Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 440

• 37 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро! Хубава събота!

# 631
  • Пловдив

Eнгин Акюрек в международния списък с тенденции в X - секция „Развлечения“

Енгин Акюрек участва в огнена драма за отмъщение в Адана

Show TV пусна трейлър за новата си драма „Плодородни земи“, чието действие се развива в оживените пейзажи на Адана. С участието на Енгин Акюрек в ролята на отмъстителния Йомер Берекетоглу и Гюлсим Али в ролята на прокурор, замесен в семейни вражди и забранена романтика. Режисьор: Яъз Алп Акайдън, сериалът обещава завладяващи истории за борби за власт и скрити тайни, като продукцията е в ход, а международното разпространение е чрез Eccho Rights. Трейлърът предизвика значително вълнение в социалните медии, като се похвали интензивното изпълнение на Акюрек и драматичните обрати в историята, позиционирайки го като голям есенен хит.

# 632
Добро утро. Лятото още е тук и морското синьо много отива на Енгин.
Сериала ще бъде много вълнуващ..

# 633
  • Пловдив

https://x.com/TheMoon8775/status/1966673737152856519

Тази земя е моята клетва..

# 634

Добър да е съботният ден!

# 635
От ляво в черното ще идват големи проблеми, отдясно -бялото,надеждата, светлината

# 636
  • Пловдив

Статия от вчера: https://www.damgagazetesi.com/kose-yazisi/195926/funda-erkocla-m … nmatikte-bu-hafta
Това, което касае нас:

Прекрасна вечер!
Netflix обяви датата на премиерата на дългоочакваната си нова турска продукция. С участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер, сценарист: Мерич Аджеми и режисьор: Улуч Байрактар, „Enfes Bir Akşam“/"Прекрасна вечер" ще има световна премиера на 10 октомври. Продуциран от TIMS&B Productions, сериалът е дело на Тимур Савджъ и Бурак Саяшар. Netflix допълнително събуди любопитството на зрителите, като обяви съобщението със специален клип и визуални ефекти. В сериала, който следва мотото „Този, който може да промени играта, печели“, Осман, мъж, започнал живота си от нулата и издигнал се до богатство и власт и Нихал, която идва от стара и заможна фамилия, и е майстор в дипломацията. Битката между старите и новите пари, сблъсъкът на властта и разума и любовната история на двама могъщи персонажи ще бъдат пресъздадени на живо. Netflix описва сериала като „историята на последната принцеса на умираща империя и новия принц на новия свят“.

# 637
Благодаря за преводите, включително и на разказа, още не съм го прочела, но непременно ще го направя на спокойствие.

Тази двойка си има фенове гледам, актьора изглежда е популярен 🤔 за мен напълно неизвестен 😂

# 638
Той е играл в моите братя и сестри, повечето от състава са с главни роли в новите сериали тази година , а момичето до него последно игра в Див.

# 639
Той е играл в моите братя и сестри, повечето от състава са с главни роли в новите сериали тази година , а момичето до него последно игра в Див.

Благодаря, момичето е красиво със спусната коса ,нали е това

# 640
не е това момиче, с червената рокля момичето.

# 641
Ок, не знам защо ми се видяха еднакви  🙂
не е това момиче, с червената рокля момичето.

Впрегнах се и взех да защитавам Гюлсим в Туитър, нападат я туркините,а-а 😠 🤕 🙂 Ама си ограничили отговорите някои, да си хейтят необезпокоявани 😏. страхливци са тия. Що не били Серенай, Фахрие ,аз пък тях не искам, а и те не искат вероятно.

Прочетох разказа, пак ме изненада Енгин, не знам как го прави ,но никога не очаквам развръзката . И сега така😲🙂

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 15:22 от araselia

# 642
  • Пловдив

Хайде и Ранини се изказа: http://www.ranini.tv/haber/55072/1/bereketli-topraklar-dizisinde … 17LVFJ0LBz5DJAXSQ

Първият трейлър за сериала „Плодородни земи“ е пуснат!

Публикуван е първият трейлър за сериала „Плодородни земи“, който ще се излъчва по Show TV. Продуциран от Süreç Film, с проект и надзор на сценария от известния режисьор Ягъз Алп Акайдън, а сценарият е дело на Хасан Толга Пулат, Озан Агач и Сечил Чомлекчи. С участието на Енгин Акюрек като „Йомер“ и Гюлсим Али като „Невин“, сериалът ще представи завладяваща любовна история, която се разгръща под сянката на борба за власт между две семейства.

Публикуван е зашеметяващ трейлър за „Плодородни земи“, който изобразява борбата за власт между две установени семейства в Адана и греховете от миналото, които се пренасят в настоящето, всичко това под сянката на дълбока любов.

Трейлърът показва Йомер, който следва стъпките на своето минало по улиците на Адана, водейки го до конфронтации една по една. Последната му спирка е тази на Невин. Сега Йомер трябва да вземе най-голямото решение в живота си: ще потърси ли убежище в любовта или ще се предаде на правосъдието?

Актьорският състав на "Плодородни земи" включва Енгин Акюрек, Гюлсим Али, Белчим Билгин, Йигит Кочак, Сарп Аккая, Илайда Акдоган, Зехра Келечи, Хакан Челеби, Бахар Сюер, Гьозде Демирташ, Екрем Шен и Мерт Йозбек.

"Плодородни земи" идва скоро по телевизията!

# 643
  • Варна
Привет,

всички изпълзяха да оповестят новината  Satisfied

Радвам се за тренда

Eнгин Акюрек в международния списък с тенденции в X - секция „Развлечения“

Енгин Акюрек участва в огнена драма за отмъщение в Адана

браво,  гоним Марго Роби Yellow Heart

Араселия, не се коси Smirk нали сме наясно, че се отличаваме от турския вкус ..
интересан, уж я харесваха от предишните сериали, ама те са с друг профил
зрители.
Както и да е, казвай какви коментари правят, аз никакви източници нямам Thinking

странно се получи, за първи път не си смени кардинално външния вид,
даже почти същия с този от Старите пари.
Аз не познах, няма ги мустаците Stuck Out Tongue Closed Eyes
Може пък да иска да се предизвиква с два героя с еднакъв външен вид и коренно различни
един от друг, ще видим .

# 644
Аниста, чета,че всичко за сериала е прекрасно с изключение на нея , че не била талантлива ,трябвало някоя по-талантлива и изреждат имена

Превод с гугъл
"И аз изобщо не харесвам Гюлсим Али.
Енгин Акюрек е перфектен актьор.
Жалко, че не бяха избрали талантлива и красива актриса, която да играе редом с него.
Серенай Саръкая/Асли Енвер/Фахрие Евджен/Ебру Шахин биха били чудесен избор за ролята на прокурор Невин."

А пък реално изброените не могат или са отказали по една или друга причина , така че сори, ще си гледаме нашата. Аз пък съм доволна,че не е някоя от тия мастите с претенциозните си фенове . Смятам, че и Енгин е имал думата и вярвам, е е преценил правилно. Между другото някои от изброените не мисля ,че са по-красиви ,за таланта не знам още.

Общи условия

Активация на акаунт