VIP Brother 2 - 4

• 40 813
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 75
Леле как преполагах че е Телец. Нищо лошо против тази зодия, даже много а харесвам, на като гледам Венетка, все едно гледам моя приятелка. Много обичат да са отчаяни и все некой ги наранява.
Подкрепям,все едно описваш мен ! Peace (и аз съм Телец)
Мисля че Венета не преиграва и наистина се чуства кофти.За което не ми пука защото не я харесвам   Whistling

# 76
Понеделник е. Не минаха ли вече на бюджет?
те май няма да имат бюджет, в смисъл ограничен бюджет

Питам, защото четох че само първата седмица ще е лукс, а после минават на бюджет ( всеки съквартирант разполага с еди-колко си лв.)

# 77
 hahaha Кефи ме как се смее Калин, като астматичен пристъп. И аз получавам подобни пристъпи понякога от смях Laughing

# 78
  • Варна
Понеделник е. Не минаха ли вече на бюджет?
те май няма да имат бюджет, в смисъл ограничен бюджет

Питам, защото четох че само първата седмица ще е лукс, а после минават на бюджет ( всеки съквартирант разполага с еди-колко си лв.)
е ,тогава гледай кви скандали ще има

# 79
                Аз пък направо и се радвах на Христина - много бързо и добре си го прибра Здравко. Тъй е редно според мен... И Китаеца много добър съпруг се оказва. Айде бе, нормално било да ходят сами на стриптииз, това било нормално, онова било нормално... и после анонимни теми в Дом и семейство... В съседната тема било нормално съпрузите да изневеряват... Вий сте ненормални, да ви кажа аз  Naughty...
               Не мога да повярвам, че някоя от вас иска да е съпруга а Данов или някой с неговото поведение  Crossing Arms...

# 80
Боже тази Венета, ако от стриптизьорка го ревнува, дали го ревнува от сервитьорките му в ресторанта newsm78
Сервитьорките му в ресторанта сигурно Венета ги е избирала, да ти кажа аз  Mr. Green

# 81
  • София
Боже тази Венета, ако от стриптизьорка го ревнува, дали го ревнува от сервитьорките му в ресторанта newsm78
Сервитьорките му в ресторанта сигурно Венета ги е избирала, да ти кажа аз  Mr. Green

Май е повече цирк!

# 82
  • София
Баш Брадър Ню-Ню  Joy Joy Joy много яки, по-готини от Виповете  Joy

# 83
  • София
Мечо пух, точно от такива, като Христинка и Венетка е пълен Дом и семейство с анонимни теми.
Защото си мислят, че всичко е в ръцете им, при първия удобен случай и двете са го издухали яко, но трудно ще се усетят.

# 84
                Не щъ да съм в една къща с номинираната Венета... Туй ще е едно фучене, съскане... Ужас  Mr. Green...

Бубу, ясно тфа, но не можеш да позволяваш съпругът ти да прави всичко, което си поиска - пред или зад гърба ти. Тъй де. Данов когато не говори за Доган, говори за любовниците си, опипа стриптизьорката... не искам да знам какво би направил, ако беше пийнал още малко и нямаше камери. Е, не ми харесва такава проекция на нещата.

Леле, змея дойде  Mr. Green...

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 22:35 от MechoPuh

# 85
  • София
Баш Брадър Ню-Ню  Joy Joy Joy много яки, по-готини от Виповете  Joy

ГОЛЯМ СМЯХ

# 86
  • София
Виж за това не се бях сетила Joy, но няма гаранция нали знаеш Peace

# 87
  • София
Я, кажете какво става момента??? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 88
  • сред маслини и портокалов цвят
               Не щъ да съм в една къща с номинираната Венета... Туй ще е едно фучене, съскане... Ужас  Mr. Green...

Това и аз искам да го видя!

# 89
Я, кажете какво става момента??? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Седят около масата в хола, приказват си, Райкова и Райков са един до друг, пушат, Христина е с една черна лента на главата, чакат изглежда директното включване.... Приказват пак за манджи - агнета, пилета...

Това и аз искам да го видя!

Ще го видим, ще го видим... Само търпение....

Общи условия

Активация на акаунт