Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 440

• 37 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

Добро утро и здравейте в ден вторник
Да видим какви новини ще ни донесе...

Аз лично очаквам с най-голямо нетърпение да обявят деня на излъчване на новия сериал и, разбира се, датата. Не остана!

# 571

Ами, дойде време и за следобедното кафе!

# 572
  • Пловдив

От режисьора в сторито му:
Плодородни земи
Очаквайте скоро промоция..

Малееее, красота.
https://x.com/SurecFilm/status/1965412901390586125
Ослепителният международен плакат за новата ни поредица "Плодородни земи" е публикуван📸✨
„Плодородни земи“ скоро ще бъде по Show TV!

И нови снимки имаме.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 17:12 от mariana51

# 573
За мен това е най-добрия плакат до сега за идния сезон.

# 574
  • Варна

Аууу, паднах Stuck Out Tongue Closed Eyes

Заслужаваше си чакането Yellow Heart
Мерси, Мариянка и за снимките, супер е нашия ....и нашата Гюл естествено Smirk

# 575
За мен това е най-добрия плакат до сега за идния сезон.

И аз го намирам за прекрасен!

# 576

Уау, че хубаво!
Енгин ми е някак нов и непознат, но това е всъщност и идеята. Този нов мъж, чиято съдба ще ни разкаже от екрана е коренно различен от всички досега.
А нашето момиче, което ще гледам лично аз за първи път изглежда супер до него.

# 577
Привет!

Много красив плакат 😍сред памуковото поле и тези меки топли цветове 👌
Енгин ми изглежда различен 🤔 Погледа е различен.

А Гюлсим също е много одухотворена, макар да не се виждат очите и ...

Като картина са 👍

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:18 от araselia

# 578
  • Пловдив

Енгин в сторито си преди малко.
И оченце против уроки е сложил.
Двамата са облечени в цвета на земята.

https://x.com/diziitakipcisii/status/1965419698163515621

"Плодородни земи", който ще се излъчва по Show TV, получи голямо признание с визуалния си плакат, който ще бъде излъчен в чужбина.. Новата екранна двойка, Енгин Акюрек и Гюлсим Али, са ослепителни с химията си.

Сериалът, който вече привлече международно внимание още преди премиерата си, участва в международни търговски панаири, включително MIPCOM, едно от най-престижните събития в телевизионната и съдържание индустрия.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 18:49 от mariana51

# 579
  • Варна
Забравили сме този жест с отмятане на коса Sweat Smile

прическата новата е добре, не е скъсена, може би е със стилизанти, знаем непослушната
му грива ...дано и брадата да я поддържат къса, както е на плаката ... перфектно

# 580
  • Пловдив

https://x.com/BereketEtkinlik/status/1965452694581330246

Семейство Караханлъ.
Актьорите - Белчим Белгин, Илайда Акдоан и Хакан Челеби.
Надвам се скоро да ни напишат актьор/герой и нещо за характерите им в сериала.

От Show TV: https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/3821079-bereketli-topraklar … ografi-yayinlandi

Публикувана е снимката на международния плакат на "Плодородни земи"!

След отминала война между Берекетогулари и Караханидите и мир, сключен чрез тайна, бъдещето се променя! Неочаквани романси, засади и нова жена в града!

Ослепителен дует: Енгин Акюрек и Гюлсим Али!

„Плодородни земи“, който ще се излъчва по Show TV, е продуциран от Süreç Film, проектиран и написан от опитния режисьор Ягъз Алп Акайдън, а сценарият е дело на Хасан Толга Пулат, Озан Агач и Сечил Чомлекчи. Плакатът му, планиран за излизане в чужбина, получи значително признание. Сериалът, с участието на новата екранна двойка Енгин Акюрек и Гюлсим Али, е ослепителен с химията помежду си. Сериалът, който вече привлече международно внимание още преди премиерата си, заема своето място на международни панаири, особено на MIPCOM, едно от най-престижните събирания в телевизионната и съдържание индустрията. „Плодородни земи“, който ще изобрази тихия мир между две отдавна установени семейства в Адана, ескалиращ в нова война, последиците от минали грехове, пренесени в настоящето и живота, живян в сянката на големите любови, брои дните до излизането си. „Плодородни земи“ с участието на Енгин Акюрек и известната актриса Гюлсим Али е очакван с нетърпение да се завърне на екрана с амбициозния сериал на годината на Show TV. Основният постер на сериала, който феновете очакват с нетърпение, ще бъде заснет в Адана в петък, 12 септември.

Докато пламъците на безкрайния конфликт в плодородните земи се разпалват отново, всеки ще избира с кого ще бъде приятел и с кого ще бъде враг, но съдбата ще определи на коя любов ще се предаде.

„Плодородни земи“ ще бъде по Show TV съвсем скоро!

Енгин и Гюлсим се последваха в инстаграм профилите си.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 22:26 от mariana51

# 581
Нямаме нужда от нов, този е прекрасен..

# 582
  • Пловдив

Нямаме нужда от нов, този е прекрасен..
Международен постер и основен постер. Първият ще се представя по международни панаири, а вторият предполагам ще включва и другите актьори. И той се надявам да е прекрасен. Така го разбирам аз. Така бе и с "Казвам се Фара". Не разбрах към момента, коя агенция ще е дистрибутор, понеже написаха, че вече има интерес към "Плодородни земи". Дали може без дистрибутор - например продуцентската компания да си презентира сериала.

# 583
Не се и съмнявам, но международния е много красив.

# 584
Добре започват нещата, визията и на двамата е добра , има и хаштаг вече #NevEr 🙂

Общи условия

Активация на акаунт