат име, може да говорят по-силно. Лидери, компании или правителства може да се окажат в трудни ситуации поради прибързани решения или горди изявления. Разправиите или битките за „правилен вид“ са особено забележителни в дипломатическите отношения. Скандали, отложени проекти и недоразумения може да станат по-разпространени в области, фокусирани върху видимостта, като например сценичните изкуства, модата, развлеченията и медиите.

Ретро карта:

Мрачни дни - 30 юни

Ретрото започва на 18 юли

Ретрото завършва на 11 август

Край на мрачните дни след ретроградната активност: 25 август

Някой разочаровал ли ви е напоследък?

# 673

Много ми е любима тази сцена .. какъв заряд!
Alev alev 🔥🔥🔥

# 674
Еве, благодаря за хороскопа. И аз го следя този Меркурий и изтръпвам, че много глупости стават, някои са запознати с моите драми Wink
То сигурно затова Мерт цъфна необмислено начело на Х, горкият. От Меркурий е!

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 14:10 от Ninka555

Общи условия

Активация на акаунт