VIP Brother 2 - 4

• 40 801
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 60
                Ха, Тишо редовно излизал сам по нощите...

# 61
Венета каква зодия е? Flutter

Пепелянка Mr. Green

# 62
  • София
не бе, сериозно Laughing
аз имам предположение, но не го казвам...

# 63
Уфффф, голЕмата драма с тая стриптизьорка...Сега ще се нищи до другата седмица сигурно.
Аз честно не схващам защо толкова се впрягат - ходила съм с приятеля ми на женски стрийптиз, много гот ми беше.
Харесвам много повече женски стрийптиз отколкото мъжки. Simple Smile

Катето, Калин и Маги как им се подиграват Joy

# 64
  • Варна
не бе, сериозно Laughing
аз имам предположение, но не го казвам...
телец

# 65
Нормалните в къщата са трима. Браво  Simple Smile
А някой ще преведе ли гламурници  Mr. Green

# 66
Леле как преполагах че е Телец. Нищо лошо против тази зодия, даже много а харесвам, на като гледам Венетка, все едно гледам моя приятелка. Много обичат да са отчаяни и все некой ги наранява.

# 67
Отивам да гледам коментарите на Милен Цветков и Гала - темата е: Ревността на Венета...

В Къщата отново приказват за ядене. Ужас!

# 68
  • Варна
венета и василка - отчаяни съпруги  hahaha Joy

# 69
Понеделник е. Не минаха ли вече на бюджет?

# 70
  • София
абе като са ги събрали такива "шоумени" вътре не можаха ли поне сватбата да я направят, че да се запомни?? сигурно на Христина и е било малко кофти, че не я вземат отвкъщи, както си е по традиция.. можеха да заформят едно шоу да ни съберат очите.... защо ли не го направиха

Защо така? Според мен си направиха голямо шоу! Даже исках да съм при тях в моментар ама не съм ВИП Simple Smile

# 71
Леле тая Венета наистина е сдухана....чак сега на лайфа се замилсих над стратегията на Гала и май ще излезе права....Венетка се е заела да играе главна страдалческа роля...до сега винаги българската нежна душа се разнежва от такива твари и те убират парите накрая....А за хитрата Кума Лисана Венетка това е перфектната роля  ooooh!

# 72
Абе що не поканят някой от тук да коментира, така добре ще ги коментираме и ще бъдем по-обективни.  Peace

# 73
  • Варна
Понеделник е. Не минаха ли вече на бюджет?
те май няма да имат бюджет, в смисъл ограничен бюджет

# 74
Прав е Милен Цветков, много е прав.
Гала сигурно й е приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт